Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Otakutr

Arkadaşlar küçük bir sorum var, kafamı kurcalayıp duruyor ciddi manada. Oyunun minimum özelliklerini malum hepiniz biliyorsunuz.
    Bende;
    Amd fx 6100
    8Gb Ram
    Amd radeon hd 6790 ekran kartı var. Mediumda oynamak gibi bir niyetim yok. Sizce 1080P'de low bile olsa oynayabilir miyim?

Hocam o işlemcinin 6300 olanı bende de var, bugün araştırdım bilen kişilere sordum falan medium'da 30 fps zor alırsınız dedi. Ekran kartım iyiydi ama işlemci sanırım gayet kötü performans verecek gta 5 de sizde low'da oynarsınız 1080p
  • Eğer oyun GTA IV gibi sorunlu olmazsa düşük ayarlarda olsa da oynanılır.
  • Kutulu alınca steam e aktarabiliyoruz dimi yurdun interneti kötü malum dr dan sipariş vermeyi düşünüyorum .
  • pc konusu niye kilit yedi arkadaş.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Ben de çok merak ediyorum
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Troll yapan veletleri çok kişi report etmiş olabilir yada adminlere bir kaç kişi tartışma tarzında yazı yazmıştı.O yüzden olabilir.
  • Description of the update on the 12th March and April next game directory rpf format files released after the above described break time, those found in the false rumor maker crack above rumor has little usefulness, then They saw the retail PC version of free hard drive installation English version, there are a lot of rpf file format, they began looking for a new breakthrough rumors, claiming these documents are what imaging software files, and said these files are encrypted to be genuine to unlock, unlock after use, when piracy to have to re-download a 60G file, I was drunk, so can only come to explain what the rpf file format, in order to prevent post soon sunk lead Most players do not see, or set the day's reply shows that day will be visible to cancel reply.

Everyone knows GTA5 and Max Payne 3, as are the stars of their own R RAGE game engine developed by, rpf stands for RAGE engine package file, meaning that RAGE engine package file, these packages do not need to decrypt, the game can be a normal call execution, if a player played Max Payne 3, then you will find the next game Max Payne 3 is a bunch of rpf file directory, so acting in rpf file for questioning and rumors are meaningless.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer konu kilitlenmiş.
  • herkes nöbette galiba.
  • Herkese hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar lütfen cevap verin ona göre oyunu yarın alicam.. GTX 560 Ti Top edition ekran kartımla oynayabilir miyim, hangi ayarlarda oynarım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Oyunun bilgisayara iyi uyarlandığı söyleniyor. Şu ana kadar oynayan birkaç kişi yorum yapmış ve başarılı olduğunu yazmışlar.

Muhtemelen siz de ayarları biraz kısarak oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Oyunun bilgisayara iyi uyarlandığı söyleniyor. Şu ana kadar oynayan birkaç kişi yorum yapmış ve başarılı olduğunu yazmışlar.

Muhtemelen siz de ayarları biraz kısarak oynayabilirsiniz.

Valla ekşi sözlükte biri Aynen şöyle yazmış İnşAllah trollemiyodur..

" gtx 560ti asus kartım ile şuan high ayarda 55-45 arası fps aldığım oyundur. optimasyon nefis "

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler s.â

Benim sistem

İntel i5 2410m 2.3 ghz işlemci

4 gb ram

Nvidia gt 540m ekran kartı

Laptop var. En azından lowda açarmı. Gta 4 Medium da çalışıyordu. 20 25 fps yeter bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ınfiniti red bull racing
    Benimde gt 550m bende merak ediyorum, ay sonuna doğru indirebilicem ama akn den dolayı
  • 4 gb ram , i3 işlemci ve sapphire r7 260x ile high ayarlarda çok akıcı bir şekilde onyayabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoginet

4 gb ram , i3 işlemci ve sapphire r7 260x ile high ayarlarda çok akıcı bir şekilde onyayabiliyorum.

Harbimi la hani 4 yetmiyodu
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Yorumlara bakılırsa beklettiklerine değmiş gibi gözüküyor.
  • Arkadaşlar merhaba benim bir sıkıntım var. Oyunu rockstar uzerinden aktive ettim fakat. Download for Windows butonuna tıkladıgımda kullanılmayan bağlantı hatası alıyorum. Yani koskoca rockstar yanlıs linkmi koymus anlayamadım ? Oyunun istallerını indiremiyorum. Çözümü bilen varmı acaba ?

Edit: Tabiki sorun bendeymiş :) DNS ayarlarınızı otomatik alın. Aynı sorunu yaşayanlar için açıklama gereği hissettim iyi forumlar herkese :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panatomax -- 14 Nisan 2015; 23:25:46 >
  • Oyunu bilgisayarda Windows 7 32 bit ile açmak mümkün mü ?

Oyunu oynayanlar ne düşünüyor ? Aylardır beklediğinize değdi mi ?
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.