Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Opinion

quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

quote:

Beyler merak ettiğim bir konu var.Tecrübeli arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparsa memnun olurum.
    Şimdi bi arkadaşım THY'de çalışıyor biletler %50-60 indirimli alabiliyor.
    Yeni İphone çıkınca Hong-Kong'a göndermeyi düşünüyorum ama ülkeye sokabileceği max. adet nedir ?
    Veya en fazla getiren kaç adet getirdi ?
    Varsa bir inceliği yolu falan paylaşımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler.

Az once Bangkok dan 3 adet telefonla geldim, simdi ciktim havaalanindan, bir sorun olmadi.

Kutulu mu getirdin hocam ? Ben 5 adet getirmeyi düşünüyorum ama şansım nedir acaba ?

Kutulu hocam. İki tanesini bagaja, bir tanesini de el bagajina koymustum. Herhangi bir sorunla karsilasmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Beyler merak ettiğim bir konu var.Tecrübeli arkadaşlar bilgi paylaşımı yaparsa memnun olurum.
    Yeni İphone çıkınca Hong-Kong'a göndermeyi düşünüyorum ama ülkeye sokabileceği max. adet nedir ?
    Teşekkürler.

Az once Bangkok dan 3 adet telefonla geldim, simdi ciktim havaalanindan, bir sorun olmadi.

Kutulu mu getirdin hocam ? Ben 5 adet getirmeyi düşünüyorum ama şansım nedir acaba ?

Ben geçen kasım ayında bankgoktan 5 tane kutulu iphpone 4s getirmiştim bir sorun olmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Ben geçen kasım ayında bankgoktan 5 tane kutulu iphpone 4s getirmiştim bir sorun olmamıştı.

İyimiş hocam bende o civarda düşünüyorum.Galiba biraz şans işi kontrole takılırsa işimiz zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

İyimiş hocam bende o civarda düşünüyorum.Galiba biraz şans işi kontrole takılırsa işimiz zor.

Evet biraz şans işi. Ben Türkiye gümrüğünden sorunsuz geçtim, birde kıbrıs gümrüğünden geçtim aynı telefonlarla hiç problem olmadı,baya tedirgin olmuştum taylanddan önce aslında :D

• gel 12 eylül gel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dayseeh

gel 12 eylül gel...

+1

• Ne zaman çıkıyor bu ürün ya?

• sizce tasarım değişecek mi?
    hangi aksesuar firmasının sitesinde yeni phonun kılıflarının resimleri çıkmış ?
  • yeni iphone bence böyle cıkacak aynı sey iphone 4 cıkarkende yasanmıstı ,en azından hala ıphone mu degıstirmek zorunda kalmıyacagım ..

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klack

beyler bu videolar ve çıkan görüntüler iphone un yenisine ait bence. görürsünüz bu iphone hayal kırıklığı olacak. tasarımda bir fark yok.

aynen katılıyorum yeni iphone bu bence oyuzden iphone 4 ile 2 sene daha yola devam :)
  • Bence arkası böyle olacak ama telefon uzun olmayacak, eski telefonlara orantılı olarak büyüyebilir.
  • Bende gelirken getirmeyi dusunuyorum. Ciddi ciddi dusunen arkadaslar varsa 2 veya 3 tane alabilirim. ( kanada cihazi unlock) isin ticaretinde degilim onu simdiden soyliyim. He benim cihaz bedavaya gelsin yeter

• fiyatı en az 2.5 3 bin tl olur sanırım
  • Bilmiyorum ama Apple diğer ürünlerindede MacBook gibi cihazlarında tasarım olarak ufak değişiklilikler yapıyor iPhonedede böyle gidiyor bence ufak tasarımlar ama özellikleri geliştiriyor
  • Beklemede

• quote:

Orijinalden alıntı: serkan235

yeni iphone bence böyle cıkacak aynı sey iphone 4 cıkarkende yasanmıstı ,en azından hala ıphone mu degıstirmek zorunda kalmıyacagım ..

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]

Şu haliyle gelirse cihaz tip olarak tırt özelliklerede bakmak lazım tabiî bir ihtimal de apple son dakika değişiklikle farklı bir cihaz sunarak tüm dünyayı ters köşe bırakabilir

• Şafak 2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimde gözüken cihaz tırt mırt lafı ile ortalık kaynıyor.Nesi tırt onu anlamıyorum,genel dizayn olarak IP4 ile hemen hemen aynı, boyu biraz uzamış.
    Sanırsınız ki apayrı bir dizayn ile çıkacak.
    Almam ben bunu diyenlere en fazla 3 ay veriyorum,sonra parayı denkleştiren koşup alacaktır.
  • SGP internet sitesinde ip5 için görsel yayınlamış hatta ürün satmaya bile başlamışşş..
    Bakmak isteyenler için
    http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-5.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

SGP internet sitesinde ip5 için görsel yayınlamış hatta ürün satmaya bile başlamışşş..
    Bakmak isteyenler için
    http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-5.html

vay be adamlar apple dan önce davranmışbızde elımızı çabuk tutup herkesden önce alalım bi 3-5 tane

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.