Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: martinist

bunların hepsini yapı kredi de sunuyor fazlasıyla... bir tek reklamı yok...10 yıldır yapı kredi müşterisiyim öğrenciyken başladım hala aynı özelliklerden yararlanıyorum

hesap işletim ücreti yok
    eft havale vs herşey ücretsiz
    internetten alışveriş yapılıyor

daha birçok şey var en önemlileri bunlar sanırım

yapı kredi hesap işletim ücreti var hemde fazlasıyla var kart ücreti var bunları geçtim kart borcu bildirim ücreti diye bi smsden 5 TL alıyorlar en çirkef banka
    www.sikayetvar.com
    Yapı Kredi Bankası - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/firma/detay/yapi-kredi-bankasi
    al buyur..
    ha diğerleri çok mu farklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 7 Ekim 2012; 11:45:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

selam beyler bende başvuru yapmayı düşünüyorum

tüm bankalara eft ücretsiz mi?
    gerçekten hiç ücret almıyolar değil mi?(nede olsa banka bu her halt olur)

eft ücretsiz dediklerine göre ücretsizdir diye düşünüyorum daha deneyen olmadı :)

peki atmden para yatırma işlemi başladımı?
  • bende doldurdum internetten bakalim 5 is gunu gelmesi idyo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

quote:

selam beyler bende başvuru yapmayı düşünüyorum

tüm bankalara eft ücretsiz mi?
    gerçekten hiç ücret almıyolar değil mi?(nede olsa banka bu her halt olur)

eft ücretsiz dediklerine göre ücretsizdir diye düşünüyorum daha deneyen olmadı :)

peki atmden para yatırma işlemi başladımı?

daha başlamadı diye biliyorum.Zaten uygulama 1haftalık yakında gelir diye düşünüyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

bende doldurdum internetten bakalim 5 is gunu gelmesi idyo

sizide ekliyorum hocam listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan994 -- 7 Ekim 2012; 12:47:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: martinist

bunların hepsini yapı kredi de sunuyor fazlasıyla... bir tek reklamı yok...10 yıldır yapı kredi müşterisiyim öğrenciyken başladım hala aynı özelliklerden yararlanıyorum

hesap işletim ücreti yok
    eft havale vs herşey ücretsiz
    internetten alışveriş yapılıyor

daha birçok şey var en önemlileri bunlar sanırım

nasıl sunuyor açıklarmısınız?
  • Ben de başvurdum. Ama üni. öğrencisiyim, okula gidiyorum. Geleceğiz diye aradıklarında şu gün gelin diyebilir miyim? Mesela perşembe günlerim boş. Ve sabit telefonum olmadığından 212 0000000 girdim umarım kabul olunur.
  • takip
  • Peki ya vadeli hesap için %10 yazılan faiz oranı bana çok yüksek geldi bundan dosya masrafı zartzurt çıkarınca aylık kaç para faiz gelir elimize bilen var mı? Örneğin 100.000 TL yatırdık ay sonu ne kadar olur hesabımız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: companjera

Peki ya vadeli hesap için %10 yazılan faiz oranı bana çok yüksek geldi bundan dosya masrafı zartzurt çıkarınca aylık kaç para faiz gelir elimize bilen var mı? Örneğin 100.000 TL yatırdık ay sonu ne kadar olur hesabımız ?

Yaklaşık 750 TL gelir aylık
  • Bugün 4.gün hala ses çıkmayınca aradım, kuryede görünüyormuş. Yarın gelmezse arayın bahanemizi söyleriz diyorlar.
  • ben de dün başvuruda bulunmuştum bugün yoldan geçerken bankaya uğrayıp ayrıntılı bilgi alayım dedim öylesine fakat şubeden kimse konu hakkında yardımcı olamıyor. Doğrudan merkezden görevli personel yönlendiriliyormuş sanırım bu iş için özellikle yatırım söz konusu. Aksi halde standart diğer bankacılık işlemleri gibi şubeden de bilgi alabilirdim diye düşünüyorum.

Ek olarak ben de yıllardır garanti kullanıyorum, internet bankacılığında ne eft, ne havale ücreti ödüyorum. Ancak enpara'nın birikim hesabı mantıklı geldi. Haftalık bazda 25 lira yatırdığımda ki aylık 100 TL yapmasına rağmen, günlük faizle aylık 100 tl den haftalık 25 tl yatırmak daha fazla para kazandırıyor.

Bankadan bu hafta içi geleceklerini düşünüyorum ancak hesap türü olarak hangisi daha mantıklı olacak bilemedim. Günlük faiz mi, 32 günlük mü, 46 günlük mü arkadaşlar ? Aralarında ki fark nedir ? günlük faiz yapsam 32 gün sonra daha mı fazla kazanırdım yoksa 32 günlük faiz yapmış olsaydım ondan daha mı fazla kazanırdım ?

Faizlerle başımın belada olduğu ve kredi ödemelerinden belimin büküldüğü şu dönemlerde üç beş kuruş kenara koyarak en azından senede bir faiz gelirinden kredi taksidini ödesem yeter bana :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

Peki ya vadeli hesap için %10 yazılan faiz oranı bana çok yüksek geldi bundan dosya masrafı zartzurt çıkarınca aylık kaç para faiz gelir elimize bilen var mı? Örneğin 100.000 TL yatırdık ay sonu ne kadar olur hesabımız ?

Hocam bunu nerden hesapladınız vergisi dosya masrafı vs çıkınca 7.5 mi oluyor link falan verebilirimisiniz? Eğer öyleyse şu an Türkiyedeki en iyi faizi veriyor.Diğer bankalar:

http://forum.donanimhaber.com/m_63596193/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63770317

bigpara.hurriyet.com.tr
    Canlı Borsa, Altın Fiyatları, Döviz Kurları ve Ekonomi Haberleri - Bigpara | Bigpara
    http://piyasanet.hurriyet.com.tr/kiyasla/Vadeli-Mevduat/bilesik-faiz-hesaplama/100000-TL-30-g%C3%BCn/EemgM2OUQJsjrHYwP8.hHcZuvSh9cFU1

• quote:

quote:

quote:

Hocam bunu nerden hesapladınız vergisi dosya masrafı vs çıkınca 7.5 mi oluyor link falan verebilirimisiniz? Eğer öyleyse şu an Türkiyedeki en iyi faizi veriyor.Diğer bankalar:

http://piyasanet.hurriyet.com.tr/kiyasla/Vadeli-Mevduat/bilesik-faiz-hesaplama/100000-TL-30-g%C3%BCn/EemgM2OUQJsjrHYwP8.hHcZuvSh9cFU1

Dosya masrafı yok hocam, sadece faiz kazancınızın %15'ini gelir vergisi olarak ödemeniz gerekiyor.
    Yani örneğin 100,000 liraya yılda 10,000 Lira Brüt 8500 lira net faiz işler.

• Bende başvurdum bakalım..
  • quote:

quote:

quote:

Alttaki verdiğiniz linkten e-mevduat olarak hesaplarsanız zaten dier bankalarında %8 civarı faizlerle 600-650 TL verdiğini görürsünüz. %10 ilede yaklaşık 700-750 TL yapacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

quote:

quote:

Dosya masrafı yok hocam, sadece faiz kazancınızın %15'ini gelir vergisi olarak ödemeniz gerekiyor.
    Yani örneğin 100,000 liraya yılda 10,000 Lira Brüt 8500 lira net faiz işler.

Verdiğim linkde en yüksek faiz 500 falandı ...750 bana çok gibi geldi

• başta ücretsiz derler sonra yavaş yavaş paralı olur. Dediklerim olursa bu mesajımı alıntı yaparsınız. Bankalar Allah Bir dese inanmam.
  • Aktif İleti aradı. 1-2 saat içinde sözleşme imzalatmaya gelecek kurye
  • Beyler ben bu işlerden pek anlamam, ufak bir sorum olacak.

Bu hesap türünde anladığım kadarıyla hiçbir zaman hesabınızdan para eksilmiyor. Örneğin ben garanti bankasından hiçbir şey yapmasam bile, 6 ayda bir 35 TL çekiyor hesabımdan.
  • esaj geldi sabah aktif ileti kuryesi diyo bu gelir ben evde kesin olmam bnm yerime anam babam alabiliyor mu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.