Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şu ARAL'ı savunanlara son noktayı koymak istiyorum artık. Bundan sonra hiç bir forumda veya internet ortamında savunmaya yüzleri olmayacak. Steam TL ye ilk geçtiğinde Take-Two'ya herkesin fiyatı düşükken sizinki neden yüksek diye bir mesaj atmıştım ilk cevapta işte biz belirlemiyoruz fiyatları Steam la bağlantı kurun falan demilerdi. Ama 1 ay sonra gelen cevabı aynen yapıştırıyorum herkes gerekli gördüğü yerde paylaşsın bu mesajı ki herkes ARAL'ın ne mal olduğunu bilsin :
    Louis P., Nov 14 23:00:

Hello,

Thank you for contacting 2K Support.

We understand that this situation must be terrible for all Turkish gamers. Sadly, there is nothing we can do. As much as we would like nothing more than for you to be able to buy our games at a reasonable price, we cannot go and ignore the local market. Our prices are calculated in accordance with the demand of the market and what we can supply. From what we know, the local distributor, Aral games, currently has the monopoly. You can be sure that, if another retailer offered better prices, we would favour it.

We hope you understand our situation and understand that, as much as we would like to lower the price of our game, it is not in our power to do so.

We would like to thank you for your support to 2K games, we know it wouldn't upset you that much were it not for your love of our games.

Louis P.
    2K Support

En can alıcı nokta " Bildiğimiz bir şey varsa o da monopoly şu anda yerel distribitörünüz olan Aral Games'in elinde. Başka dağıtıcılar daha iyi fiyat sunsaydı (distribitör olmak için) emin olun ki onlarla anlaşmış olurduk.
    Kısacası Aral Games şu anda monopoliyi yöneten taraf T2 steam ve aral üçlüsü arasında. Ve ülkede distribitör olmak için bağlantı kuran girşimci firma vs. olmadığı için tek el olarak istedikleri gibi piyasayı yönetiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: foolbar64

Beyler şu ARAL'ı savunanlara son noktayı koymak istiyorum artık. Bundan sonra hiç bir forumda veya internet ortamında savunmaya yüzleri olmayacak. Steam TL ye ilk geçtiğinde Take-Two'ya herkesin fiyatı düşükken sizinki neden yüksek diye bir mesaj atmıştım ilk cevapta işte biz belirlemiyoruz fiyatları Steam la bağlantı kurun falan demilerdi. Ama 1 ay sonra gelen cevabı aynen yapıştırıyorum herkes gerekli gördüğü yerde paylaşsın bu mesajı ki herkes ARAL'ın ne mal olduğunu bilsin :
    Louis P., Nov 14 23:00:

Hello,

Thank you for contacting 2K Support.

We understand that this situation must be terrible for all Turkish gamers. Sadly, there is nothing we can do. As much as we would like nothing more than for you to be able to buy our games at a reasonable price, we cannot go and ignore the local market. Our prices are calculated in accordance with the demand of the market and what we can supply. From what we know, the local distributor, Aral games, currently has the monopoly. You can be sure that, if another retailer offered better prices, we would favour it.

We hope you understand our situation and understand that, as much as we would like to lower the price of our game, it is not in our power to do so.

We would like to thank you for your support to 2K games, we know it wouldn't upset you that much were it not for your love of our games.

Louis P.
    2K Support

En can alıcı nokta " Bildiğimiz bir şey varsa o da monopoly şu anda yerel distribitörünüz olan Aral Games'in elinde. Başka dağıtıcılar daha iyi fiyat sunsaydı (distribitör olmak için) emin olun ki onlarla anlaşmış olurduk.
    Kısacası Aral Games şu anda monopoliyi yöneten taraf T2 steam ve aral üçlüsü arasında. Ve ülkede distribitör olmak için bağlantı kuran girşimci firma vs. olmadığı için tek el olarak istedikleri gibi piyasayı yönetiyolar.

Rekabet olması gerekiyor. Rekabet olmadığı sürece ve para kazandıkları sürece sömürmekten vazgeçmezler.

• şu greenmangaminde ucuz ordan alan var mı oyunu ?
  • Arkadaşlar GTA 5 te ölünce silahlar gidiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Sky^^

şu greenmangaminde ucuz ordan alan var mı oyunu ?

Arkadaşım ben satin aldım gmgden ve san andreas steam üzerinden eekleyip indirdik sorunsuzca 93 tlye geldi bana GTA 5 preload icin acilacakmis release tarihinden önce bi sorun yasamadim ama tek sıkıntı steam üzerine ekleyemeyecegiz oyunu other drm olarak indirecegiz ve rockstar social ile aktive edip oynayacagiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Evet, güya GTA IV aşağıda verilen sistem gereksinimleri karşılandığı sürece rahatlıkla çalışacaktı ama günümüzdeki donanımlar ancak rahatlıkla oynatabiliyor.

quote:

Supported Operating Systems:

Windows Vista (plus Service Pack 1)

Windows XP (plus Service Pack 3, DirectX 9, Microsoft .NET Framework 3.5)

Minimum:

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
    Memory: 1.5GB

Free Hard Drive Space: 16GB

Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900

DirectX 9 compatible Stereo Sound Card

Keyboard

Mouse

Recommended:

Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
    Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)

Free Hard Drive Space: 18GB

Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

DirectX 9 compatible Surround Sound Card

Keyboard

Mouse

aynen, gta4 de önerilen sistem ile alakası yoktu performansın...

umarım gta5 durum böyle olmaz( max payne 3 performans acısında iyiydi ancak bunda çizim mesafesi ve acık dünya oldugu için korkmuyor değilim...)

• quote:

Orijinalden alıntı: hozes

quote:

Evet, güya GTA IV aşağıda verilen sistem gereksinimleri karşılandığı sürece rahatlıkla çalışacaktı ama günümüzdeki donanımlar ancak rahatlıkla oynatabiliyor.

quote:

Supported Operating Systems:

Windows Vista (plus Service Pack 1)

Windows XP (plus Service Pack 3, DirectX 9, Microsoft .NET Framework 3.5)

Minimum:

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz
    Memory: 1.5GB

Free Hard Drive Space: 16GB

Video Card: 256MB NVidia 7900 / 256MB ATI X1900

DirectX 9 compatible Stereo Sound Card

Keyboard

Mouse

Recommended:

Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
    Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)

Free Hard Drive Space: 18GB

Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

DirectX 9 compatible Surround Sound Card

Keyboard

Mouse

aynen, gta4 de önerilen sistem ile alakası yoktu performansın...

umarım gta5 durum böyle olmaz( max payne 3 performans acısında iyiydi ancak bunda çizim mesafesi ve acık dünya oldugu için korkmuyor değilim...)

abi adamlar ondan erteliyor zaten yoksa bitmiş oyunu kim niye ertelesin?

• hozes H kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi Max Payne 3 haritası açık dünya değildi ve dar bir çizgi üzerinde ilerliyordu. GTA V çok daha büyük ve gayet detaylı olduğu için karşılaştırmak doğru olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 19 Ocak 2015; 16:14:45 >
  • Arkadaslar sistemim asagidaki gibi sizce islemci sikinti yaparmi

Pentium g3220 3ghz iki cekirdek
    6gb ddr 3 1600 ram
    1 gb 256bit amd 6870

Bf4 u full oynuyorum ama fifa15 cift cekirdek yuzunden kasiyor ama laptopum i5 ekran karti daha dusuk olmasina ragmen akici ayni olay gta5 te olurmu acaba ona gore alicam oyunu
  • Tickhi kullanıcısına yanıt
    Şu an oyunun durumu belli değil. Konuşmak için erken olur.
  • Bir sorum olacak. Online moda PSN Plus olmadan giremiyor muyuz? Veya düşük ücretli bir yolu var mıdır?
  • Onlinesi nasıl arkadaşlar bunun? RPG tarzında falan mı çünkü ön siparişle gelen 1 milyon dolar oyun parası neye yarıyor?
  • oyunu steam üzerinden 179 TL ye aldım steamid:cntzlm şimiden ekleyin beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptan Haddock

Bilim ve teknoloji bölümünde takılan bir arkadaşın bütün GTA başlığını idare ettiğini görünce bana bir heyecan geldi.

Neden ?
  • biraz da oyunun oynanışından bahsetseniz? Online modunda neler yapılabiliyor en güzel?

• Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim Gta V almak istiyorum fakat Steam'de biraz pahalı gibi geldi. Aşağıdaki sitelerden hangisini önerirsiniz?

Birde hepsinin platform desteği Social Club mı?

http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/grand-theft-auto-v-sa/#item-s2

120TL

http://www.instant-gaming.com/en/186-buy-key-grand-theft-auto-v-bonus/

109TL

https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-preorder-cd-key-global.html

135TL

Birde sistem özelliklerim

İntel İ3 540 3,06Ghz
    4 GB Ram
    Sapphire R9 280 3GB 384bit
    x64 Win 7

Bu sistemde açma ihtimali var mı oyunun

• Burnout53 kullanıcısına yanıt
    Oyunu en yüksek ayarlarda olmasa da rahatça oynayacağını düşünüyorum.
  • Bu sistem nasıl olur sizce
    xeon e5450 3.0 ghz
    6 gb ram ddr2 800 mhz
    asus gt 420 2 gb
    min ayarsa oynatsa razıyım

• Adamlar GTA IV gibi özürlü olmaması için çalışıyorlar.

Özürlü çıkarsa ateşe verirler ofislerini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felina.

quote:

Bu artwork için Alexis Texas veya Kate Upton'dan esinlendiği söyleniyordu

candice swanepoel'e daha çok benzemiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.