Şimdi Ara

[ARŞİV] Grand Theft Auto V (ANA KONU) [ARŞİV] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.467
Cevap
48
Favori
291.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben gmg den gt 5 aldım bir kaç tane sorum olucak

1) rgsc key bize ne zaman gelicek yada alan varmı

2) yarın oyunu indirebilicekmiyiz indiriceksek nasıl indiricez nerden indiricez

3) gmg bize yamuk yapma ihtimali varmı :)
  • Hocam ben de gmg den aldım başka forumlarda baktım falan yarın indirebileceğimizden bahsediyorlar şimdilik ben de öyle umuyorum inşallah sorun çıkmaz.
  • Gmg'nin değil R* ın keyleri gmg ye vermemesi gibi bir sorun oluşabilir. (inşallah olmaz.) Keyler dağıtıldığı takdirde gmg üyeliğinize girip games den key kısmından keyimizi alıp rockstar warehousedan aktifleştireceğiz diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GfbHasan1907

Gmg'nin değil R* ın keyleri gmg ye vermemesi gibi bir sorun oluşabilir. (inşallah olmaz.) Keyler dağıtıldığı takdirde gmg üyeliğinize girip games den key kısmından keyimizi alıp rockstar warehousedan aktifleştireceğiz diye düşünüyorum.

aktifleştirme olayı nasıl oluyor peki rgsc ye girdik ordan nereye girmek lazım
  • Hocam valla ben de bilmiyorum onu tam olarak ama kod geldikten sonra her türlü hallederiz hele bir kod gelsin de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

quote:

Orijinalden alıntı: GfbHasan1907

Gmg'nin değil R* ın keyleri gmg ye vermemesi gibi bir sorun oluşabilir. (inşallah olmaz.) Keyler dağıtıldığı takdirde gmg üyeliğinize girip games den key kısmından keyimizi alıp rockstar warehousedan aktifleştireceğiz diye düşünüyorum.

aktifleştirme olayı nasıl oluyor peki rgsc ye girdik ordan nereye girmek lazım

Aynen bu sorunun cevabını ben de bekliyorum. Bir de GMG'de direk download kısmı çıkıyor. Bakalım açılsın göreceğiz.
  • Diğeri konu sanırım mükerrer konu olduğu gerekçesi ile kilitlendi, kötü olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GMG'de gta 5 sayfasına şöyle yazılmış:

Grand Theft Auto V for PC will be available for pre-load prior to release.

ne demek bilmiyorum. Ama sanırım oyun çıkışında keyleri alacağız. İngilizcesi olan biri yazabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan987

GMG'de gta 5 sayfasına şöyle yazılmış:

ne demek bilmiyorum. Ama sanırım oyun çıkışında keyleri alacağız. İngilizcesi olan biri yazabilir.

Ön yükleme olacak galiba, ingilizcesi daha iyi olan birisi tercüman ederse seviniriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan987

GMG'de gta 5 sayfasına şöyle yazılmış:

Oyunun çıkışından önce ön yükleme işlemi kullanılabilecekmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GMG keylerin ellerine geçer geçmez dağıtacağını söylemiş ingilizce yazıda da çıkıştan önce ön yükleme olacak diye yazıyor ama tarihi belli değil yani yarın büyük ihtimalle 14 nisandan önce indirmeye başlayacağız fakat ne zaman başlarız şu anda kesin bir bilgi yok.
  • Konu güncellenmiştir.
  • birşey sorucam arkadaşlar , ben oyunu steamdan aldım ve steam üzerinden yükledim. social club clienti falan yüklenmedi. ön yükleme tamamlandı diyor ve oyunu açmıyor malumunuz. yanlış birşey yapmak istemiyorum rockstar social club sitesine keyi eklemeli miyim ? yoksa 14 nisanı mı bekleyim ?
  • Arkadaşlar küçük bir sorum var, kafamı kurcalayıp duruyor ciddi manada. Oyunun minimum özelliklerini malum hepiniz biliyorsunuz.
    Bende;
    Amd fx 6100
    8Gb Ram
    Amd radeon hd 6790 ekran kartı var. Mediumda oynamak gibi bir niyetim yok. Sizce 1080P'de low bile olsa oynayabilir miyim?
  • Son yayınlanan 20 küsür 4k ekran görüntüsü nerden bakabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Son yayınlanan 20 küsür 4k ekran görüntüsü nerden bakabilirim ?

Konunun ilk sayfasında paylaşmıştım :

http://www.merlininkaza...81005p1.html#haber_basi
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sayfa karışık olduğundan bakmadım oraya :)
  • Konunun ilk sayfası düzenlenmiştir. Yoğun görsel içerikten dolayı isteğe bağlı olarak görülebilir hale getirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

100TL ye satan var yanisi bu hocam :)
    Hala satıyormu bilmiyorum ama ben 100tl ye aldım.

Var mı hocam şuan steam key satan bildiğiniz?
  • Praétorian kullanıcısına yanıt
    Hocam hala satıyormu bilmiyorum ama steama Avelyn nicki arkadaşı ekleyin yardımcı olur, şuan online değil yoksa sorardım sizin yerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 11 Nisan 2015; 0:16:47 >
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.