Şimdi Ara

arşiv için harddisk mi, dvd mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ben artık bu filmleri saklama olayını anlayamıyorum,

ya arkadaşlar internetin sonu gelecek mi? gelmeyecek, hızlar her zaman artmayacak mı? artacak

bir kez izlediğiniz filmi tekrar izleyemeyecek kadar çok film var mı? var

he çok canınız çekti bi daha izliyeyim dediğiniz filmi tekrar indirmeniz 1 saatten fazla sürmeyecektir, indirin izleyin sonra silin gitsin.

Filmleri anladım dizileride saklayanlar var, yahu bi diziyi 2 kez kim izler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Ben artık bu filmleri saklama olayını anlayamıyorum,

ya arkadaşlar internetin sonu gelecek mi? gelmeyecek, hızlar her zaman artmayacak mı? artacak

he çok canınız çekti bi daha izliyeyim dediğiniz filmi tekrar indirmeniz 1 saatten fazla sürmeyecektir, indirin izleyin sonra silin gitsin.

Şuan yüklü 32 film var dizi yükleyeceğim ama burdan silmem gerek kıyamıyorum

• quote:

100mbps internet mi var da 1 saatte indiriyoruz.Burda bahsedilen arşivlerin çoğu 45,50 gblık HD,1080p filmlerdir.
    --------------
    Ayrıca arşiv için HDD daha mantıklı olabilir çünkü bir film 45 gb olunca bunu DVD'ye yazdırmak gerçekten zahmetli oluyor.
    Ama çok sevdiğim bir filmin HDD'de değilde DVD halinde masamda durması çok daha hoşuma gidiyor.Bu yöndende bakabiliriz.

• DVD'den ziyade HDD daha iyidir.DVD yer kaplar,çizilebilir.HDD'de riskler var ancak çokta ciddi değil.Eğer normal bir kullanıcıysan sorun yaşamazsın.
  • quote:

Arşiv bir HOBİDİR. Başka söze gerek yok. O yüzden DVD'ye çekersin, kutularsın, coverlarsın, raflara dizersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

Şuan yüklü 32 film var dizi yükleyeceğim ama burdan silmem gerek kıyamıyorum

bu arkadaşın mantığında dizi silmemiş olmak için arşivlenir DVDlere sonra HDD den silersin DVDleride arkadaşa verdin mi, ohh, kafa rahat
    iyilik yap denize at :D

• bu hafta içinde hdd alıcam.fakat şu 3 marka arasında kaldım:
    Samsung
    Seagate
    Western digital

Bu 3'ününde fiyatları birbirine yakın.hangisini almalıyım?birde hdd alırken dikkat etmem gereken başka bişey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

bu hafta içinde hdd alıcam.fakat şu 3 marka arasında kaldım:
    Samsung
    Seagate
    Western digital

Bu 3'ününde fiyatları birbirine yakın.hangisini almalıyım?birde hdd alırken dikkat etmem gereken başka bişey var mı?

Şuanda Pc ye takılı dahili hdd 4 tane Samsung kullanıyorum bundan ayrı 2 tane Samsung dahilide boşta duruyor.Samsung'un şimdiye kadar hiç bir problemini görmedim(Dahili hdd olarak).Harici alcak olsaydım WD tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castìel -- 19 Temmuz 2011; 16:58:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castìel

quote:

Samsung
    Seagate
    Western digital

Şuanda Pc ye takılı dahili hdd 4 tane Samsung kullanıyorum bundan ayrı 2 tane Samsung dahilide boşta duruyor.Samsung'un şimdiye kadar hiç bir problemini görmedim(Dahili hdd olarak).Harici alcak olsaydım WD tercih ederdim.

Dahili HDD olarak WD Harici olarak Samsung ve WD tavsiye ederim
  • quote:

Samsung
    Seagate
    Western digital

Wd green tavsiye ederim ısınmıyor ve sessiz , bende 4x2 tb var sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Temmuz 2011; 22:22:52 >
  • allah aşkına ne yapıyorsunuz 4 x 2 tb harddiski ya :D aklım almıyor :D
  • arşiv için dvd ameleliktir bence
  • Tabi ki Harici hard disk düşse sarsılsa bir şey olmaz mı demişsin benimki neredeyse her gün kablosu yüzünden düşüyor hiç bir sorun olmadı.
  • peki o halde WD elements serisi 1tb olanı sipariş veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soonxxx

allah aşkına ne yapıyorsunuz 4 x 2 tb harddiski ya :D aklım almıyor :D

Ayrıca samsung , maxtor , seagete , hitachi , wd black/blue serisi disklerde elimde mevcut , söz konusu olan veri depolamaksa sınır yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 20 Temmuz 2011; 18:52:14 >
  • Ayrıca arşivi BluRay yapanlarda var mesela ben maalesef yetmiyor HDD aldıkça alıyor insan.
  • yahu arkadaşlar ben bu hdd'i aldım ve sadece film depolayıp izlemek istiyorum.hdd gelince yapmam gereken herhangi birşey var mı? (forumda ntfs/fat32 şeklinde formatlamaktan bahsediyorlardı.açıkçası bişe anlamadım.)
  • up.
  • Hdd daha kolay fakat dvd kutu alıp cover yapmak bence her insanın hoşuna gider kendin üret kendin izle mantığı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.