Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir bankanın kredi karti 6 taksit avans cekimine kampanya yapmis(oran 0,99) ,belli bir miktar cekip aylik vadeye koydugumda ,nakit avans faizinden fazla para veriyor.ne dersiniz cekip vadeye koymak mantik limidir birikim yapmak icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 7 Ağustos 2017; 11:16:57 >
  • sanctuary33 kullanıcısına yanıt
    Komik ama yeniden mail atmislar uzgunuz ama size kredi veremiyoruz diye:)) mail şu sekilde;

Sizi üzmek hiç istemeyiz, yardımcı olmayı çok isterdik ancak Enpara.com İhtiyaç Kredisi ürünümüz için yapılan tüm başvurular, QNB Finansbank kredi politikaları çerçevesinde, birçok farklı ölçüt gözetilerek değerlendiriliyor. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilme nedenini ne yazık ki müşteri özelinde görüntüleyip paylaşamıyoruz. Size daha önce iletmiş olduğumuz üç madde, bankamızda en sık görülen olumsuz değerlendirme sebeplerindendir. Gelecekte tekrar bir kredi ihtiyacınız olursa, dileriz o zaman bu ihtiyacınızı karşılama fırsatı bulabiliriz. Bu konuda bizi anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Görüşlerinizi yönetim ekibimize ilettiğimizden emin olabilirsiniz.

İyice sacmaladilar:) işlerine gelmediginden mi yoksa yanlişlik mi oldu anlamadim.msj atip duruyorlar 25 bin tl krediniz hazir diye.daha basvuru bile yapmadim sadece hesaplattim.simdide krediniz olumsuz sonuclandi diyorlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, kartım çatladı ortadan bölünmek üzere, yenisi için para istiyorlar mı bir de 17 ağustostan sonra internetten alışveriş yapamama olayı bizi de kapsayacak mı?
  • Yeni kart için ücret talep etmiyorlar. Evet kapsıyor.

Müşteri hizmetlerini ara yeni kart talebinde bulun ve 17 ağustos sonrası için kartının internet alışverişlerine açık kalmasını istediğini belirt.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroAsia E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • bu 17 ağustos sonrası işi bana biraz hikaye geliyor.yani şöyle ki 17 agustostan sonra dolandırıcılar kartınızdan para çekecekler ve siz bankaya itiraz ettiğinizde sorumluluk kabul etmeyecek ,size siz onay vermişiniz diyecekler :)yani bankalar bu işin içinden sıyırılacaklar

zaten vatandaşın iyiliği için bişey getirirler mi hiç ,aklınız alıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 11 Ağustos 2017; 15:32:16 >
  • Enpara hesabım güvenlik gerekçesiyle bloke durumda. Risk birimi kimlik bilgilerim kullanılarak adıma birkaç işlem denemesi yapıldığını ve güvenlik birimine takıldığını iletti. Konu ile ilgili benzer durum yaşayan varmıdır? Ne yapmak gerekir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Encard ile yurt dışından 3d secure doğrulaması yapmadan 700$'lık bir ürün alacağım. Ürün gelmezse bankaya harcama itirazında bulunabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

Komik ama yeniden mail atmislar uzgunuz ama size kredi veremiyoruz diye:)) mail şu sekilde;

Sizi üzmek hiç istemeyiz, yardımcı olmayı çok isterdik ancak Enpara.com İhtiyaç Kredisi ürünümüz için yapılan tüm başvurular, QNB Finansbank kredi politikaları çerçevesinde, birçok farklı ölçüt gözetilerek değerlendiriliyor. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilme nedenini ne yazık ki müşteri özelinde görüntüleyip paylaşamıyoruz. Size daha önce iletmiş olduğumuz üç madde, bankamızda en sık görülen olumsuz değerlendirme sebeplerindendir. Gelecekte tekrar bir kredi ihtiyacınız olursa, dileriz o zaman bu ihtiyacınızı karşılama fırsatı bulabiliriz. Bu konuda bizi anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Görüşlerinizi yönetim ekibimize ilettiğimizden emin olabilirsiniz.

İyice sacmaladilar:) işlerine gelmediginden mi yoksa yanlişlik mi oldu anlamadim.msj atip duruyorlar 25 bin tl krediniz hazir diye.daha basvuru bile yapmadim sadece hesaplattim.simdide krediniz olumsuz sonuclandi diyorlar:)

Banada 16 bin kredi tanımlamış enpara

Kullanmaya çalıştım

10 bin denedim kabul etmedi red yedim

5 bin denedim red yedim

Son hakkımı kullanmadım

İng den bakayım dedim 100 tl daha avantajlı geldi

Sigorta kalemş almadım

Sadece tahsis ücreti aldı 20 -30 lira

• Kredi kartı ne zaman gelicek bilgisi olan var mı?
  • Maas musterisi olmama ragmen teb bankasindan nefret ettim. Adima kredi karti cikarmalar, atm kartindan once kredi karti gondermeler. En cok da eft icin para istemeleri zoruma gitti. Yapacagim ayda bir iki eft onu da para cekmesi sebebiyle yapmiyorum.

Masrafsiz islem yapmak icin enpara hala candir. Keske eski kampanyalar devam etseydi cok daha guzel olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik sorularını doğru girdiğim halde kabul etmiyor şifremi değiştiremiyorum ne yapabilirim ?

• kental kullanıcısına yanıt
    cebtetebi kullan her sey bedava
  • bende önceki hafta başvuru gönderdim fınansbank müşterisi olunca hesabı direk kullanabilirsiniz diye e-posta gönderdiler ve 18 eylül pazartesinden itibaren sözleşme imzalatmak için geleceklermiş bu sözleşme bankalardaki gibi evraklar kadar çokmu yoksa konun başında bankacılık sözleşmesi gibi üç sayfalık bir evrakmı.
  • Futurisma kullanıcısına yanıt
    Benimde 18 Eylulden sonra gelicek. Sozlesmeleri kendi internet sitesinde yaziyor 2 sayfalik 21 madde olmasi lazim.

• bu sözleşme ile ilgili banka personeli ile görüştük para transferi yapabileceğiniz ve için de 15 tl tutarı olan hesabınız varmı filan dedi transfer için istiyor ama tam olarak ne için istiyor olabilir acaba para transferini filanmı gösterecek.
    Sabah geldiler banada aynısını söylediler diğer hesabımdan 100 TL transfer yaptım. Nedenini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamdemS

Sabah geldiler banada aynısını söylediler diğer hesabımdan 100 TL transfer yaptım. Nedenini bilmiyorum.

halletik 15 dk sürdü sürmedi.
    Ben işyerime davet ettiğim için biraz uzun sürdü birşeyler içtik anlattı ve gitti. Diksiyon çok iyidi yanlız arkadaşın.
  • Benim mevduat hesabım var. Mevduat hesabıma para eklemek istiyorum.
    1) ATM'den ekleyebilirmiyim?
    2) İnternetten Vadesiz hesabımdan aktarabilirmiyim?
    3) Ne kadar vaktim var? 09:00 - 17:00 arasında yatırmam gerekiyor değil mi? Bu saatler arasında ben işte çalışıyorum. Ne yapmalıyım?
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.