|
Bildirim
|
31 ağıstos tarihinde döviz kurunu düşürmek ve tl mevduata para toplamak için stopaj oranları %15 ten %5 e düşürüldü ve bu 3 aylık süre için geçerliydi. Bu indirim bitti o yüzden arttı.
|
Netflix ve Spotify kampanyaları 2 faturaya otomatik ödeme talimatı verme şartına bağlandı bugün itibariyle. Enpara'ya ilk defa kızdım. Spotify ı iptal edicem ve Enpara'ya eski güzel hislerimi besleyemeyeceğim maalesef
|
Merhaba hocam, bildiğim kadarıyla sorularını cevaplayacağım.
Finansbank ATM'sinden kesinti olmadan para çekebilirsiniz. 31 Aralık 2018'e kadar ayda 2 defa 500 TL'ye farklı banka ATM'lerinden kesinti olmadan para çekebilirsiniz. Banka farketmeksizin EFT/Havale işlemleri ücretsiz. Ayın Enparalısı olursan kredi kampanyaları,kidega kitap,spotify indirimleri oluyor. 2 sene her yıl için 100 TL aidat iade ediyor. Bir yılda 12 ayın en az 6 ekstresinde en az 10 TL'lik 10 tane işlemin olursa 100 TL karta iade yapıyorlar.Aidat almıyor aidat veriyoruz şeklinde tanıtıyorlar bunu. Her ay 3 tane işlemini ücretsiz olarak 6 takside kadar bölebiliyorsun.(Araba sigortanı,kaskonu bölersin örneğin) Fatura otomatik ödeme talimatlarında ekstre kesilene kadar faiz işletmiyor.(Cep telefonu faturalıysa otomatiğe bağlarsın.) 3 aydır kullanıyorum. Fatura,EFT,havale,alışverişi bu karta kaydıracağım ben de. Müşteri hizmetlerine hemen bağlanıyorsun. Diğer bankalardaki gibi menülerde kaybolmuyorsun. Temsilciler de ilgili.https://www.qnbfinansbank.enpara.com/# linkinden de bakabilirsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 2 Ekim 2012; 17:51:19 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 2 Ekim 2012; 19:45:01 > |