Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunlarım;
    FİFA 15
    Forza 5
    Forza 2 fast foroius
    The crew

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahfuzalbayrak kullanıcısına yanıt
    Al hocam bence ama steam olsun diyosan bi 5 tl daha koyup steam gift olarak alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Al hocam bence ama steam olsun diyosan bi 5 tl daha koyup steam gift olarak alabilirsin.

nası yani?
  • mahfuzalbayrak kullanıcısına yanıt
    100TL ye satan var yanisi bu hocam :)
    Hala satıyormu bilmiyorum ama ben 100tl ye aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 29 Mart 2015; 0:15:36 >
  • beyler gta 5 in online olayı nasıl oluyor bilen var mı ?? samp gibimi serverler falan mı var samp benziyor mu ? heist falan var bunlar serverlerden mi seçiliyor ??
  • selam, en uygun fiyata PC versiyonu nereden alınır? kimler nerelerden alıyor?
  • Açıkçası bu konuyu ilk açtığımda oyunlara ve özellikle GTA V'e karşı çok hevesliydim ama yaklaşık 2 senedir ertelenmesi yüzünden artık oyuna dair heyecanım kalmadım. Konuya emek verdiğim için ve takip edenlerin hatırına güncellemeye devam ediyorum. Ayrıca konunun ilk sayfasının açılmaması sorunu yüzünden uzun bir süre ilgilenemediğim için de geride kaldı. Ertelenmemesi ve 14 Nisan'da çıkmasını umuyorum.
  • PC sürümüne ait ilk video yayınlandı. Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz :

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52411/watch-the-gtav-60-frames-per-second-pc-trailer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

PC sürümüne ait ilk video yayınlandı. Aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz :

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52411/watch-the-gtav-60-frames-per-second-pc-trailer

5 dakikaka anca 10 saniyesi doldu internetimde 16 mbs neden acaba

• ne yalan söyleyeyim videodan etkilendim şahsen umarım optimizasyon sorunlu çıkmaz steamden ön yükleme için nezaman açılacak aceba ulan tam italyada olucam haftaya indiremiycemde

steamde önce hikaye sonra online oynuycam inş.(steam username:cntzlm ekleyin arkadaşlar)
  • Aşırı yüklenmeden dolayı olabilir.

Video güzel görünüyor. Çevre detayları en yüksek düzeye getirilmiş. İyi bir bilgisayar olmadan keyifle oynanacağını sanmıyorum. Umarım GTA IV gibi sorunlu olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Aşırı yüklenmeden dolayı olabilir.

Video güzel görünüyor. Çevre detayları en yüksek düzeye getirilmiş. İyi bir bilgisayar olmadan keyifle oynanacağını sanmıyorum. Umarım GTA IV gibi sorunlu olmaz.

i7 3.4 ghz 8 gb ram ve gtx 960'la sanırım ultrada oynarım optimizasyon faciası olmazsa tabi
  • Sistem gereksinimlerine göre o bilgisayarla rahat oynaman gerekiyor ama yine de belli olmuyor.
  • İntel xeon e5472 çift işlemcili gtx760 4gb ram nasıl oynarım assasins creed black flag ultrada sıkıntısızdı ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: blissfrkn

İntel xeon e5472 çift işlemcili gtx760 4gb ram nasıl oynarım assasins creed black flag ultrada sıkıntısızdı ....

1080p Ultra. Net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öbür konu kilitlenmiş

• Elimde 2 adet GTA V var steam olanınıda ayrı satın aldım Play Store üzerinden satın aldığımı uygun bir fiyata satacağım yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 6 Nisan 2015; 18:03:47 >

• RGSC key alanlar 14 nisan da indirecekmiş galiba böyle bir saçmalık olabilir mi ya? Biz 80 lira az para verdik diye mi yani şimdi bunlar?
  • nereden aldın oyunu hangi siteden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GfbHasan1907

nereden aldın oyunu hangi siteden ?

GMG'den aldım kardeşim..
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.