Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk çıktığıda beri İPHONE4 kullanıcısıyım ve çok bariz bir fark görmediğim için 4S'e geçiş yapmamıştım.

İPHONE5 (veya ne çıkacaksa) çok bariz farklar sunmaz ise İPHONE4 ile devam edeceğim.

Bekleyelim ve görelim ..
  • Ekran üzerinden yazılımlar ile parmak izi okuyucu koymak mümkün olmaz herhalde degil mi?

Yeni nesil İPhone dan cok İOS 6 yı merak ediyorum. Tabi birde iPod touch in durumu ne olacak acaba bekleyip görücez...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Angelica

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

4mm kalınlık :)
    telefonu adaptörle mi çalıştıracaz? :)

ekran uzar bence ama kasa fazla uzamaz gibi geliyor bana .en fazla yarım santim uzar kasa.
    pilinin en az 2000mah olmsı şart bence.
    ismide ip5 olamamalı.
    sadece iphone iyi.
    arabalar gibi olmalı 2012 model iphone.seneye 2013 model çıkar.

saçma

nano piller kesme şeker ebatında ama saç telinden birazdaha kalın..

adamlar o ufacıcık pile bile neler dayandırıyorlar..

teknoloji ilerledi isteseler bataryayı hem ufaltıp hemde gücünü 3 kata çıkarabilirler.

Saç telinden biraz kalınsa nasıl nano oluyor?

onuda japan amcalara soruver

iphone 5 de neden 20 mp kamera olmuyor neden sırayla 3 mp 5mp 8 mp yaptılar

dünya böyle birden en iyisini yapsalar sonra ne satacaklar

• Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Orijinalden alıntı: Angelica

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

4mm kalınlık :)
    telefonu adaptörle mi çalıştıracaz? :)

ekran uzar bence ama kasa fazla uzamaz gibi geliyor bana .en fazla yarım santim uzar kasa.
    pilinin en az 2000mah olmsı şart bence.
    ismide ip5 olamamalı.
    sadece iphone iyi.
    arabalar gibi olmalı 2012 model iphone.seneye 2013 model çıkar.

saçma

nano piller kesme şeker ebatında ama saç telinden birazdaha kalın..

adamlar o ufacıcık pile bile neler dayandırıyorlar..

teknoloji ilerledi isteseler bataryayı hem ufaltıp hemde gücünü 3 kata çıkarabilirler.

Saç telinden biraz kalınsa nasıl nano oluyor?

onuda japan amcalara soruver

iphone 5 de neden 20 mp kamera olmuyor neden sırayla 3 mp 5mp 8 mp yaptılar

dünya böyle birden en iyisini yapsalar sonra ne satacaklar

kamera yine 8mp olsun.
    küçücük sensorde iyi olmaz fazla mp.

• Merakla bekliyoruz...
  • Aciyom la size Adamlar telefon icin birbirini vurcak parasi olan istedigi teli alir.Sanki samsung ve apple kazandigi parayi size verio

• EĞER YENİ İPHONE DE ÖZELLİK OLARAK DEVRİM YAPILACAKSA ADAM GİBİ ÖZELLİKLER OLMALI SAMSUNG GİBİ Bİ HALTA YARAMAYACAK OLAN GÖZLERİNİN KAPANINCA KAPANAN EKRAN DEĞİL... İŞE YARAR YANİ MESAJ YAZARKEN KULAĞINA GÖTÜRÜNCE ARAYAN TELEFON GİBİ İŞE YARAYACAK ŞEYLER... BENCE OLMASI GEREKENLER...

- DAHA HIZLI OLMASI,
    - DAHA UZUN BATARYA ÖMRÜ
    - DAHA HAFİF
    - DAHA GENİŞ VE UZUN EKRAN
    - DAHA GERÇEKÇİ ÖZELLİKLER, (PARMAK İZİYLE AÇILMASI FELAN İŞE YARAMAZ BOŞ ÖZELLİKLER GÖZ BOYAR)
    - DAHA AZ ISINMA
    - TOZ PROBLEMİNİN OLMAMASI...
    - ÖLÜ PİXEL SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİ
    - PİLİN ÇIKARILABİLMESİ
    - FLASH DESTEĞİ
    - KRONİK SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ
    BUNLARI YAPSIN SONRA TELEFON YAPTIM DESİN O ACEMİCE TELEFON ÜRETİYORKİ BEN BAZEN İKİ GÜN FELAN TEST ETTİKLERİNİ SANIYORUM... HER TELEFONDA ANGUT ANGUT SORUNLAR ÇIKIYOR...

• Her şey iyi güzel hoş ama şu şarj olayını bir halletseler süper olacak. Çok çok çok uzun olmalı bataryanın dayanma süresi
  • Ciktigi gun almaya calisacagim ama kampci tipler yuzunden olmayacak herhalde ilk gun pey ir ekmek gibi saatler icinde bitiyor tabii indan sonraki haftalarda oyle beli bir sure.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 12 Eylül 2012; 0:41:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Ciktigi gun almaya calisacagim ama kampci tipler yuzunden olmayacak herhalde ilk gun pey ir ekmek gibi saatler icinde bitiyor tabii indan sonraki haftalarda oyle beli bir sure.

Alın alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

Ciktigi gun almaya calisacagim ama kampci tipler yuzunden olmayacak herhalde ilk gun pey ir ekmek gibi saatler icinde bitiyor tabii indan sonraki haftalarda oyle beli bir sure.

Alın alın

Ne oldu ironi seziyorum burada milletin iphone vs almasi tek fanlari ilgilendiriyor sanirim seviyorsam ve istiyorsam durumumda varsa neden almayayim?Appleci diyin umurumda degil her iphone alan aptal zaten her iki sisteminde artisi eksisi var.Telefonu kendime alacagimida soylemedim ayrica ki bu sizi ilgilendirmez be. bugun kendime telefon alsam s3 alirdim ama oyle bir telefona ihtiyacim yok ama kendime veya degil alacagim buda fanlara dusmez elestirmek ios sistemini seviyorumdur iphoneu seviyorumdur kullanimini stabil olmasini soteu vs seviyorumdur aliyorumdur durup burada tartismank cozum yolu degil vakit oldurmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 12 Eylül 2012; 0:50:06 >

• Apple store un önüne kamp kuranlar başlamış ve tabiki 1 infinite ye

• Iphone alirken geriden gelmek lazim mesela suan 4s almak cok mantikli ilerde iPhone 6 cikinca o zamanda iPhone 5s alirsin hem telefon piyasaya 2 yilda iyice oturmus olur benden size tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Apple store un önüne kamp kuranlar başlamış ve tabiki 1 infinite ye

Bana mi bu mesaj?Bu iadar zor mh ilk ciktigi gun bir urunu alan birini anlamak ben sanki kamp kuruyorum sacmaliga bak asil oyle tipleri sevmem ve o yuzden beklemem gerektigini yazdim.

• iPhone 5 kötü veya iyi olsun kesin alıcam Samsung Galaxy S3'de kullandım ama iPhonenin yerini tutmadı bana göre iPhoneye alışmışım ben iP 5 çıksın hayırlısıyla hemen alacağım
  • Bu tasarım çıkmayacak .
  • Ismi iPhone 5 olucak the new iPhone olmuyacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

ben yine ters köşe bekliyorum appledan. Yine bizleri şaşırtacak kadar iyi bir telefonla geleceklerdir. Sonuç olarak ana bir ürün geliyor.

APPLE ne zaman şaşırttı ki abi... 4s in 4 ten ne üstünlüğü var şimid kamera felan var deme... 8 megapixel kamera 4s ten önce en az 20 modelde vardı... işlemci zaten hepsinden gerideydi... ee yeni özellik ne vardı hiç boştu yani tel... şimdi bence yarın iphone tanıtacağından bile şüpeliyim kaldı ki yarın tanıtım yapacağını bile söylemedi... gizli gizli kendi aralarında tanıtacaklar heralde... kimsenin haberi yokta...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Apple store un önüne kamp kuranlar başlamış ve tabiki 1 infinite ye

Bana mi bu mesaj?Bu iadar zor mh ilk ciktigi gun bir urunu alan birini anlamak ben sanki kamp kuruyorum sacmaliga bak asil oyle tipleri sevmem ve o yuzden beklemem gerektigini yazdim.

Bende onu diyorum ya hocam simdiden başlamışlar

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.