Şimdi Ara

[ARŞİV] Finansbank Enpara (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
129
Favori
163.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Finansbank ATM'sinden kesinti olmadan para çekebiliyor muyuz?
    YADA Vakıfbank hesabıma hesap işlemi ücreti olmadan para gönderebiliyor muyum?

Ayın Enpara kullanıcısı seçilince ne gibi bir avantajı oluyor?
    Benim her ay minimum 400 liralık akaryakıt + 2 tane cep telefonu ödemem oluyor.
    Bana ne gibi bir avantajı olur en para kredi kartının?
  • Katip3463 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, bildiğim kadarıyla sorularını cevaplayacağım.

Finansbank ATM'sinden kesinti olmadan para çekebilirsiniz. 31 Aralık 2018'e kadar ayda 2 defa 500 TL'ye farklı banka ATM'lerinden kesinti olmadan para çekebilirsiniz. Banka farketmeksizin EFT/Havale işlemleri ücretsiz. Ayın Enparalısı olursan kredi kampanyaları,kidega kitap,spotify indirimleri oluyor. 2 sene her yıl için 100 TL aidat iade ediyor. Bir yılda 12 ayın en az 6 ekstresinde en az 10 TL'lik 10 tane işlemin olursa 100 TL karta iade yapıyorlar.Aidat almıyor aidat veriyoruz şeklinde tanıtıyorlar bunu. Her ay 3 tane işlemini ücretsiz olarak 6 takside kadar bölebiliyorsun.(Araba sigortanı,kaskonu bölersin örneğin) Fatura otomatik ödeme talimatlarında ekstre kesilene kadar faiz işletmiyor.(Cep telefonu faturalıysa otomatiğe bağlarsın.) 3 aydır kullanıyorum. Fatura,EFT,havale,alışverişi bu karta kaydıracağım ben de. Müşteri hizmetlerine hemen bağlanıyorsun. Diğer bankalardaki gibi menülerde kaybolmuyorsun. Temsilciler de ilgili.
    www.qnbfinansbank.enpara.com
    Bad Request
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/#
    linkinden de bakabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ms2947

Merhaba hocam, bildiğim kadarıyla sorularını cevaplayacağım.

Finansbank ATM'sinden kesinti olmadan para çekebilirsiniz. 31 Aralık 2018'e kadar ayda 2 defa 500 TL'ye farklı banka ATM'lerinden kesinti olmadan para çekebilirsiniz. Banka farketmeksizin EFT/Havale işlemleri ücretsiz. Ayın Enparalısı olursan kredi kampanyaları,kidega kitap,spotify indirimleri oluyor. 2 sene her yıl için 100 TL aidat iade ediyor. Bir yılda 12 ayın en az 6 ekstresinde en az 10 TL'lik 10 tane işlemin olursa 100 TL karta iade yapıyorlar.Aidat almıyor aidat veriyoruz şeklinde tanıtıyorlar bunu. Her ay 3 tane işlemini ücretsiz olarak 6 takside kadar bölebiliyorsun.(Araba sigortanı,kaskonu bölersin örneğin) Fatura otomatik ödeme talimatlarında ekstre kesilene kadar faiz işletmiyor.(Cep telefonu faturalıysa otomatiğe bağlarsın.) 3 aydır kullanıyorum. Fatura,EFT,havale,alışverişi bu karta kaydıracağım ben de. Müşteri hizmetlerine hemen bağlanıyorsun. Diğer bankalardaki gibi menülerde kaybolmuyorsun. Temsilciler de ilgili.https://www.qnbfinansbank.enpara.com/# linkinden de bakabilirsin.
    Hocam bilgilendirme için teşekkürler Allah razı olsun.
    İnan sırf şu aidat için bile alınabilir aslında. :)
    En azından yıllık roman masraflarım çıkar. :D:D
    Tekrardan teşekkür ederim hocam.

• Enpara kredi kartı ile fatura ödemelerinden ve otomatik fatura ödeme talimatlarından komisyon ücreti alıyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samizeldestan S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, az önce doğalgaz faturasını anlık ödemeyi denedim. Ücret çıkarmadı. Mesela Garantide onay ekranında ücret bilgisi çıkıyor, bunda çıkmadı. Otomatik talimatlarda da ekstre kesilene kadar faiz işletmiyor diye biliyorum. linkinde faturayla ilgili bir ücretlendirme yazmıyor.
    www.qnbfinansbank.enpara.com
    Enpara.com Hakkında Sıkça Sorulan Sorular | Enpara.com
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/sss/default.aspx?category=26
    linkinde de ücret bilgisi yazmıyor. Çağrı merkezini de aradım. Örneğin faturam 15 inde ödendi, 24 ünde ekstre kesildi.Faiz işler mi aradaki 9 günde fatura tutarı üzerinden dedim. Hayır, işlemez, fatura tutarı neyse o ekstrenize yansır dediler. Bu ay talimat verdim, umarım faiz işletmiyorlardır. O kadar araştırdım, bakalım.

• Enpara banka kartında otomatik talimatlar genellikle gece 23.50 gibi saatlerde kesiyor sorun olurmu? Akşam 5 e kadar laması gerekmiyormu? Hesapda parada var

• quote:

Orijinalden alıntı: samizeldestan

Enpara kredi kartı ile fatura ödemelerinden ve otomatik fatura ödeme talimatlarından komisyon ücreti alıyor mu acaba?
    Almiyor. Bebin 5 otomatik fatura odeme talimatim var, her ay ucretsiz odeniyor. Bu arada gecen mail geldi, eft+odemeler+indirimler islemlerinde 684 tl kárdayim 2018 yili icin.

• Enparanin internet subesinden en hızlı bölümüne girebilen var mı

• Sigortası olmayıpta kullanım alışkanlıklarına göre Enpara'dan kart alan var mı? Yani başka bankalardaki kartlarının ödemeleri sayesinde alan var mı demek istiyorum.
  • İyi forumlar herkese, bas biriktir deneyen var mı tam olarak nasıl oluyor?
  • Arkadaşlar Netflix ve Spotify kampanyası devam edecek mi?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Ufak bir şart değişikliği ile devam edecek diyorlardı Twitter dan. Daha açıklama yapılmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netflix ve Spotify kampanyaları 2 faturaya otomatik ödeme talimatı verme şartına bağlandı bugün itibariyle. Enpara'ya ilk defa kızdım. Spotify ı iptal edicem ve Enpara'ya eski güzel hislerimi besleyemeyeceğim maalesef

• Spotify kamoanya degisimiyle üzdü beni

• Haziran ayında alınan spotify’ın yarısı temmuz’da verilecek mi acaba? Bu arada yeni şart çok saçma olmuş tam para vercez mecbur artık.

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda belirleyeceğiniz tutar kadar her bas biriktir yaptığınızda Vadesiz TL hesabınızdan Birikim hesabınıza aktarılır

• Yüzde 50 ibaresini anlayamadım. Açıklamada her ay maksimum 15 TL kazanılabilir yazıyor. Hem Spotify, hem de Netflix varsa her ikisinin de yüzde 50’sini ödemeyecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Yüzde 50 ibaresini anlayamadım. Açıklamada her ay maksimum 15 TL kazanılabilir yazıyor. Hem Spotify, hem de Netflix varsa her ikisinin de yüzde 50’sini ödemeyecek mi?
    ikisinin toplam tutarı 30 lira ise 15 lira indirim kazanırsınız. ama mesela ikisinin toplamı 35,45 gibi daha fazla tutar ise yine 15 lira kazanırsınız. mantık bu. ha ikisinin toplamı 20 lira olursa bu sefer 10 lira indirim kazanırsınız
  • Ek para faizi 2 ye mi düştü ?

• bize ulaşın kısmına bakan kimse yok herhalde en geç 2 iş gününde döneceğiz dediler 1 hafta oldu ipleyen yok
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.