Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ax

quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Şu video bana inandırıcı gözüktü.

inanmak istemiyorum ama sanırım bu cihaz çıkacak.hayır yanlardanda biraz genişlese telefon eyvallah diyecem ama sadece boydan uzaması kötü.birazda incelse hiç fena olmaz hani.umarım apple sürpriz yaparda bu cihazı çıkarmaz...

Arkadaşlar bu videodaki cihaz kesinlikle fake'tir. Montaj işinden çok iyi anlarım. Soldaki telefonun görüntüsü bilgisayar yardımıyla sonradan ekrana oturtulmuş yapay bir görüntü. Bunu siz de anlayabilirsiniz elma logosu ekrandayken telefon hafifce sallanıyor ama elma sabit kalıyor yerinde.

• Artık her şeyi çarşamba anlayacağız o muymuş değilmiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Artık her şeyi çarşamba anlayacağız o muymuş değilmiymiş.

Tanıtıma saniyeler kala bile dedikodular yayılacaktır, emin olun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Kesinlikle. Hatta çıktıktan sonra da (artık ismi ne olarak çıkarsa) İphone 6 dedikodularına başlarlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

quote:

Kesinlikle. Hatta çıktıktan sonra da (artık ismi ne olarak çıkarsa) İphone 6 dedikodularına başlarlar.

İphone 5s ne zaman cikacak, sok sok sok!!!

• Arkadaşlar merhaba,

Sizler kadar olmasa da ben de merakla gelişmeleri takip ediyorum. Bakalım nasıl sürprizler gelecek bu defa.

Sizden bir konuda ricada bulunacağım. Bu beklenen tanıtım vs. olduktan sonra bölümde herkes bireysel konu açma yarışına girmesin lütfen, gerek yok. Sizler de bölüm müdavimleri olarak biliyorsunuz ki en çok sıkıntı yaşadığımız konu forum kirliliği... Bu durumun önüne geçmek için bizlere yardımcı olmanızı rica edeceğim. Lütfen heyecanla beklediğimiz tanıtım günü bizim için kabus olmasın.

Hepinize iyi forumlar.
  • Ne kadar uyarsanız da açan açacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek iphonelardaki alisilagelmis ekran en boy orani gerekse app store daki yuzbinlerce uygulama destegi nedeniyle iddia edildigi gibi uzun bir iphone gelecegini dusunmuyorum oyle bir durum olursa uygulamalarin hepsinin yeni iphone icin duzenlenmesi gerekecek bu da hayli zor bir is

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz94

Gerek iphonelardaki alisilagelmis ekran en boy orani gerekse app store daki yuzbinlerce uygulama destegi nedeniyle iddia edildigi gibi uzun bir iphone gelecegini dusunmuyorum oyle bir durum olursa uygulamalarin hepsinin yeni iphone icin duzenlenmesi gerekecek bu da hayli zor bir is

Hicte zor degil. Eski uygulamalar ip4 boyutunda tam ekran (altinda ve ustunde ufak siyah bosluk olur) calismaya devam eder. İsteyen teni iphone ekrani icin uygulamasini yeniden duzenler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gerek iphonelardaki alisilagelmis ekran en boy orani gerekse app store daki yuzbinlerce uygulama destegi nedeniyle iddia edildigi gibi uzun bir iphone gelecegini dusunmuyorum oyle bir durum olursa uygulamalarin hepsinin yeni iphone icin duzenlenmesi gerekecek bu da hayli zor bir is

Olaya böyle baktığınızda ipad'inde olmaması gerekirdi.

• quote:

iphone'daki nerdeyse butun uygulamalar ve oyunlar ipad'e de indirilebiliyor. İpad'de oluyosa 4 inc ekranda havada karada olur.

• quote:

Bencede dediğiniz gibi olmaz. 480*320 den 960*640 a geçmek hicte sancılı olmamıştı 2010 yılında.
    Takıldığım konu boydan büyümesi sadece
    Bide şu var; şimdi bu adamlar(ortaya iddia atanlar) lansmandan aylar önce falan başlarlar dedikoduya, ama uçuk kaçık prototipler ile ortalığı karıştırırlar. Ama şimdi tam tersine olabilir! Hani çok abartılmış prototiplerle değilde milletin inanacağı türde prototiplerle çıktılar ortaya.
    Yav hadi arkadas tanıtın şunu

• İpad tamami ile farkli, onu ornek gostermek dogru olmaz. En-boy oranini degistirmek kolay olmayacaktir, ben uzun modelin tanitilacagini sanmiyorum. AppStore da iPad ile iPhone uygulamalari farkli kategorilerde cikiyor, birde New iPhone ayrimi sacma olur.

• Canlı yayın nereden izlenecek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

Canlı yayın nereden izlenecek acaba

buradan parça parça resimler olarak maalesef,http://www.engadget.com/
  • Allah verede, yeni İpod'ta tanıtılsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

Canlı yayın nereden izlenecek acaba

buradan parça parça resimler olarak maalesef,http://www.engadget.com/

canlı kanal olmayacak mı
  • Nasıl yani canlı yayın yok mu ?
  • Canlı yayın senelerdir yok zaten. Bloglarda anlık resim ve bilgi paylaşımı yapılıyor.
  • almayı düşünüyorum ama boydan uzaması yanların aynı kalması çok saçma geliyor bana eğer piyasadaki tasarımla çıkarsa ve çok değişik bir özellikle çıkmazsa istediği rakamlara ulaşamaz birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratmış olur neyse 1 gün 7 saat 23 dk sonra görücez ne olduğunu
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.