Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimal bu sızıntılar gibi olacak çünkü iPhone 4'te de böyle olmuştu. Hep aynı sızıntıyla ilgili birden çok görüntü vardı. Her ne kadar photoshop falan desek de bana öyle geliyor. Neyse bakalım yarın göreceğiz Apple bu her an bir değişiklik yapabilirler
  • Az kaldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lenin

quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

İPhone 5 Konsept Videosu Pamak izi ile kilit açma ; eğer gerçekse über birşey olur ama
    Yarın belli olacak beklemedeyiz.

Böyle olsa keşke, parmak izi falan süper

Motorola did it. Apple yapınca über oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Armelin

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

@GoldPunch

Sizi buralarda görmezdik hocam
    Çarşamba akşamı Türkiye saatiyle 20:00

Nereden izleyebilirim ?

Bir çok sitede canlı anlatımlar olacakmış örnek olarak burası olabilirhttp://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2012/09/11/iphone-5-tanitimi-canli-anlatim

• quote:

Orijinalden alıntı: dwightt

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lenin

quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

İPhone 5 Konsept Videosu Pamak izi ile kilit açma ; eğer gerçekse über birşey olur ama
    Yarın belli olacak beklemedeyiz.

Böyle olsa keşke, parmak izi falan süper

Motorola did it. Apple yapınca über oluyor

Ben bir iphone sahibi değilim sadece özellik güzel dedim motorola yapmışsa tebrik ederim.

• Insanlik icin yeni teknolojiler ureten Apple digerlerinden farki ilk olmasi iscilik ve malzeme kalitesi yuksek olmasi.Kullanimi cok basit ve fazla kafa karistirmiyor marka degeri cok yuksek herkes guveniyor iste bu yuzden bence 1 numara yeni iphone bence rekorlari alt ust edecek gibi gozukuyor cikmasi bile ayri bir olay bizim ulkemizde merakla beklenmesine kizanlar var ama dunya bekliyor yarini bekleyelim gorelim bakalim ...
  • Kaynagi hatirlamiyorum (internetten bakinabilir) 2400 apple fani arasinda yapilan ankette bu siralar donup dolasan new iphone fotosu uzerine 1700 kisi new iphone`u cirkin bulmus.. Almayacaklarinida belirtmisler.. Umarim apple herkesi sasirtir yarib.. Ama apple nin koseli tasarimi kolay kolay birakacagini hic sanmam, onu birsonraki ipad te bile kullanacagini soyleyen guvenilir kaynaklar var.. Ve umarim yanilirim...!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]
  • apple isterse en kötü telefonu üretsin. bu saatten sonra istediği başarıyı sadece elma logosuyla bile yakalayacaktır
  • avrupa ülkelerine göre en az satış oranına sahibiz diye duydum doğrumudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Insanlik icin yeni teknolojiler ureten Apple digerlerinden farki ilk olmasi iscilik ve malzeme kalitesi yuksek olmasi.Kullanimi cok basit ve fazla kafa karistirmiyor marka degeri cok yuksek herkes guveniyor iste bu yuzden bence 1 numara yeni iphone bence rekorlari alt ust edecek gibi gozukuyor cikmasi bile ayri bir olay bizim ulkemizde merakla beklenmesine kizanlar var ama dunya bekliyor yarini bekleyelim gorelim bakalim ...

Akl-ı selim bir yorum okudunuz
  • beyler bende bekleyenlerdenim s3 ile arasında tercih yapıcam ...bence ortada dolaşan çakma denilen iphone ye benzeme olasılığı yüksek ..4 te s3 te ortalıkta dönenler tuttu bilmiyorum ama sanki bu olmayabilir de garantisi yok....görücez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Nasıl yaparsa yapsın her türlü satar 4s çıktığında da çoğu kişi fazla satılmaz demişti ama gördük ki peynir ekmek gibi sattı

Bilinçsiz tüketicinin sözlük anlamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yaparsa yapsın her türlü satar 4s çıktığında da çoğu kişi fazla satılmaz demişti ama gördük ki peynir ekmek gibi sattı

Yapmayın 4s çıktığı vakit piyasada bununla yarışcak geniş ekranlı telefon yoktuki lüx olarak 5800 ı gösterirdik (5800 eski olabilir ama). Şuan htc olsun samsung olsun nokia olsun sony olsun teknoloji olarak apple ile aynı seviyede hatta geçtiler. Retina ekran demeyin sony bir modelle dünyanın en çok çözünürlük yoğunluğuna sahip telefonunu üretti hatta dh de incelemeside var. Eskiden apple ütopik sıradışı bir firma gibi görülürken şuan eskisi kadar ütopik değil.

www.gsmarena.com giriyorsun 4s çıkmadan önce piyasa da ki samsung ve htc modellerine bakıyorsun...5800 mı kaldı 5 yıl olacak çıkalı

5800 telefonu iphone 4 için demiştim evet alakası yok doğru. 4s çıktığında apple ile yarışacak cihaz yoktuki piyasada şuan piyasadaki her markanın mükemmel ötesi telefonları var nokia bile mükemmel telefon üretti artık tüketici 2 kez düşünmeye başladı acaba s3 mü alsam yoksa i5 mi alsam diye karar vermeye başladılar eskiden bu yoktuki. Tüm dünya yarına kitlendi ona göre s3 yada i5 arasında seçim yapcaklar bide nokia-microsofta araya bodoslama daldı. İşler çığırından çıktı piyasada çok fena bir rekabet var. Ayrıca millet yeni çıkan telefonları görünce apple dan diğer firmalardan beklenmicek kadar üstün bi telefon bekliyorlar. New ipad de bile millet isyan bayrağı çekti yok niye kalınlaştı niye ısınıyor falan.

Eskiden iphone ayrı bi kategoriye atılırken artık iphone a bir telefon gözüyle bakıyorlar.

4s çıktığı zaman s2 vardı?

4s ile s2 den kat kat daha iyi bir cihazdı ama.

hangi açıdan kat kat daha iyi bir cihazdı?
    yani 4s çıktığında s2den kat kat iyiydi sonra s3 çıktı ve s3 mükemmel telefondu öyle mi?

bak kardeşim. telefon sektöründe özellikle apple ve samsung arasındaki rekabet şu şekildedir
    mesela apple iphone 4ü çıkarır. çok beğenilir falan, sonra samsung iphone 4 e bakar ve ondan daha başarılı bir cihaz yapmaya çalışır. samsung başarır ve s2yi yapar. sonra apple s2ye le nasıl baş edebilirim diye düşünür 4s'i yapar ama pek çok açıdan s2 daha başarılı bir telefon olur. çoğu dergi ve internet sitesi s2 den sonra çıkan 4s e rağmen 2011in en iyi telefonunu s2 seçer

s2 bana kalırsa samsung için devrimdir zira kendisinden sonra çıkan telefon bile s2 kadar beğenilmemiştir.
    s2 kendisine cevap olarak yapılan telefondan çoğu görüşe göre iyidir ama sen arada kat kat fark olduğunu söylüyorsun.

ayrıca s den s2ye geçişteki farkla s2den s3 e geçiş arasındaki fark aynı değil.
    s3 e biraz daha iyi s2 dersek s2ye evrim geçirmiş s desek yanılmış olmayız.
    bunları değerlendirirsek s2, s3den daha başarılı bir cihaz olmuştur.

Özet s2 4s den kötü değildir. çoğu kaynak bunu kanıtlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paint It Black -- 11 Eylül 2012; 22:09:51 >

• Yalnıız o parmak izi olayı biraz riskli bir şey. Elleri terleyen bir insan ya da elleri ıslak olan bir insan onu nasıl açacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 11 Eylül 2012; 22:13:07 >
  • Arkadaşlar Erken Getirttik diyelim Nano Sim Kart Turkiyede yok Keserek Acaba Kullanabilirmiyiz Ölcüler Tutarmı ?
  • Çok büyük bir yenilik bekliyorum kendi adıma. NFC mutlaka olacaktır diye düşünüyorum.
  • ben yine ters köşe bekliyorum appledan. Yine bizleri şaşırtacak kadar iyi bir telefonla geleceklerdir. Sonuç olarak ana bir ürün geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaltay01

Arkadaşlar Erken Getirttik diyelim Nano Sim Kart Turkiyede yok Keserek Acaba Kullanabilirmiyiz Ölcüler Tutarmı ?

bende bunu merak edıyorum,turkcelli aradım 12 eylulden sonra yenı bılgı verebılırız suan ıcın bısey dıyemem dedı
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.