Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ay sonu annme-babam Almanyadan gelecekler. Babamın pasaportu müsait kayıt için.
    En son 2 sene önce yazın kayıt yaptırmıştı.
    Almanyada çıkarsa bu ay sonuna kadar ve 600 Euroyu fazla geçmezse kesin getirtirim.
  • Bu tasarımla çıkmasa bile gene bir hayal kırıklığı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internet Information Services 7.5
    Error Summary
    HTTP Error 404.0 - Not Found
    The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
    Detailed Error Information
    Module IIS Web Core
    Notification MapRequestHandler
    Handler StaticFile
    Error Code 0x80070002
    Requested URLhttp://resim.donanimhaber.com:80/m_57058370/mpage_9/f_/key_/tm.htm
    Physical Path E:\www\resim_donanimhaber_com\http\m_57058370\mpage_9\f_\key_\tm.htm
    Logon Method Anonymous
    Logon User Anonymous
    Most likely causes:
    The directory or file specified does not exist on the Web server.
    The URL contains a typographical error.
    A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.
    Things you can try:
    Create the content on the Web server.
    Review the browser URL.
    Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.
    Links and More Information
    This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.
    View more information »

• Apple 2 senede bir tasarım değiştiriyor, beklenen bu adamlardan şu an. Şu tasarıma inanmıyorum ben.
  • İphone 4s2 çıkarsa ne yaparız acaba?
  • bu arada tanıtılmasıyla birlikte ben bu hafta sonu media-vatan gibi yerlerde bir kampanya bekliyorum ellerinden çıkarabilmek için umarım haklıyımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatz

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]

2. fotoğrafta photoshop olduğu anlaşılıyor.gerçeği bu olabilir ama fotoğrafta photoshop kullanılmış...

• iPhone 5 çıktığında: "Ekranı süper, klas telefon bu", bir gün sonra ise "şurasında şu dizayn hatası var, ekranı 30cmden düşünce kırılıyor, kamerası zayıf" ve özellikle "Piyasada ekranı hariç daha iyi Android telefonlar var", iPhone 6'yı bekleyelim olacak...

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 11 Eylül 2012; 20:12:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

İPhone 5 Konsept Videosu Pamak izi ile kilit açma ; eğer gerçekse über birşey olur ama
    Yarın belli olacak beklemedeyiz.

Böyle olsa keşke, parmak izi falan süper

• ne yalan söyleyeyim sırf piyasa durumu için heyecanlıyım fiyatlar nasıl oynama yapacak yapmyacacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Apple 2 senede bir tasarım değiştiriyor, beklenen bu adamlardan şu an. Şu tasarıma inanmıyorum ben.

Aynen katılıyorum. Haklı olarak bekleniyor uğraştıkları 2-3 ürün var onuda 2-3 yılda bi yeniliyorlar fanlarıda çok fazla dünyanın en değerli firmaları arasında bulunuyor. Bi samsung bile yüzlerce ürüne yönelmiş ve 20 milyon s3 satmış bu başarıyı göstermişken apple dan çok daha fazla teknoloji bekleniyor bizim karşımıza uzun 4s çıkarırlarsa apple a olan tüm saygım gidicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Değiştir

ne yalan söyleyeyim sırf piyasa durumu için heyecanlıyım fiyatlar nasıl oynama yapacak yapmyacacak mı?

Amerika'da oluyor anlık fiyat değişimleri. Türkiye için daha var
  • quote:

quote:

ne yalan söyleyeyim sırf piyasa durumu için heyecanlıyım fiyatlar nasıl oynama yapacak yapmyacacak mı?

o değil ya ikinci el 4s ler şimdi düşmeye başladı gibi.3gs falan ne durumda olacak bakalım.çok yeni bişeyler getirirse iphone 5 o zaman çoğu telefon ucuzlar
  • quote:

quote:

quote:

o değil ya ikinci el 4s ler şimdi düşmeye başladı gibi.3gs falan ne durumda olacak bakalım.çok yeni bişeyler getirirse iphone 5 o zaman çoğu telefon ucuzlar

3gs'i açıkçası ben de çok merak ediyorum. Çünkü iOS 6 desteği beklenmiyordu zaten, + tüm operatörler aniden günde 1 liraya carda curda 3gs kampanyaları başlattılar. Ortalık karıştı yani

4s fiyatlarının düşmesi normal 2. elde. Bazı insanlar iPhone'un tüm serilerini direk alıyor. iPhone 5 arefesinde direk satmaya çalışıyolar 4s'leri

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Home tuşuna parmak izi demek bozulduğunda 500 tl demek.

Parmak okyucu ebayde 20 dolar
    iyi uçtun
  • quote:

Orijinalden alıntı: stillyes

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Home tuşuna parmak izi demek bozulduğunda 500 tl demek.

Parmak okyucu ebayde 20 dolar
    iyi uçtun

o ebay'da ama

• Beklentileri karşılayacak bir telefon geliyormuş gibi bir his var içimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

@GoldPunch

Sizi buralarda görmezdik hocam
    Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 20:00

Nereden izleyebilirim ?
  • Merakla bekliyoruz.Bakalım bu çıkan sözde sızıntılar ile aynı mı olacak ?
  • 23 saat 5 dakika sonra tanıtılmaya başlıycak 20.30 gibi anca tanıtılır iphone 5
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.