Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
403.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranin buyumesini istemeyen birtek benim sanirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Ekranin buyumesini istemeyen birtek benim sanirim.

daha büyük ekran isteyen tablet alsın dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designerercap

quote:

daha büyük ekran isteyen tablet alsın dimi?

Hayir oyle bir anlamla soylemedim ama BENİM DÜSÜNCEM tek elle rahat bir sekilde kullanabilecegim bir telefon idealdir.Ama boyutlar büyümeden ekran az birsey daha buyurse ne âla ama öbur turlu boyutlar degisekce bana hitap etmiyor.Zaten istesem gider samsung,htc alirim.Ama note,s3 gibide 5" telefon kullanicagima gider tablet alirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vires

Çıkıyoda bize gelişi gene 2013'ü bulur. 4s'e benzemez bu tedariz sıkıntısı başlar hemen.

kesinlikle haklisin turkiyeye hemen gelmez yeni kasa buyuk ekran olursa satis patlamasi yasar tum iphone kullanicilari almak ister ben dahil:)yurtdisi cihazlar ise 3000 den asagi satilmaz ilk ciktiginda ben sanirim iphone 5 degilde 5 s i bekleyecegim duzeltilmis versiyonu alirim cunku ilk i4 de sikinti vardi i4s de bitti benim 4 s en az 1.5 sene goturur sonra i5s alirim:)

Ne 3000 i arkadas yani satıcılarin en buyuk guvencesi bu abarti fiyatlara girmesini bekleyen kullanıcılar
    Bu kadar gozunuzde buyutmeye ne gerek var anlamiyorum
    Cikis fiyatini ben sana soyleyim bak
    649 yada 699 dolardan cikar sim kilitsizler, burada da 1500 tl civarina alici bulur. Ha sen 3000 vermek istiyosan yine ver vallahi beklerim bu zihniyetten.
    5S i bekleme ise tamamen anlamadim mantigi.
    Bir elimde 4s var bir elde 4 var ve hatta 4 un ekrani daha beyaz, neymis 4 te olan 4s te olmayan sorun Allah askına??

i4 ilk ciktiginda altini ciziyorum bu husususun anten sorunuyla geldi daha sonraki partilerde cozulmeye calisildi diyorumki 5 de cikabilecek hata eksiklik her neyse 5s de olmayacak daha temiz daha hizli vb artilari olcak benim icin

Hocam sen anten sorunun düzeldiğini zannediyorsun fakat hikaye bu yüzden 3 tane iphone 4 degiştirdim garantiden halen daha kesin çözülmüş degil telefonu elime aldıgımda sinyal seviyesi iki üç çizgi birden azalıyor.
    iphone 5 1500 tl olma olasılığı yüzde sıfır amerikada o fiyatlara çıkıyor türkiye geldigi bir iki ay cihaz karaborsaya düşer 3 ay sonra 2000 tl civarı bir şey olur

• Bana göre çok ince ve geniş ekran olacak ayrıca pil ömrüde uzun olacak gibime geliyor. Bir çeşit ipod gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: hk48

quote:

quote:

quote:

quote:

Çıkıyoda bize gelişi gene 2013'ü bulur. 4s'e benzemez bu tedariz sıkıntısı başlar hemen.

kesinlikle haklisin turkiyeye hemen gelmez yeni kasa buyuk ekran olursa satis patlamasi yasar tum iphone kullanicilari almak ister ben dahil:)yurtdisi cihazlar ise 3000 den asagi satilmaz ilk ciktiginda ben sanirim iphone 5 degilde 5 s i bekleyecegim duzeltilmis versiyonu alirim cunku ilk i4 de sikinti vardi i4s de bitti benim 4 s en az 1.5 sene goturur sonra i5s alirim:)

Ne 3000 i arkadas yani satıcılarin en buyuk guvencesi bu abarti fiyatlara girmesini bekleyen kullanıcılar
    649 yada 699 dolardan cikar sim kilitsizler, burada da 1500 tl civarina alici bulur. Ha sen 3000 vermek istiyosan yine ver vallahi beklerim bu zihniyetten.
    Bir elimde 4s var bir elde 4 var ve hatta 4 un ekrani daha beyaz, neymis 4 te olan 4s te olmayan sorun Allah askına??

i4 ilk ciktiginda altini ciziyorum bu husususun anten sorunuyla geldi daha sonraki partilerde cozulmeye calisildi diyorumki 5 de cikabilecek hata eksiklik her neyse 5s de olmayacak daha temiz daha hizli vb artilari olcak benim icin

Hocam sen anten sorunun düzeldiğini zannediyorsun fakat hikaye bu yüzden 3 tane iphone 4 degiştirdim garantiden halen daha kesin çözülmüş degil telefonu elime aldıgımda sinyal seviyesi iki üç çizgi birden azalıyor.
    iphone 5 1500 tl olma olasılığı yüzde sıfır amerikada o fiyatlara çıkıyor türkiye geldigi bir iki ay cihaz karaborsaya düşer 3 ay sonra 2000 tl civarı bir şey olur

dostum, 4s te anten sorunu çözüldü mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: hk48

quote:

quote:

quote:

quote:

dostum, 4s te anten sorunu çözüldü mü ?

hocam bende iphone 4 var 4 ler halen daha problemli bu 3. sıfır garantiden gelen telefonum hepside şebeke hatasıydı

• Büyük ihtimalle dedikodudur, çünkü Apple çıkacak olan ürünlerinin gizlenmesi konusunda çok hassastır.
  • çıkmayacaktır , çıksada ip4s devam 5s kısmet bunları takiple ömür geçmez salla
  • quote:

+1 hatdaha kasası bile değişmesin istiyorum new ipad gibi
  • 11 haziranda wwdc yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolmar

quote:

+1 hatdaha kasası bile değişmesin istiyorum new ipad gibi

boyut değişsede olur değişmesede ama kasanın aynı kalmasını bende isterim.
  • 4s te ayrıca wifi problemi var. wifi çok zayıf anteni zor çekiyor.
  • WWDC 2012 , 11 Haziranda olacak, tanitilirsa 11 Haziranda olacak.

2012 yili Apple da buyuk degisiklikler olacak. Bunlar arasinda Iphone ve Ipod Touch ta muhtemel olarak kapsiyor. 15 inch Macbook Air , retina ekranli Macbook modelleri cikartmasi ortalikta dolanan en guvenilir dedikodular. Bunlarin disinda iTV , Ipad Mini gibi dedikodular da var ancak olasiligi az gibi gorunuyor.

Ekran buyume konusunda sahsi fikrimce buyuyecek yonunde. Galaxy S3 konusunda da soylemistim, islemcilerin artis sebebinden dolayi gerekli gucu saglamak icin bataryanin da buyumesi gerek. Telefon ya kalinlasacak ya buyuyecek, yada hayal kirikligi ugratacak bir batarya kullanilacak.

Bir diger nedeni ise rakip firmalarin surekli buyuk ekranli telefonlar cikartmasi, buyuk ekranli telefonlarin da tercih ediliyor anlamina gelmesi. Sayet buyuk ekranli telefonlar daha kullanissiz olsaydi rakip firmalar ekran buyutme yerine ekranlari kuculturdu.

Iphone nun 11 Haziranda tanitilmasi olasiligi dusuk ihtimalle de olsa var, nedeni ise rakipleri HTC One X ve Galaxy S3 un cikmis olmasi. Piyasanin bir kismini rakip firmalara kaptirmamak icin cikarmasi gerek. Cikarmazsa piyasanin bir kismini kaybedecek.

• Teknolojiyi yakından takip etmek bir hayli zor iş. Bu cihazı alabilmek için 6s'i felan beklemek gerekiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MechanicsSolid -- 29 Mayıs 2012; 1:13:58 >
  • çıkmalı bence yazın
    apple da da çeşit olsun her sene 1 model olmaz yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

quote:

quote:

quote:

Iskoc musunuz?

Anteni danteni gecelim, sadede gelelim.

Bu konuda yorumlarinizi okuyup sizin teknolojiye tedbirli ve temkinli oldugunuzu sezdim (=

Her konuda bukadar tedbirli degilsiniz oyle degil mi? Adiniza uzulurum.

Hangi akil, hangi mantikla ben 5 almam da 5S alirim, sorunlar giderilmis ayiklanmis alirim diyebiliyorsunuz?

Ben buna tedbir, kurnazlik veya geriden gelme degil; bidon, cuvallama derim.

Ama evet haklisin, i5'te belki danten sorunu olur, 5S'te giderilir. Ama emin olun, herkez sizin kadar falci degil.

Izledigin mantigi bir gozden gecirsen? Sen 5 almayip, 5S bekleyip kendini akillimi saniyorsun? Peki 5'i alanlar cok mu aptal yoksa senden cok mu tedbirsiz? Cok mu comertler?

Anten sorunuymusmusmus... Hadi oldu diyelim, gecti... Simdi her ne sorun cikar diye neden bunu 5'e dayatiyorsun? Apple gibi bir firma sence gecmise bakip, vizyonunu genisletip ve milyonlarca musterisinden gelecek gorus/oneri ile zaten olasi donanim/yazilimsal sorunlari gidermiyecek mi?

Anten afedersin cok mu koydu? Donanimsal miydi? Goturseydin ozaman, Apple yenisini verseydi. Sayet genel donanim arizasi olsaydi, Apple bu cihazlari toplatmakla yukumlu olurdu.

Ben Apple'a birazdan mesaj atayim; Lutfen Turkiye pazari icin iPhone 5'ten sonra 5S degilde, iPhone-TR-1923-Bilmem-ne olarak adlandirin ki bizim tilkiler ragbet gostersin.

Lutfen kitabin kapagini okuyup degerlendirme, ozet yapmayin. Lutfen 3GS/4S/5S? size koymasin, ha S ha F...

Bak ana mesajda ne yaziyor, 6 ay sonra i5 varken 4S almak mantikli mi? Ben onu yazanin yuzune tukururum...

Hani 6 ay olmus, nerde?

6 ay once bu uzayli kiligindaki sahsiyet hangi akil mantikla 6 ay bekleyip iPhone 5 alin diyebiliyor? Ne biliyorsun 3 ay, ne biliyorsun 6, ne biliyorsun 12 ay sonra cikacak? Ulan herkez senin gibi olsa, ozaman herkez 6 ay onceden hesap yapsin, ekonomi batsin. Ne anladin.

Bak ne dicektim, yarin iPhone 5 cikacak. Ama sakin almayin, nasil olsa iPhone 5S pesinden cikar. Ama sakin almayin, belki uzaylilar iPhone 6 indirir. Ama bunuda almayin nasil olsa 1 yil sonrada 6S cikar...

Hay ben sizin...

Sanki elinizde 6 ay yasayacaksin diye bir belge var...

Al gitsin... Ha iPhone 4 ha iPhone 4S, ayni isi gormuyor mu? En fazla ne kazanacaksin? Cok mu akillisin? Bir telefon, bir madde icin 6 ay hesap yapilir mi? Ekonomik durumun bu ise, sen en iyisi kendine iyilik yap hic alma...

Neyse...

sen nasil bir ruh yapisindasin istersem i7s i beklerim ne curet benim fikirlerime yorum getirme hakaret edemessin kendine gel egomu tatmin ediyosun kanunmu var almiyorum arkadas i5sebebinide soyledim seni gidiklayan husus ne i4s bana bir sene daha yeter keyfime kahyami aldim seni ben (ben normalde boyle yazmam ama hakettin )temkinliyim yada degilim belki benim hobim iphonellarin s li modellerini almak sanane senmi parasini veriyosun yazik yahu ALlah cevrendeki insanlara sabir versin cekilecek insan degilsin

• quote:

Hayır, yalnız değilsiniz :) ben de bu boyutta kalmasını isteyenler grubundayım :).
  • Ekranın en fazla 3.9 veya 4 olması beklenebılır ayrıca kasada genel anlamda hiç bır degıskılık olmaz belkı enerjı gırsınde home tusunda ufak tefek degsıklık olacaktır..iPhone 4s olacak iPhone 4SS başka bır sey olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Ekranın en fazla 3.9 veya 4 olması beklenebılır ayrıca kasada genel anlamda hiç bır degıskılık olmaz belkı enerjı gırsınde home tusunda ufak tefek degsıklık olacaktır..iPhone 4s olacak iPhone 4SS başka bır sey olmaz...

görsel olarak güzel olur ama bence 4s te ki sınırlar aşılmamalı

şuanda bile 140gr neredeyse nokia 3210 la eşit oda 153gr dı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.