Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: publicenemies48

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: publicenemies48

Eğer beklediğimiz yeni iPhone aylardır prototipini gördüğümüz cihaz ise beklentilerin altında bir cihaz olur diye düşünüyorum. Ön tarafın neredeyse aynı olacağı zaten belli arka kısımda biraz değişiklik beklenebilir ama yayınlanan görseller en azından benim için pek tatmin edici değil. iPhone 4 kullanıcısı olarak ekranın büyümesinden yana da değilim. Hele ki sadece yukarıya doğru bir büyüme ise. 3.5" ekran birçok kullanıcı için ideal.Benim beklediğim ip4/4s ten farklı olarak donanım olarak biraz daha geliştirmeleri. Apple'dan donanım anlamında çok büyük şeyler beklemek biraz hayal olur zaten. iOS 6 'nın üç aşağı beş yukarı neler getirdiğini takip edenler bilir. Yalnız bana göre yeni iPhone lansmanında Apple'ın üzerinde yoğunlaşacağı yeni bir yazılımı tanıtacağı düşüncesindeyim. Saygılar

Aynı fikirdeyim. İOS 6 ve donanım yükseltmesiyle kurtaramaz bence Apple. (Apple her zaman kurtarir da beklentilerin altında kalır satışı)

Apple severler tarafından mutlaka tercih edilecektir. Yalnız piyasada ki rakipler de yenilir yutulur cinsten değil. Gerek işletim sistemi olsun gerek malzeme kalitesi ve tasarımını pek beğenmediğim SGS3 ün satış rakamları gayet de başarılı düzeyde. Nokia'nın yeni hamlesi Lumia 920 de kendine özgün tasarımı malzeme kalitesi yazılım ve donanım anlamında piyasada adından söz ettireceğe benziyor. Apple yükselişini devam ettirmek istiyorsa ip4 gibi sükse yapacak radikal bir tasarımla gelmeli. 3D haritalar şebeke destekli görüntülü görüşme daha gelişmiş bir siri kullanıcıların beklentilerini karşılamayacağını söylemek yanlış olmaz herhalde. Bekleyip görelim umarım Apple bizleri şaşırtacak hamleler yapar

Evet diğer firmalar bence şuan halıhazırda iPhone un bır adım önündeler bu androıd 4.1.1 deki akıcı arayüz sayesınde de pekişti. Bir teknolojısever olarak ben de Apple'ın bütük etki bırakacağı yenilikler getirmesini diliyorum. Rekabet arttıkça firmalar bu şekilde yenilikler getirmek zorunda kalıyorlar bu da en çok biz yani tüketicilerin işine yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biraz daha ince ve 4" üzeri olursa çok güzel bir telefon olur bence...
  • kaldı 2 gün..
  • apple, htc ve samsungun one x ve S3 telefonlarıyla hem tasarım hem de donanım olarak rekabet edecek tasarım bir ürün çıkarmalı...
  • Arkadaşlar Türkiye saati ile yarın akşamamı denk geliyor?
  • yeni habere göre daha uzun bir iphone çıkma ihtimali var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar Türkiye saati ile yarın akşamamı denk geliyor?

Çarşamba akşamı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

12 eylül saat 20:00 Türkiye saatiyle...
  • quote:

@GoldPunch

Sizi buralarda görmezdik hocam
    Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 20:00
  • Çarşamba akşamı saat 8'de canlı olarak izleyebileceğiz...
  • Teşekkürler arkadaşlar.

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

@GoldPunch

Sizi buralarda görmezdik hocam
    Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 20:00

Heyecanlanmamak elde mi dostum. Kalmış 1,2 gün.
  • iPhone 5'in şu ortada dolanan cihaz olacağına kesin gözü ile bakıyorum. O olmasa bile ekran 1136*640 olacak ve hayal kırıklığı yaratacak

inşallah yanılırım
  • Apple'in iphone 4 prototip olayindan sonra bir kez daha sizdiracagini sanmiyorum. Millet 4s teki gibi ters kose olacak diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

Apple'in iphone 4 prototip olayindan sonra bir kez daha sizdiracagini sanmiyorum. Millet 4s teki gibi ters kose olacak diye dusunuyorum.

bir yandanda o var evet. Yıllardır sızdırmamış Apple, merakla beklenen ve kızışmış piyasaya bomba gibi düşeceği tahmin edilen cihazı aylar önceden sızdırır mı? 4S sızmadı bu mu sızacak? Hemde kutu baskısından ekran çizimlerine, NFC çipinden bilmem neyine kadar. İnşallah bu olmaz. Meraklı bekliyoruz
  • Geçen sene de bir sürü kap çıkarmıştı çinliler yeni iPhone için hepsi çöp oldu
  • Bekleyin. En fazla 48 saaati kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

quote:

Orijinalden alıntı: JasonNewsted

Apple'in iphone 4 prototip olayindan sonra bir kez daha sizdiracagini sanmiyorum. Millet 4s teki gibi ters kose olacak diye dusunuyorum.

bir yandanda o var evet. Yıllardır sızdırmamış Apple, merakla beklenen ve kızışmış piyasaya bomba gibi düşeceği tahmin edilen cihazı aylar önceden sızdırır mı? 4S sızmadı bu mu sızacak? Hemde kutu baskısından ekran çizimlerine, NFC çipinden bilmem neyine kadar. İnşallah bu olmaz. Meraklı bekliyoruz

aynen geçen sene değişik bir iki kasa çıkmıştı 4s tanıtılmadan önce .hepsi yalan oldu.
    [ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]

örneğin bu.
    bence kasa ve ekran değişir.
    bataryası gelişmiş bir modelde olursa baya iyi olur.
    s3 2100mah.
    razr hd 2530mah
    razr maxx hd 3300mah(9mm kalınlık var telefonda.)

6.nesil iphonunda en 2000mah olması gerek bence.

• Şu video bana inandırıcı gözüktü.

• quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Şu video bana inandırıcı gözüktü.

inanmak istemiyorum ama sanırım bu cihaz çıkacak.hayır yanlardanda biraz genişlese telefon eyvallah diyecem ama sadece boydan uzaması kötü.birazda incelse hiç fena olmaz hani.umarım apple sürpriz yaparda bu cihazı çıkarmaz...

• 4sdeki gibi olmayacak bence
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.