Şimdi Ara

arşiv için harddisk mi, dvd mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .solitario.

yahu arkadaşlar ben bu hdd'i aldım ve sadece film depolayıp izlemek istiyorum.hdd gelince yapmam gereken herhangi birşey var mı? (forumda ntfs/fat32 şeklinde formatlamaktan bahsediyorlardı.açıkçası bişe anlamadım.)

Bir sey yapmana gerek yok. HDD'yi pc'ye baglayıp icerisine veri atmaya baslayabilirsin hemen.

Bu arada filmleri HDD'den degil de once bilgisayara atıp ole izlemeni oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Temmuz 2011; 19:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

yahu arkadaşlar ben bu hdd'i aldım ve sadece film depolayıp izlemek istiyorum.hdd gelince yapmam gereken herhangi birşey var mı? (forumda ntfs/fat32 şeklinde formatlamaktan bahsediyorlardı.açıkçası bişe anlamadım.)

Bir sey yapmana gerek yok. HDD'yi pc'ye baglayıp icerisine veri atmaya baslayabilirsin hemen.

Bu arada filmleri HDD'den degil de once bilgisayara atıp ole izlemeni oneririm.

eyvallah hocam çok teşekkür ederim

• quote:

Ntfs formatlayacaksınız , uzun sürecek ama hızlı format seçeneğinide kaldırın diskiniz daha performanslı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 22 Temmuz 2011; 17:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Ntfs formatlayacaksınız , uzun sürecek ama hızlı format seçeneğinide kaldırın diskiniz daha performanslı olur.

yani geldiği gibi kullanmaya başlasam olmaz mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

yani geldiği gibi kullanmaya başlasam olmaz mı?

Olur tabi niye olmasın ntfs formatlanmış'sa sorun yok , ama fat32 ise büyük boyutlu dosyaları almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucha

Ben artık bu filmleri saklama olayını anlayamıyorum,

ya arkadaşlar internetin sonu gelecek mi? gelmeyecek, hızlar her zaman artmayacak mı? artacak

bir kez izlediğiniz filmi tekrar izleyemeyecek kadar çok film var mı? var

he çok canınız çekti bi daha izliyeyim dediğiniz filmi tekrar indirmeniz 1 saatten fazla sürmeyecektir, indirin izleyin sonra silin gitsin.

Filmleri anladım dizileride saklayanlar var, yahu bi diziyi 2 kez kim izler

Hocam 10 numara yorum olmuş.

Ben şahsen tekrar izlemeye değer vermeyeceğim şeyi yedeklemeyi pek anlamlı bulmuyorum.

Haa çok baba bir filmse benim için gerekir orjinal dvd sini bile alırım ama gerisini biraz boş iş.

yani iş biraz hobiye hatta biraz hastalık derecesine dönüşmüş. haa babam indir de indir.

Dvd'ye yazmak amelilik demiş bir akadaş. boyuna film sitelerinde film aramak, indirmek bu da amelilik değil mi bir yerde.

ama çok beğendiğin bir şeyse zevk alırsın inmesinden. Ama bu önüne gelen herşey içinse artık bunun tedavisini aramalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aahastra -- 22 Temmuz 2011; 22:32:36 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.