Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EnCard'ın şifresini nasıl değiştirebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende internet alışverişlerim için açmak istiyorum enpara hesabı yıllık aidatı vs hakkında bilgi verebilecek var mı tamamen ücretsiz mi yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Covboy0606

arkadaşlar bende internet alışverişlerim için açmak istiyorum enpara hesabı yıllık aidatı vs hakkında bilgi verebilecek var mı tamamen ücretsiz mi yoksa ?

hocam internet alışverişi için istersen cepteteb kredi kartı almanı öneririm. çünkü enparada debit kartı veriyorlar o da hesabına bağlı. herhangi bir çalıntı durumunda hesabı boşaltırlar. yabancı para transferi hariç hepsi ücretsiz
  • hocam az önce internetten kayıt oldum. enparanın içinde kullanılabilir limit yok sanırım. aylık 100-200 ihtiyacıma göre atarım içinde durur, kartım çalınırsada 100-200 tl dokunmaz bana. Bu kart işlerinden hiç anlamıyorum sadece vakıfbank maaş kartım var inşallah yanlış birşey yapmamışımdır en para hesabı açtırarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Covboy0606

hocam az önce internetten kayıt oldum. enparanın içinde kullanılabilir limit yok sanırım. aylık 100-200 ihtiyacıma göre atarım içinde durur, kartım çalınırsada 100-200 tl dokunmaz bana. Bu kart işlerinden hiç anlamıyorum sadece vakıfbank maaş kartım var inşallah yanlış birşey yapmamışımdır en para hesabı açtırarak.

yok yanlış yapmadın. bahsettiğim olay genel durum. internette genelde sanal kart kullanılır öyle bir imkanın olmayacak güvenlik açısından.
  • Kart geldiğinde internet üzerinden ayarlarım günlük en fazla çekilebilir,harcana bilir limiti sıkıntı olmaz, Bilgilendirmen için sağol hocam.
  • Ekpara için müşteri hizmetlerini arayp açtırın meslek,gelir söyleyin kaç para istediğinizide söyleyin onaylanırsa kullanırsınız..
  • arayıp söyledikleri günde kesin geliyomu bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutrgun

arayıp söyledikleri günde kesin geliyomu bunlar?

Nerede olduğuna bağlı hocam İstanbul Ankara gibi büyüksehirde isen yani bankanın şubesi var ise gelirler yoksa 3 4 güne sarkar.

• samsun merkezdeyımde cuma günü arayıp pazartesi günü geleceğini söyledi dışarıda işimde var gelmezse boşuna beklemiş olucam o yuzden
  • Dedikleri günde geliyorlar normal de hocam da seni arıyorlar zaten acelesi yoksa isim çıktı dersin vs sonra uğrayın diye iletirsin.

• öyle yaptım üstad aradım saat 2 de dışarı cıkacağımı söyledim ertesi gün gelebilirsiniz dedim sonra 10dk sonra geldi sağolsun cok muhabbet bir insan. yarından itibaren internet alışverişlerinde kullanabilicekmişim.. teşekkürler sizede
  • Arkadaşlar Encard kart şifremi hatırlayamıyorum. Şifre almak için telefonla müşteri danışmanını aramam gerekiyor? Nasıl şifremi alabilirim?
  • Fubiku F kullanıcısına yanıt
    İnternet şubeden kartınıza yeni şifre tanımlayamıyormusunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Öyle bir ayar, özellik göremedim. Neyse ihtiyaç duyduğumda müşteri hizmetlerini ararım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fubiku

quote:

Orijinalden alıntı: Ege..

Öyle bir ayar, özellik göremedim. Neyse ihtiyaç duyduğumda müşteri hizmetlerini ararım.

İnt. Şubeye gir altta ayarlar var ona tıkla güvenlik/limit e tıkla şifre ayarlarından değiştirebilirsin. Eski şifreyi sormuyor.

• digitech kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Mobil uygulamasında bu ayar yoktu...

• Fubiku F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Bende hep uygulamayı kullanıyorum. İnt. Şubeye hiç girmiyordum bakayım dedim ve baktım değiştirilebiliyormuş

• Arkadaşlar kolay gelsin ben internetten başvuruyu yapali 2 gün oldu arayan falan yok ne kadar zamanda arıyorlar acaba 27 nisanda psn indirim bitecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta içi kesin teslim alırsın kartını.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.