Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darendeli

quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Nasıl yaparsa yapsın her türlü satar 4s çıktığında da çoğu kişi fazla satılmaz demişti ama gördük ki peynir ekmek gibi sattı

Yapmayın 4s çıktığı vakit piyasada bununla yarışcak geniş ekranlı telefon yoktuki lüx olarak 5800 ı gösterirdik (5800 eski olabilir ama). Şuan htc olsun samsung olsun nokia olsun sony olsun teknoloji olarak apple ile aynı seviyede hatta geçtiler. Retina ekran demeyin sony bir modelle dünyanın en çok çözünürlük yoğunluğuna sahip telefonunu üretti hatta dh de incelemeside var. Eskiden apple ütopik sıradışı bir firma gibi görülürken şuan eskisi kadar ütopik değil.

www.gsmarena.com giriyorsun 4s çıkmadan önce piyasa da ki samsung ve htc modellerine bakıyorsun...5800 mı kaldı 5 yıl olacak çıkalı

5800 telefonu iphone 4 için demiştim evet alakası yok doğru. 4s çıktığında apple ile yarışacak cihaz yoktuki piyasada şuan piyasadaki her markanın mükemmel ötesi telefonları var nokia bile mükemmel telefon üretti artık tüketici 2 kez düşünmeye başladı acaba s3 mü alsam yoksa i5 mi alsam diye karar vermeye başladılar eskiden bu yoktuki. Tüm dünya yarına kitlendi ona göre s3 yada i5 arasında seçim yapcaklar bide nokia-microsofta araya bodoslama daldı. İşler çığırından çıktı piyasada çok fena bir rekabet var. Ayrıca millet yeni çıkan telefonları görünce apple dan diğer firmalardan beklenmicek kadar üstün bi telefon bekliyorlar. New ipad de bile millet isyan bayrağı çekti yok niye kalınlaştı niye ısınıyor falan.

Eskiden iphone ayrı bi kategoriye atılırken artık iphone a bir telefon gözüyle bakıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Arkadaşlar merhaba,

Sizler kadar olmasa da ben de merakla gelişmeleri takip ediyorum. Bakalım nasıl sürprizler gelecek bu defa.

Sizden bir konuda ricada bulunacağım. Bu beklenen tanıtım vs. olduktan sonra bölümde herkes bireysel konu açma yarışına girmesin lütfen, gerek yok. Sizler de bölüm müdavimleri olarak biliyorsunuz ki en çok sıkıntı yaşadığımız konu forum kirliliği... Bu durumun önüne geçmek için bizlere yardımcı olmanızı rica edeceğim. Lütfen heyecanla beklediğimiz tanıtım günü bizim için kabus olmasın.

Hepinize iyi forumlar.

Tanıtım ne zaman olacak acaba biliyor musunuz?

Ne zaman ülkemizde satışa sunulur?

Tanıtım 12 Eylül olacak diye duyurulmuştu ama piyasaya ne zaman çıkar bilemiyorum...

Arkadaşlar bu mesaj vesilesi ile alıntıdaki uyarımı da tekrarlamış olayım, dikkatinize.

Hocam şu başlığı düzeltin o zaman bu ana konu ise bir deli bir taş atmış tüm forum atlamış gibi anlaşılmasın.
    Bu arada sunum saatine yakın Apple bölümünde konu açmayı kapatırsanız daha rahat izlersiniz tanıtımı

Mantıklı

• merakla bekliyoruz tanıtımla alakalı link varmı ?
  • [ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]

• İPhone 5 Konsept Videosu Pamak izi ile kilit açma ; eğer gerçekse über birşey olur ama
    Yarın belli olacak beklemedeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 11 Eylül 2012; 19:33:42 >
  • İpod Touch 5G çıkar mı sizce?
  • Tanıtımı hangi siteden izliyecez
  • http://www.sicakgundem.com/HD99870_ve-geri-sayim-basladi-.html

Arkadaşlar birkaç sitede daha bugün diyor. Tanıtım yarın diye biliyorum. Hatam varsa düzeltirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

çok garip iki fotodada parmakları milimetrik oynama olmadan aynı yerde tutmayı başarmış.

• Saat kacta biri soylesin artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sites1980

http://www.sicakgundem.com/HD99870_ve-geri-sayim-basladi-.html

Arkadaşlar birkaç sitede daha bugün diyor. Tanıtım yarın diye biliyorum. Hatam varsa düzeltirseniz sevinirim.

Hocam sakin ol yarın saat 20:00'de başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Saat kacta biri soylesin artik

iPhone 5, 12 Eylül Çarşamba günü ABD saati ile sabah saat 10.00'da başlayacak etkinlikle tanıtılacak. Organizasyon Türkiye saati ile 12 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de tanıtılmış olacak.

Yeni nesil iPhone, ABD'nin California eyaletinde bulunan Apple'ın Cupertino kampüsünde gerçekleştirilecek etkinlikle tanıtılacak.

Apple'ın davetlisi olarak Dünya'nın 67 ülkesinden gazeteciler, teknoloji yazarları, şirket CEO'ları ve Apple'ın davetlisi olarak katılacak olan ünlülerden oluşacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: EsT

quote:

Orijinalden alıntı: sites1980

http://www.sicakgundem.com/HD99870_ve-geri-sayim-basladi-.html

Hocam sakin ol yarın saat 20:00'de başlıyor.

Sağol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sdhc

quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Saat kacta biri soylesin artik

iPhone 5, 12 Eylül Çarşamba günü ABD saati ile sabah saat 10.00'da başlayacak etkinlikle tanıtılacak. Organizasyon Türkiye saati ile 12 Eylül Çarşamba günü saat 20.00'de tanıtılmış olacak.

Yeni nesil iPhone, ABD'nin California eyaletinde bulunan Apple'ın Cupertino kampüsünde gerçekleştirilecek etkinlikle tanıtılacak.

Apple'ın davetlisi olarak Dünya'nın 67 ülkesinden gazeteciler, teknoloji yazarları, şirket CEO'ları ve Apple'ın davetlisi olarak katılacak olan ünlülerden oluşacak.

Sagol hocam takipteyim

• quote:

Fake olduğu çok belli. Sol üst köşeye bakarsanız anlayabilirsiniz. Sanallık akıyor diyebilirim.

• Home tuşuna parmak izi demek bozulduğunda 500 tl demek.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yaparsa yapsın her türlü satar 4s çıktığında da çoğu kişi fazla satılmaz demişti ama gördük ki peynir ekmek gibi sattı

Yapmayın 4s çıktığı vakit piyasada bununla yarışcak geniş ekranlı telefon yoktuki lüx olarak 5800 ı gösterirdik (5800 eski olabilir ama). Şuan htc olsun samsung olsun nokia olsun sony olsun teknoloji olarak apple ile aynı seviyede hatta geçtiler. Retina ekran demeyin sony bir modelle dünyanın en çok çözünürlük yoğunluğuna sahip telefonunu üretti hatta dh de incelemeside var. Eskiden apple ütopik sıradışı bir firma gibi görülürken şuan eskisi kadar ütopik değil.

www.gsmarena.com giriyorsun 4s çıkmadan önce piyasa da ki samsung ve htc modellerine bakıyorsun...5800 mı kaldı 5 yıl olacak çıkalı

5800 telefonu iphone 4 için demiştim evet alakası yok doğru. 4s çıktığında apple ile yarışacak cihaz yoktuki piyasada şuan piyasadaki her markanın mükemmel ötesi telefonları var nokia bile mükemmel telefon üretti artık tüketici 2 kez düşünmeye başladı acaba s3 mü alsam yoksa i5 mi alsam diye karar vermeye başladılar eskiden bu yoktuki. Tüm dünya yarına kitlendi ona göre s3 yada i5 arasında seçim yapcaklar bide nokia-microsofta araya bodoslama daldı. İşler çığırından çıktı piyasada çok fena bir rekabet var. Ayrıca millet yeni çıkan telefonları görünce apple dan diğer firmalardan beklenmicek kadar üstün bi telefon bekliyorlar. New ipad de bile millet isyan bayrağı çekti yok niye kalınlaştı niye ısınıyor falan.

Eskiden iphone ayrı bi kategoriye atılırken artık iphone a bir telefon gözüyle bakıyorlar.

4s çıktığı zaman s2 vardı?

• Bomba olacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Fake olduğu çok belli. Sol üst köşeye bakarsanız anlayabilirsiniz. Sanallık akıyor diyebilirim.

Resimlerde oynama olduğu zaten bariz. Resimleri videodaki tasarımla aynı olduğu için paylaştım. Biraz daha yakından net şekilde görmek isteyenler için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

quote:

quote:

quote:

quote:

4s çıktığı zaman s2 vardı?

4s ile s2 den kat kat daha iyi bir cihazdı ama.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.