Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Oyunu bilgisayarda Windows 7 32 bit ile açmak mümkün mü ?

Oyunu oynayanlar ne düşünüyor ? Aylardır beklediğinize değdi mi ?

Birinci soruyu ben de merak ediyorum.
  • Anakonuyu (500 sayfalı) neden baltalıyorsunuz bu konuda? bence bu konu kapatılsın ana konudan devam edilsin :)
  • Ben oyunu yükledim fakat nvidia geforce experience ile optimizasyon yapamıyorum. "Mevcut ayarların hepsi alınamadı. Oyunu yeniden başlatmayı veya ayarları önce oyunun içinde değiştirmeyi deneyin." şeklinde hata alıyorum. Oyunun içinden ayarlarla uğraştım ama yine de optimizasyon çalışmıyor. Bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Oyunu bilgisayarda Windows 7 32 bit ile açmak mümkün mü ?

Oyunu oynayanlar ne düşünüyor ? Aylardır beklediğinize değdi mi ?

Birinci soruyu ben de merak ediyorum.

Açamazsınız.Sadece 64 Bit ve en az 4 GB bellek şart.

quote:

Hümiyettin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empatik41

Anakonuyu (500 sayfalı) neden baltalıyorsunuz bu konuda? bence bu konu kapatılsın ana konudan devam edilsin :)

Bu konu diğerinden yaklaşık 6 ay önce açıldı. Forumdaki bir sorundan dolayı uzun süre güncellenemediği için diğer konudan geride kaldı.
  • Birçok kişinin dediğine göre bilgisayara iyi uyarlanmış. Çok düşük özellikli bilgisayarlarda bile akıcı olduğu söyleniyor. Daha önceden Max Payne 3 ile aynı motoru kullandığı için onun gibi sorunsuz olmasını bekliyordum. GTA IV çok sorunlu bir oyundu ama son oyunda motorda değişim yaptıkları için eski sorunlar da ortadan kalkmış. PS3 ile PS4 aynı mimariye sahip değil. PS4 tıpkı bir bilgisayar gibi ama PS3 çok daha farklı bir yapıya sahip olduğu için bilgisayara uyarlanan oyunlar genellikle sorunlu oluyordu.
  • rgsc kodu giren arkadaşlar kod 4 haneli miydi?
  • Oyunu istanbul Avcılarda indirmiş benimle paylaşabilecek biri varmıı acaba...
  • Sonunda hatayı düzelttim ve açıldı ya. Ağlamak istiyorum vallahi hallettim ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_HANN

Oyunu istanbul Avcılarda indirmiş benimle paylaşabilecek biri varmıı acaba...

Aynen bende arıyorum
  • yokmu avcılar tarafında oturup oyunu indirmiş bi delikanlı :D
  • PS3'de ve PS4'de gta 5 sahibi olarak pc'deki gta 5 i hiç mi hiç beğenmedim, nerdeyse ps4 dekinin aynısı , en yüksek ayarlarda oynamama rağmen renk paleti ve dokular berbat nerdeyse ps4 ile aynı, sadece çözünürlük yükseltmesi var... kesinlikle bu oyunun pc versiyonu 10$'dan fazla etmez.

Kendi aldığım video:

• Arkadaşlar bir siteden rgsc keyi aldım 39 dolara ve rockstar games social clubdan hesap açıp oyunun keyini girdim ve 130mb'lık bi gta5 installer indirdi ve bunu da kurduktan sonra masaüstüme gta5 simgesi çıktı. buna girdiğim zaman bir kaç saniye sonra bana bu hatayı veriyor

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV]

oyunu daha indirmeye bile başlayamadım bunun yüzünden, ne yapmam lazım.? bir de torrentten indirip oyunu nasıl orjinal biçimde oynayabilirim? teşekkürler
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Mesut Çevik yaptığı incelemede özellikle görüş mesafesinin çok iyi olduğundan bahsediyordu. Kaplamaların kalitesi de muazzam diyor. PC sürümü yayınlanmadan önce yayınlanan görseller yanıltıcı oldu. PS4 sürümünün biraz daha iyisi olmuş gibi görünüyor.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    sen de mi almadın? yorumlar pek iç açıcı değil gibi he?
  • mahfuzalbayrak kullanıcısına yanıt
    Evet, almadım. Okuduğum kadarıyla yorumlar iyiydi.
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    almaya değer mi sence? ben pek 180 tl eder gibi düşünmüyorum.
  • mahfuzalbayrak kullanıcısına yanıt
    Oyun fiyatlarının 100 liradan fazla olmaması gerektiğini düşünüyorum. Dolayısıyla herhangi bir oyuna 180 TL verilmez. İleride indirim olursa belki alabilirim. Ayrıca bilgisayarım Windows 7 32 bit olduğu için korsan bile oynayamam.
  • Arkadaşlar oyun bugun elime geçti şuan Yükleme işlemini yapiyorum.. Kutusunu güzel yapmişlar beğendim.. İç kutusu ve dış kutusu güzel olmuş.. Kutudan dendiği gibi 7 cd, Bi tane büyük Los santos haritasi çikti ve key tabi ki.. Bide 1,000,000 $ dolar kağidi çikti kutudan, şimdi ben bu oyunu Setup dedim ve kurmaya başladim.. Oyun Tamamen kurulduktan sonra isteyecek galiba key şifresini şuan kuruyor ama Key istemedi.. Şimdi diyelim Keyi girdim Oyunu aktive ettim... Oyun bana ilk görevden sonra 1,000,000 $'i verecek mi hemen oyunun başinda.. ?

Oyun tamamen kurulduktan sonra Nasil online olucam biri lütfen yardim etsin.. Şuan 3 Cd'i taktim yükleme devam ediyor İnşAllah bi sıkıntı çikmaz.. Bundan sonraki aşamalar nasil olacak Lütfen bilgi verir misiniz ? İzin gününü firsat bildim Sabaha kadar yani oyun kurulana kadar forumdayim her saat cevap veririm eğer yazarsaniz.. Online olmak için neler yapmam lazim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 17 Nisan 2015; 3:31:26 >

• Arkadaşlar bu sorunu nasil aşacağim bilen lütfen yazsin yaa..

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV]
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.