Bildirim
[ARŞİV] Finansbank Enpara (122. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mobil şubenin tasarımını değiştirmeleri gerekli garanti Akbank veya Yapı Kredi gibi olsa iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Playstore ve Apple store da indirimleri mevcutmu hala ?
Yabancı bir siteden program lisansı alacağım.Fiyat 9.49 dolar.53 TL yapıyor.Enpara benden doğrudan 53 lira mı alır yoksa bir miktar komisyon filan alır mı?
Alırsa bu komisyon miktarı nedir? -
O günün merkez bankası kuru ile çarpıp tl olarak yanıstır . En fazla 1-2 lira fark çıkar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Amazon’dan alışveriş yaptığım da biraz önce 5,38 üzerinden kur almış 10 kuruş fark almak nedir Enpara!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
enpara saat kaçtan sonra günün merkez bankası kurunu kullanmaya başlıyor, şu an hala cuma kurunu kullanıyor 5.29 yani. -
Arkadaslar calısıyorken garantiden 2000 tl lik kredi kartı cıkmıstı bana kullanıyorum aidat alıyor enparaya gecmeyi düşünüyorup iptal edi gecicem ama şuan calısmıyorum iştenn ayrıldım enpara 2000 tl limit vermez cıkaramam dıye korkuyoeum ordada kalmak var sizce cıkar mı ne olur
Büyük ihtimalle Vermez Enpara.. Siz bence mevcut kartınız ile devam edin derim. Enpara hiç belli olmuyor.. İlk seferde öğrencilere dağıttı. Şimdi vermiyor. Bilginize..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
helal olsun döviz alış satışlarına düzenleme getirmişler. kuru 5sn. kadar sabitliyor. enpara candır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birikim hesabından alınan vergi bugün için fazla çıktı. Sebebi nedir acaba. Yaklaşık 20 gündür açık hesap hep 24krş keserken bugün 71krş kesilmiş.
Ben de aynı şeyi yazmak için gelmiştim. Haberlere baktım googleda arattım ama faiz geliri vergisinin bugün arttığına dair bişey bulamadım. Bakalım yarın ne kadar kesecek.
Arkadaşlar bu enparanın birikim hesaplarından fazla vergi kesme olayını tam olrak öğrenmemiz gerekiyor. Kanun mu değişti , yoksa enparada mı böyle oldu?
Eğer enpara bunu böyle yapmışsa parayı başka bir bankaya taşıma vakti gelmiş demektir. Hem zaten birikim hesaplarının faiz oranını düşürmüşken...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentalite -- 2 Aralık 2018; 21:4:39 > -
31 ağıstos tarihinde döviz kurunu düşürmek ve tl mevduata para toplamak için stopaj oranları %15 ten %5 e düşürüldü ve bu 3 aylık süre için geçerliydi. Bu indirim bitti o yüzden arttı.
Bilgilendirme için teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: civilengineer23
31 ağıstos tarihinde döviz kurunu düşürmek ve tl mevduata para toplamak için stopaj oranları %15 ten %5 e düşürüldü ve bu 3 aylık süre için geçerliydi. Bu indirim bitti o yüzden arttı. -
1 ocak itibari ile Enpara Kredi kartı ile Netflix hesabı açmayı düşünüyorum. Ayın enparalısı arıyorum ayın 15. Günü oldum yinede kabuş oluyor değil mi ? Yani ay içerisinde harcamayı görüp, ertesi ayın 7. Günü %50 indirimi yansıtıyor. Sistem bu şekilde işliyor değil mi ?
salı günü başvurdum ama hala aramadılar haftasonu çalışıyorlar mı acaba gelirler mi yoksa pazartesiye mi kalır var mı bilen ? -
Aynen öyle hocam. Ayın son gününe kadar 'Ayın Enparalısı' olsanız kampanya geçerli oluyor. Fakat 2019 için devam edecek mi bir bilgim yok şu anda.
Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz?
Kampanyadan yararlanabilmek için:
Enpara.com müşterisi olmanız,
1 Temmuz 2017 - 31 Aralık 2018 tarihleri arasında Encard'ınız ve/veya Enpara.com Kredi Kartı’nızla Spotify ve Netflix üzerinden harcama yapmanız,
Harcama yaptığınız her ay, harcama tarihinden bağımsız olarak, ayın son gününe kadar 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.
Kampanya boyunca her ay kazandığınız indirimler, bir sonraki ayın 7. gününde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılır. -
Eyw. Haziran 2019 a kadar devam edeceğini söylediler twitter dan
Spotify icin yapilan harcama 100₺ kart aidati kampanyasina dahil mi? Sadece 10 islem yaptik diyelim. 10.su spotify fakat geri iade aldik farzedelim. Noluyor bu durumda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X