Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.539
Cevap
130
Favori
163.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yildirimr

Aktif İleti aradı. 1-2 saat içinde sözleşme imzalatmaya gelecek kurye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Aktif İleti aradı. 1-2 saat içinde sözleşme imzalatmaya gelecek kurye

Sadece smileyler ile mesaj yazmak forum kuralları gereği yasaktır.
    Lütfen gereksiz mesajlarla forumu kirletmeyelim

• Bize mesaj falan yok. Bugün 5. gün. Daha kart yenileyeceğiz bunlar bayramdan sonra gönderir bu gidişle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 9 Ekim 2012; 12:57:31 >
  • ben banka işlerinden pek anlamam da bu yüzde 10 faiz yıllık mı aylık mı yani 100 lira yatırdık diyelim o 1 sene sonramı 110 olcak 1 ay sonramı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

ben banka işlerinden pek anlamam da bu yüzde 10 faiz yıllık mı aylık mı yani 100 lira yatırdık diyelim o 1 sene sonramı 110 olcak 1 ay sonramı?

1 sene sonra tabi ki.
  • Tekrar aradım 02 Ekim'de başvurmuşsunuz, 03 Ekim itibariyle değerlendirmeye alınmış. Biz 5 iş günü içerisinde her noktaya ulaşmayı hedefliyoruz ama bazen böyle olabiliyor bu hafta kesin gelir diyorlar.
    Sözleşmeden önce kart yenileme talebi iletebi iletebiliyor muyuz diye sordum önce olur dedi, sonra sözleşme imzalanmadığı için olmayabilir dedi, sonra olmuyormuş dedi.

Bu arada şans oyunları siteleriyle anlaşma yapılmamış. Yani nesine.com, misli.com, tuttur.com gibi sitelere internet şubesinden anlık aktarım yapamıyorsunuz. EFT ile yapılabiliyor tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

ben banka işlerinden pek anlamam da bu yüzde 10 faiz yıllık mı aylık mı yani 100 lira yatırdık diyelim o 1 sene sonramı 110 olcak 1 ay sonramı?

Bildiğim kadariyla %10 brüt faiz bundan %15 te stopaj kesiyolar yani yilsonu net 108.5 tl olur hesapta

• aradım konuştum 100.000 tl 32 gün sonunda 100.000+780 TL oluyor ki bu piyasada alabileceğiniz en iyi faizden 250 lira falan daha fazla .Faiz için gerçekten mantıklı geldi bana
  • Aktif Kurye aradı. Kart dağıtım bölgesine ulaşmış, adres teyidi için aradılar. Yarından itibaren size teslim edilir dediler.
  • Şimdi buradan bir hesap açsak ve kart alsak, kartı kredi kartı niyetine örneğin e-bay üzerinden alışveriş yaparken yani paypal üzerinden kullanabiliyor muyuz?Veya gidip bi market alışverişi yapsak alışverişten sonra bu kartı kullanabiliyor muyuz?
  • Market için evet, eBay için bilmiyorum.
  • Finansbank bedavaya günahını vermez bugün şartlar iyi yarın diğer bankalarda böyle bir sisteme geçince finansbank özüne dönecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Finansbank bedavaya günahını vermez bugün şartlar iyi yarın diğer bankalarda böyle bir sisteme geçince finansbank özüne dönecektir.

Diger bankalar da yuzde 10 faiz biraz zor verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Finansbank bedavaya günahını vermez bugün şartlar iyi yarın diğer bankalarda böyle bir sisteme geçince finansbank özüne dönecektir.

Diger bankalar da yuzde 10 faiz biraz zor verir.

Sürekli %10 vereceğine inanıyormusunuz ?

• Faizlerin yarin obur gun ne olacagini kimse bilemez
  • Faizle ilgili attığım maile gelen cevap

Finansbank Enpara.com’ da 32 ve 46 gün vadeli TL mevduatı için yıllık brüt faiz oranımız % 10’dur. Şu an ki güncel faiz oranımız ile 100.000 TL’lik mevduata 32 gün vade seçeneğinde, vade sonunda net bakiye tutarı 100.766,39 TL olmaktadır.

Vadeli mevduat ürünümüz için Türk Lirası para biriminde vade seçeneklerimiz ;32 gün, 46 gün, 92 gün, 181 gündür.https://www.finansbank.enpara.com/mevduat-oranlari/mevduat-faiz-orani.aspx?mode=vadeli linkinden dilediğiniz tutar ve vade için hesaplama yapabilirsiniz.

Her türlü talep, öneri ve şikayetlerinizi bize her zaman iletebilir, Enpara.com Çözüm Merkezi numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi companjera -- 11 Ekim 2012; 12:40:56 >

• Hesap açtırmayı bende düşünüyorum. Uygun bir zamanda başvuracağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saat kadar önce sözleşmeyi imzaladım, kartımıda teslim aldım. Sözleşmenin onlara geri dönüp işleme alınmasını bekleyecekmişim. Daha sonra kart yenileme talebi iletebiliyormuşum. Ayrıca sözleşme geri dönmeden internet şubeyi de kullanamıyorum. (Sanki başka kullanım kanalı var...)
    Hafta sonunu da araya koyarlarsa Pazartesi'den aşağı tam anlamıyla kullanamam. Normal prosedür olsa da bu yönden eksi not.

Müşteri hizmetlerinden fazlasıyla memnunum. Sorular yanıtsız kalmıyor, üslup düzgün. Garanti'yi aradığımda kebapçıyla konuşuyormuşum gibi oluyor.
    Ayrıca kurye içeriğinde kalem eksik geldi, aradım eksik dedim talebimi/şikayet kaydımı oluşturdu.

Şu an iyi gidiyor. Bayramdan önce isim yazılı kartıda alırsam güzel olur. Beklemeyi pek sevmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

Finans bank yenibir hesap ve bankacılık türü çıkarmış Enpara ayrıca kendileride buna dijital bankacılık diyorlar .İşin güzel tarafı vadesiz hesapta hesap işletim ücretti yok , faizli hesapta brüt %10 faiz var .Vadesiz hesap kısmı öğrenciler için iyi olabilir.Ayrıca Hesap üzerinden yapılan TL işlemlerinden de ücret almıyorlar.Ücret almamalarınıda şubeleri olmamasına bağlıyorlar bu maslarafları çıkartıp müşterilere fazla faiz olarak veriyorlar.Tabi sadece vadeli ve vadesiz mevduat olarak değil altın hesabı brikim hesabı gibi farklı hesap türleride var .Bankanın sitesine burdan bakabilirsiniz.Yazdıklarına göre 3D secure desteği olan alışveriş sitelerindende alışveriş yapabiliyormuşuz .Enpara sözleşmesi için burdan

Birde şafak sezerin oynadığı reklam filmi çekmişler .

Ben öğrenci olarak geçmeyi düşünüyorum tabi biraz geçmesini beklemek lazım.Garantiden sonra ilaç gibi gelicek(yılda 80 tl işlem hesap işletim ücreti bayılmak) .Başvurmayı düşününler başvuranlar hep birlikte toplanalım burda.

Nétwork Yarbay'ımın bankaya sorduğu sorular ışındaki cevaplar :

• Başruvuyu takriben 5 gün içerisinde kurye ile sözleşmeyi ulaştırıyorlar. Sözleşme beraberinde üzerinde isim yeralmayan bir kart geliyor. Sözleşmeyi imzalıyoruz ve işlem bitiyor. Daha sonra kart yenileme talebi iletiyoruz ve bize üzerinde isim-soyisim olan bir kart gönderiliyor. Bu kart normal basım süreci olan maks. 15 gün içerisinde ulaştırılıyormuş.
    Sistemin böyle olma sebebi kartı bir an önce kullanmamızı sağlamak. Kart yenileme ücreti yok.
    • Aynı anda 5 adet vadesiz hesap kullanabiliyoruz ve hesap işletim ücreti yok. Vadesiz mevduat, vadeli mevduat, dolar, euro ve altın hesabı aynı anda aktif kalabiliyor. Hiç bir hesapta hesap işletim ücreti yok.
    • Encard internetten alışverişlere açık. 3D secure işlemleri yapılabiliyor.
    • Garanti bankası hariç her bankada olduğu gibi debit kartlara sanal kart verilmiyor.
    • ATM'den para yatırma kısa bir süre içerisinde gerçekleşecekmiş. 1 Ekim itibari ile yani dün faaliyete geçen bir sistemmiş.

Ayrıca İlk kullanıcı olarak Listeyede ekleyelim kullanıcılar arttıkca listeye ekleriz

EnPara Kullanıcıları :

•Nétwork
    •yildirimr
    •enduluslucoban
    •kadirekinci
    •Gorke07
    •Wingsaber

Arkadaşım zaten öğrenciysen çoğu banka hesap işletim ücreti almıyor yanlış mı biliyorum? daha bugün yapıkrediden hesap ve bankamatik kartı açtırdım öğrenci kimliğimle

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutCetin
    Arkadaşım zaten öğrenciysen çoğu banka hesap işletim ücreti almıyor yanlış mı biliyorum? daha bugün yapıkrediden hesap ve bankamatik kartı açtırdım öğrenci kimliğimle

Doğrudur öğrenciden para almayan yerler var.Ben staj gereği garantiden açtırmıştım hesabımı .Şubede açtırırken öğrenciyim benden hesap işletim ücreti alınıcakmı dedim onlarda hayır alınmıcak dediler ama .Her 6 ayda bir 40tl kesmesini bildiler .Müşteri hizmetleriyle konuştuğumda ise bu zaten standarttır her müşteriden alınır gibi bir cevap aldım .Yani anlıyacağın garanti öğrenci falan dinlemiyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.