Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ortada her zaman ciddi bi sorun olucak: ekranın büyük olması iyidir, telefonun küçük.
  • söz konusu apple ise tasarımını muhakkak değiştirecektir. bundan benim şüphem yok, tasarımın değişmeside yazılımsal olarak değişikliğe yol açacaktır. Apple başarıyı getiren budur zaten arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designerercap

söz konusu apple ise tasarımını muhakkak değiştirecektir. bundan benim şüphem yok, tasarımın değişmeside yazılımsal olarak değişikliğe yol açacaktır. Apple başarıyı getiren budur zaten arkadaş.

valla doğruyu söylemek gerekirse apple iphone un tüm serilerinden tek ve en çok beğendiğim 4s kasasıdır

diğer arkası yuvarlak kasalara ne yaptımsa sevemedim.

simetri seviyorum galiba
  • habertürk yazdıysa yalandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

söz konusu apple ise tasarımını muhakkak değiştirecektir. bundan benim şüphem yok, tasarımın değişmeside yazılımsal olarak değişikliğe yol açacaktır. Apple başarıyı getiren budur zaten arkadaş.

valla doğruyu söylemek gerekirse apple iphone un tüm serilerinden tek ve en çok beğendiğim 4s kasasıdır

simetri seviyorum galiba

bende simetriyi severim :) ama önceki modeller olmasa 4S ortaya çıkamazdı haksız mıyım?

• quote:

quote:

quote:

simetri seviyorum galiba

bende simetriyi severim :) ama önceki modeller olmasa 4S ortaya çıkamazdı haksız mıyım?

aynen katılıyorum diğer kasalara göre devrim oldu bu kasa

• Kasa konusunda gercekten 3 serisi bendede o kotu etkiyi birakiyor..

4 kasasi candir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.staticxxx

4 cok tuttu halada baba gibi satiyo

İos5.1.1 e gectim yazilim guncelleme geldikce daha bi stabil hale geliyo

Benim tahminim ios6 li iphone4 lte gelecek

5 icin bi yil daha beklese daha dogru bi girisim olur apple icin

Rakiplerde tirt bence apple nin kasmasini gerektirecek bi durum yok

Rakip android sektore bak ya ne balli firma arkadas apple

Bomb has been planted!
  • hadi bi sürpriz yapta haziranda çıkar yeni iphone 5 i.

ben açıkcası ip4s teki gecikmenin teknik sebeplerle olduğunu düşünüyorum ( a5 çipindeki ısınma sorunu). Bu nedenle ip5 haziranda tanıtılabilir.

daha ince , biraz daha büyük bir kasa ve ekran olarak 4 " lik bir telefon.

sıkıldık artık 4 serisinden, her yerde, herkeste aynı telefon. ( zaten 4 ile 4s i olanı ayırt edemiyorsun)
  • Bu yalan diyen arkadaşlar neden yalan diyor 4S aldıkları için mi? Apple her sene yaz aylarında çıkarmıyo mu zaten yeni nesil iPhone u? ee neyin davasını yapıyosunuz ki siz?
  • oglum, bak git!
  • beyler kasa değişicek %90 ve 11 hazirandada tanıtılır yeni iphone
  • Desene butun hayallerimiz suya dustu!! Cunku bu sene yaz hic gelecek gibi gorunmuyor. Bu ne arkadas resmen kis yaw!! Usuyoruz reizz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu fotoğraftaki gibi çıkacaksa çok güzel olur genişliği ve uzunluğu bana göre mükemmel

Tıkla

Tıkla

• Canavar gibi telefonlar çıktı artık apple'ında atağa geçmesi lazım. Dokunmatik piyasasına ilk girerek işin kaymağını yedi ama teknolojide öncü olmazsa bu üstünlüğünü kaybedicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

Canavar gibi telefonlar çıktı artık apple'ında atağa geçmesi lazım. Dokunmatik piyasasına ilk girerek işin kaymağını yedi ama teknolojide öncü olmazsa bu üstünlüğünü kaybedicek.

dün taksim saturn avm de telefonları kullandım dostum

insanlar iphone'u sırf dokunmatiği için alırlar o kadar net söylüyorum fazla teknik detaya takılmıyor kullanıcıları

telefonlardan anlamayan bir arkadaşıma bizzat note ve 4s i denettirdim

ekran kullanımı ve rahat kayma açısından hangisi daha çok hoşuna gitti diye sordum

abi iphone başka bişeymiş ya dedi ve 7-8 yıllık ericson var arkadaşımda

8-10 güne almak istiyor şimdi iphone 4s i

sabah bana deselerdi sen iphone alacaksın diye hayatta inanmazdım dedi

bu bence çok çok güzel bir örnek

• Yaz geldi ortalıkta tanıtım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFox

Yaz geldi ortalıkta tanıtım yok.

1-30 eylül arasında kesin
  • quote:

quote:

Önümüzdeki Eylül yani ? Peki hocam son duyumlar nedir bilginiz var mı ? Almaya değer mi yani Samsung faktörü var bir yandan Galaxy S3 bir yandan Galaxy Note 2 çıkarcaklarmış merak ediyorum açıkcası.
  • quote:

quote:

quote:

Önümüzdeki Eylül yani ? Peki hocam son duyumlar nedir bilginiz var mı ? Almaya değer mi yani Samsung faktörü var bir yandan Galaxy S3 bir yandan Galaxy Note 2 çıkarcaklarmış merak ediyorum açıkcası.

evet 2 ay sonra

valla söylem duyumlar her zaman olur ama hiçbirini sallama

bekle ve gör

benim tercihim iphone olacak 4s yada 5, şuanda nokia 6630 kullanıyorum

yazılım, stabilite ve ele aldığında KALİTELİ dokunuş sağlamasından dolayı iphone tek seçeneğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 8 Temmuz 2012; 22:49:19 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.