Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tanıtım canlı olarak en iyi nerden takip edilir ?

4S ten tecrübeli arkadaşlar birkaç site ismi verirmisiniz ?
  • Saati belli mi peki?
  • Saat 20.00.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayılı gün tez bitermiş Heyecanlı saatler başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpacconE

Arkadaşlar tanıtım canlı olarak en iyi nerden takip edilir ?

4S ten tecrübeli arkadaşlar birkaç site ismi verirmisiniz ?

Canlı yayın olmuyor maalesef. Engadget'tan fotoğraflarla takip edeceksiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Şu video bana inandırıcı gözüktü.

bu videonun fake olduğu tarafımdan ispatlandı

http://resim.donanimhaber.com/m_65527312/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65564395

• iphoneturkiye.biz sitesinden izleyin bence. Hem turkce olarak tercume ediyorlar. Fotolar tabiki engadget üzerinden.

• fake olan tanıtımdaki tlfnu kimse beğenmemiş ama kimse de istediği boyutu yazmamış =) genelde hep takip ediyorum s3 ten sonra iphone olan güven azalmış gibi =) bende i4 8gb düşünürken sağolsun babam alacak i5 bekleyenlerdenim.. benim için i5 ya da i6 olmasının bi önemi yok söyledigim isme takılmazsanız sevinirim. Bende boyut konusunda böyle çok büyük bişey olmasını istemiyorum biraz ince olsun çok az da en ve boy olarak genişlesin bana yeter =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Arkadaşlar merhaba,

Sizler kadar olmasa da ben de merakla gelişmeleri takip ediyorum. Bakalım nasıl sürprizler gelecek bu defa.

Sizden bir konuda ricada bulunacağım. Bu beklenen tanıtım vs. olduktan sonra bölümde herkes bireysel konu açma yarışına girmesin lütfen, gerek yok. Sizler de bölüm müdavimleri olarak biliyorsunuz ki en çok sıkıntı yaşadığımız konu forum kirliliği... Bu durumun önüne geçmek için bizlere yardımcı olmanızı rica edeceğim. Lütfen heyecanla beklediğimiz tanıtım günü bizim için kabus olmasın.

Hepinize iyi forumlar.

Tanıtım ne zaman olacak acaba biliyor musunuz?

Ne zaman ülkemizde satışa sunulur?

• Umarım etrafta dolaşan i5 gibi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Sizler kadar olmasa da ben de merakla gelişmeleri takip ediyorum. Bakalım nasıl sürprizler gelecek bu defa.

Sizden bir konuda ricada bulunacağım. Bu beklenen tanıtım vs. olduktan sonra bölümde herkes bireysel konu açma yarışına girmesin lütfen, gerek yok. Sizler de bölüm müdavimleri olarak biliyorsunuz ki en çok sıkıntı yaşadığımız konu forum kirliliği... Bu durumun önüne geçmek için bizlere yardımcı olmanızı rica edeceğim. Lütfen heyecanla beklediğimiz tanıtım günü bizim için kabus olmasın.

Hepinize iyi forumlar.

Tanıtım 12 Eylül olacak diye duyurulmuştu ama piyasaya ne zaman çıkar bilemiyorum...

Arkadaşlar bu mesaj vesilesi ile alıntıdaki uyarımı da tekrarlamış olayım, dikkatinize.

• apple gerçekten işini çok iyi biliyor. milletin ağzında laf kalabalığı oluşturtup markayı akılda tutmayı, iphone 5 i sır haline getirmeyi çok iyi biliyorlar. apple hayal kırıklığına uğratmayıp beklentilerinde üzerinde bir telefon çıkartmak durumunda şimdi. öyle olmazsa satışları da düşecek. ama şu da var ki bu lansmanda beklentileri çok karşılamayan bir telefon tanıtsa dahi ilk dönem deli gibi satacağına eminim. çünkü apple bu, elmaya bakmak yetiyor bazı kullanıcılar için
  • türkiyeye giriş fiyatı ne olacak çok merak ediyorum. 4S'in bile halen 2000 lira civarında satıldığı bir memlekette sanırım 3000 liradan aşağı olmaz bu cihaz da.
  • Apple bu telefonla ya tamam, ya devam diyecek. bakalım artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

Apple bu telefonla ya tamam, ya devam diyecek. bakalım artık...

doğru bir tespit..katıliyorum...

az kaldı..

• Arkadaşlar, telefon duyurulduğu anda applestore üzerinden önsipariş veriliyor mu ya da telefon satıa çıkıyor mu? Haftaya ABD'ye gideceğim. Niyetim buradan sipariş verip oradan mağazadan teslim almak.
  • Nasıl yaparsa yapsın her türlü satar 4s çıktığında da çoğu kişi fazla satılmaz demişti ama gördük ki peynir ekmek gibi sattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Nasıl yaparsa yapsın her türlü satar 4s çıktığında da çoğu kişi fazla satılmaz demişti ama gördük ki peynir ekmek gibi sattı

Yapmayın 4s çıktığı vakit piyasada bununla yarışcak geniş ekranlı telefon yoktuki lüx olarak 5800 ı gösterirdik (5800 eski olabilir ama). Şuan htc olsun samsung olsun nokia olsun sony olsun teknoloji olarak apple ile aynı seviyede hatta geçtiler. Retina ekran demeyin sony bir modelle dünyanın en çok çözünürlük yoğunluğuna sahip telefonunu üretti hatta dh de incelemeside var. Eskiden apple ütopik sıradışı bir firma gibi görülürken şuan eskisi kadar ütopik değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Hepinize iyi forumlar.

Tanıtım 12 Eylül olacak diye duyurulmuştu ama piyasaya ne zaman çıkar bilemiyorum...

Arkadaşlar bu mesaj vesilesi ile alıntıdaki uyarımı da tekrarlamış olayım, dikkatinize.

Hocam şu başlığı düzeltin o zaman bu ana konu ise bir deli bir taş atmış tüm forum atlamış gibi anlaşılmasın.
    Bu arada sunum saatine yakın Apple bölümünde konu açmayı kapatırsanız daha rahat izlersiniz tanıtımı

• quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: darendeli

Nasıl yaparsa yapsın her türlü satar 4s çıktığında da çoğu kişi fazla satılmaz demişti ama gördük ki peynir ekmek gibi sattı

Yapmayın 4s çıktığı vakit piyasada bununla yarışcak geniş ekranlı telefon yoktuki lüx olarak 5800 ı gösterirdik (5800 eski olabilir ama). Şuan htc olsun samsung olsun nokia olsun sony olsun teknoloji olarak apple ile aynı seviyede hatta geçtiler. Retina ekran demeyin sony bir modelle dünyanın en çok çözünürlük yoğunluğuna sahip telefonunu üretti hatta dh de incelemeside var. Eskiden apple ütopik sıradışı bir firma gibi görülürken şuan eskisi kadar ütopik değil.

www.gsmarena.com giriyorsun 4s çıkmadan önce piyasa da ki samsung ve htc modellerine bakıyorsun...5800 mı kaldı 5 yıl olacak çıkalı

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.