Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "ama microsoft şimdi xbox one'da gta oynayanlarla pcdekileri aynı yerde oynatacakmış" birinden böyle duydum doğrumudur?
  • Merhaba dostlar, bu sistemle kaç fps alırım sizce ? teşekkürler.

intel core 2 quad q6600 2.40ghz
    asus r7 260x 2gb
    6 gb ram ddr2 400mhz
    400gb hdd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnLimiteD. -- 19 Şubat 2015; 19:35:23 >

• Trevor'ı öldürdükten
    sonra bitiş ekranı geldi isimler falan filan derken görev kalmadı ama oyun hala %73 görünüyor.Kalan görevler var da ben mi bilmiyorum bi yardımcı olsanız çok iyi güzel olur aslında .
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • pc ye yine ertelendi yeni cikis tarihi 14 nisan

https://twitter.com/rockstargames
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

pc ye yine ertelendi yeni cikis tarihi 14 nisan

https://twitter.com/rockstargames

Ertelenen Gta V değil sanırım Heist şeysi ertelenmiş pc için.(Yanlışta anlamış olabilirim)
  • Heist ertelendi, Oyun 24 martta geliyor.
  • Hayır. Oyun da ertelendi. Geçmiş olsun
    http://www.rockstargames.com/newswire/article/52394/gtav-updates-online-heists-coming-march-10-gtav-for-pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 24 Şubat 2015; 17:50:41 >

• Online için orijinal alırım diyordum ama bıktırdılar erteleye erteleye, hayatta para kaptırmam bu pc'yi düşünmeyen firmaya.
  • Ertelendini kesin yaa yuh be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ertelenmesinin sebebi Heist DLC. Biliyorsunuz soygun görevleri tüm GTA hayranlarının senelerdir beklediği bir şey. 10 martta dlc çıkıyor ve konsolda oyunu almayanların sırf bu dlc için oyunu alacaklarını biliyorlar. 14 nisana kadar satabildikleri kadar satacaklar. Sonra bize verecekler. Ben de önsipariş yapmıştım, mecbur bekleyeceğiz.
  • Bu firmaya ne kadar sövsek saysak az... Enpara ile 75 liraya alabiliyorum ama artık onu bile veresim kaçtı Steam'de para oyunu bekliyor. Martın ilk haftasında alacaktım erken davranmayayım dedim yine ertelendi. Rockstar bize Almayın oyunu diyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 24 Şubat 2015; 22:35:05 >
  • Oyunun sorunsuz olması için iyi niyetle erteleme yapıldığı söylense de ticari kaygıdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Artık samimi gelmiyor.

• Bu kadarıda ayıp

• besbelli ki konsolda daha fazla satmak için ertelendi. mecbur bekleyeceğiz yani yapacak bişi yok.
  • 14 nisan olur 24 nisan, 24 nisan olur 4 mayıs yetti ama ya!
  • American Truck Simulator’dan GTA 5’e Gönderme!

SCS Software, American Truck Simulator aracılığıyla Rockstar Games’in GTA 5 PC sürümüne gönderme yaptı!

SCS Software, Twitter hesabından American Truck Simulator’a ait bir fotoğraf paylaştı. Yeni grafik moturunda çekilmiş San Francisco Golden Gate Köprüsünü paylaşan şirket mesajında; “bazı oyunlar defalarca ertelenebilir, bazı oyunlar tamamen hazır olana kadar geliştirilir” diyerek Rockstar Games‘e yani GTA 5 PC sürümünün yine ertelenmesine bir gönderme yaptı.

Doğru lafa ne denir?

Twitter mesajıhttp://twitter.com/SCSs...248826088529920/photo/1

• Resmi çıkış tarihini 24 marttan 14 nisan‘a erteledi diyor mesaj geldi telefona
  • Başlıktaki hashtag komik duruyor forumda hashtag sistemi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

Başlıktaki hashtag komik duruyor forumda hashtag sistemi yok

Forumda o şekilde etiketleme olmadığının farkındayım.Başlık konularını ayırmak için rastgele bir işaret seçtim ve onu yaptım.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.