Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yesil-111

Bence arkası böyle olacak ama telefon uzun olmayacak, eski telefonlara orantılı olarak büyüyebilir.

Bende oyle olacagini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 4'den bu telefona geçiş yapmayacak olmamın sebebi görsel olarak birbirine çok benzemesi. normalde hiç bir telefonu iki sene kullanmazdım fakat iphone gerçekten farklı. görselliğinden sıkıldığım telefona benzeyen telefona 1000-1500-tl fark ödeyerek değiştirmek bana saçma geliyor. işlemci gücü olarak beni idare ettiği için şimdilik değiştirmem, gözüme kestirdiğim ilk android telefona geçiş yaparım..
  • Yalan Yalan Yalan

Neden yalan.Apple'ın 80lerden beri olan mali takvimi aynı ve ürünlerde bu takvime göre çıkıyor.Bütün iphonelar son baharda bütük ipadler de kışın (ocak-mart arası) çıkıyor.Apple tıkır tıkır işleyen planını neden değiştirsin ?

Yani Yalan.
  • :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: guero

Yalan Yalan Yalan

Neden yalan.Apple'ın 80lerden beri olan mali takvimi aynı ve ürünlerde bu takvime göre çıkıyor.Bütün iphonelar son baharda bütük ipadler de kışın (ocak-mart arası) çıkıyor.Apple tıkır tıkır işleyen planını neden değiştirsin ?

Yani Yalan.

bir tek 4s sonbaharda cikti. onceden hep yazin cikiyordu. demekki kesinlik yok

• yeni iphone la 4s arasında fazla performans farkı olmaz gibi geliyor bana.
  • Şunu anlamadım;
    Bu tasarımla almam v.s. diyenler S3 'ün tasarımını nasıl beğeniyorlar? Resmen plastik yığını. Ekran ışığı MAVİ. Ayrıca 3-5 ay kullanıyorsun, Android olduğu için yavaşlıyor, çöp oluyor. :)
    Android
    Ayrıca telefon çıkmadan daha tasarımını tartışmak ne kadar doğru? 4S çıkmadan önce hologram teknolojisi olacak diyorlardı. 4 'ün aynısı çıktı. Demekki adamların ne çıkaracağı belli olmuyor.

Bir de bu telefon piyasadaki videoların aynısı çıksa, pili 5 gün gitse kimse almayacak mı yani?
    4S 'in pilini değiştirse 5 gün gidecek şekilde ayarlasalar yine çok satılır. Mantıklıdır da...

Kimse çıkmadan yorum yapmasın. İllah süper birşey çıkar demiyorum fakat daha "donanımsal ve yazılımsal" özelliklerini görmeden boyu eni hakkında yorum yapmayalım.
    Önemli olan boyu değil daha çok işlevi.

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

yeni iphone la 4s arasında fazla performans farkı olmaz gibi geliyor bana.

Donanım olarak geliştirileceği için illa ki performans farkı olur ama kullanıcı tarafından hissedilebilir mi bilinmez...
  • Üstteki arkadaş 3-5 ay kullanıyorsun, android olduğu için çöp oluyor demiş. Hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu. Ios gibi sandınız herhalde android'i. Android'de rom yani yazılım kurabilirsiniz, format atabilirsiniz. Ki bunların hiçbirini yapmayıp stok romla bile kullansanız böyle bi sorun olmaz. Android'de özgür bir şekilde istediğinizi yapabilirsiniz telefonla, ios'un kölesi olup sadece apple'ın izin verdiği kadar kullanma gibi bir rezillik yok. Android'e laf eden adamların neyin kafasını yaşadığını gerçekten çok merak ediyorum, aklım almıyor. Bana ios'un androide göre en ufak bir artısını söylersiniz inanabilirim belki. Telefonu alıp menüler arası geçiş yapmak için kullanan takıntılı iphone fanboyları hariç zaten androidden daha doğrusu galaxy s3'ten memnun olmayan adam görmedim ben. Gerçi menüler arası geçişteki milim saniyelik hız farkı da 4.1.1 versiyonu ile gitti, takıntılı arkadaşlara duyurulur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Üstteki arkadaş 3-5 ay kullanıyorsun, android olduğu için çöp oluyor demiş. Hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu. Ios gibi sandınız herhalde android'i. Android'de rom yani yazılım kurabilirsiniz, format atabilirsiniz. Ki bunların hiçbirini yapmayıp stok romla bile kullansanız böyle bi sorun olmaz. Android'de özgür bir şekilde istediğinizi yapabilirsiniz telefonla, ios'un kölesi olup sadece apple'ın izin verdiği kadar kullanma gibi bir rezillik yok. Android'e laf eden adamların neyin kafasını yaşadığını gerçekten çok merak ediyorum, aklım almıyor. Bana ios'un androide göre en ufak bir artısını söylersiniz inanabilirim belki. Telefonu alıp menüler arası geçiş yapmak için kullanan takıntılı iphone fanboyları hariç zaten androidden daha doğrusu galaxy s3'ten memnun olmayan adam görmedim ben. Gerçi menüler arası geçişteki milim saniyelik hız farkı da 4.1.1 versiyonu ile gitti, takıntılı arkadaşlara duyurulur.

bence android gayet basarılı ve güzel ama ios daha stabil ve uygulamalarda cok önde hala

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiaaa

Şunu anlamadım;
    Bu tasarımla almam v.s. diyenler S3 'ün tasarımını nasıl beğeniyorlar? Resmen plastik yığını. Ekran ışığı MAVİ. Ayrıca 3-5 ay kullanıyorsun, Android olduğu için yavaşlıyor, çöp oluyor. :)
    Android
    Ayrıca telefon çıkmadan daha tasarımını tartışmak ne kadar doğru? 4S çıkmadan önce hologram teknolojisi olacak diyorlardı. 4 'ün aynısı çıktı. Demekki adamların ne çıkaracağı belli olmuyor.

Bir de bu telefon piyasadaki videoların aynısı çıksa, pili 5 gün gitse kimse almayacak mı yani?
    4S 'in pilini değiştirse 5 gün gidecek şekilde ayarlasalar yine çok satılır. Mantıklıdır da...

Kimse çıkmadan yorum yapmasın. İllah süper birşey çıkar demiyorum fakat daha "donanımsal ve yazılımsal" özelliklerini görmeden boyu eni hakkında yorum yapmayalım.

apple 2 senede bir görünüm değiştirir bu senedeki tasarım bence bu iphone 4 cıkarken barda unutuldu fotolar cıktı kımse ınanmadı ama o iphonu kullanıyoruz :)

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]

http://www.spigen.com/cell-phone/apple-iphone/iphone-5.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan235 -- 10 Eylül 2012; 13:35:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Üstteki arkadaş 3-5 ay kullanıyorsun, android olduğu için çöp oluyor demiş. Hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu. Ios gibi sandınız herhalde android'i. Android'de rom yani yazılım kurabilirsiniz, format atabilirsiniz. Ki bunların hiçbirini yapmayıp stok romla bile kullansanız böyle bi sorun olmaz. Android'de özgür bir şekilde istediğinizi yapabilirsiniz telefonla, ios'un kölesi olup sadece apple'ın izin verdiği kadar kullanma gibi bir rezillik yok. Android'e laf eden adamların neyin kafasını yaşadığını gerçekten çok merak ediyorum, aklım almıyor. Bana ios'un androide göre en ufak bir artısını söylersiniz inanabilirim belki. Telefonu alıp menüler arası geçiş yapmak için kullanan takıntılı iphone fanboyları hariç zaten androidden daha doğrusu galaxy s3'ten memnun olmayan adam görmedim ben. Gerçi menüler arası geçişteki milim saniyelik hız farkı da 4.1.1 versiyonu ile gitti, takıntılı arkadaşlara duyurulur.

iPhone kullanıyoruz diye diğer android 'leri göremiyor, inceleyemiyor muyuz?

Bir sürü şey anlatmışsın kısaca şöyle yanıt vereceğim, iPhone (4/4s) kullanıyorsan bu yaptıklarını yapmaya hiç gerek yok hızlı kullanmak için. Basit, işlevsel. :)

Normal bir bayanın hatta standart bir erkeğin kullandığını düşünürsek bu telefonu, Rom yüklemeyele, formatla v.s. ilgisi olmaz. Maximum update edebilir, değil mi? Hatta Android Killer nedir bilmeyiz biz:) Sizden öğreniyoruz.

Android kullanan adamlar genelde iPhone kullanmadıkları için onları memnun ediyor. Çünkü bir çok telefondan iyi.

Sen samsung s3 e bakınca ekranı mavi göremiyorsan sıkıntı başka bir yerde demektir. Bu mavilik beni rahatsız ediyor açıkçası.

Neyin kafasını yaşadığımıza gelince, iOS ve APPLE kafası yaşıyoruz şuanda.
    İleride android iOS 'u geçer, geçebilir. Şuanda bu şekilde olmadığını düşünüyorum.

• s3 de iphone da güzel telefon neyin kafasını yaşıyorsunuz

hangisinin daha iyi olduğu popüler olduğu umrumda değil,onu siz aranızda tartışın hatta sokakta birbiriniz görürsenizde taşlı sopalı birbirinize girişin,,, yeterki bana adam gibi telefonlar çıkarsınlar
  • Yaz bitti la ! hani nerde

• quote:

Orijinalden alıntı: nokiaaa

Şunu anlamadım;
    Android

ben s3'ün tasarımını beğenmiyorum ama s3 kullanıyorum. beğenmiyorum dediğim aslında alırken içime sinmiyordu, internette falan iğrenç gözüküyordu ama şu anda mavi olanı, yani elimde olanını iphoneların hiç birinin tasarımına değişmem. insanın elinde duruşuyla internetteki fotoğrafları çok çok farklı. ekran ışığı mavi konusunu anlamadım zaten. ekran modları var, beğenmediyseniz değiştirirsiniz. pastel renkler vesaire var. o mavilik ışıktan değil ekran modundan geliyor yani. bir nevi televizyonlardaki dinamik mod gibi abartılı renkleri basıp insan etkiliyorlar, film moduna almak elinizde. android yavaşlıyor çöp oluyor demişsiniz. doğrudur, ama şu anda arkadaşların ister jailbreakli, ister jailbreaksiz iphoneları da hantal. facebookta menüyü aşağı kaydırarken bile kasıyorlar. ios'da da durum farklı değil. 4 veya 4s, hiç farketmez, kasıyor.

pili 5 gün gitmeyecek ona emin olun. her türlü iddiasına girerim. öyle bir şey olsa en önde ben gider alırım, ama olmayacak. iphonelara genel olarak baktığımızda ilki çığır açtı resmen. dokunmatik olması değildi çığır açan, kapasitif ekrandı. yoksa dokunmatik ekranlı tonla telefon vardı. bir bunu ekleyip, bir de aplikasyonlara abandılar. aplikasyonlar da apple'la gelmedi, symbian'da da vardı ama çıtayı yükselttiler. ondan sonraki modeller bence birincinin kaymağını yedi. apple nokia'nın yaptığını daha büyük özelliklerle daha yavaş yaptı. nokia ne yapardı? fm radio koymazdı, bi model sonra koyardı, başka bir özelliğini eksik bırakırdı. apple ne yaptı? iphone 2g'de mms yoktu, 3g yoktu vesaire. sonra 3g geldi, mms geldi, satışa devam etti, çözünürlük arttırdı, satışa devam etti. bana göre 4 hariç diğerlerinde süper gelişmeler olmadı. iphone'un bi yere tıkanacağı belliydi zaten. bir kere ekranı büyütme sıkıntıları var. bir ekosistem oluşturdular, tüm uygulamalar ortak vesaire, sen o ekranı büyütürsen, çözünürlükte çığır açmadıkça uyumsuz olacak ki bu yeni iphone beklendiği gibi çıkarsa sıkıntı çıkaracaktır. bundan sonra iphone ya yepyeni bir telefona geçer, eskilerle bağını koparır, ya da eleştirdiğiniz android'e döner. her sene donanım yükseltir, cihaz aslında aynı kalır.

• Arkadaşın dediği gibi çıkarsa direk alınmalı.

• Eğer beklediğimiz yeni iPhone aylardır prototipini gördüğümüz cihaz ise beklentilerin altında bir cihaz olur diye düşünüyorum. Ön tarafın neredeyse aynı olacağı zaten belli arka kısımda biraz değişiklik beklenebilir ama yayınlanan görseller en azından benim için pek tatmin edici değil. iPhone 4 kullanıcısı olarak ekranın büyümesinden yana da değilim. Hele ki sadece yukarıya doğru bir büyüme ise. 3.5" ekran birçok kullanıcı için ideal.Benim beklediğim ip4/4s ten farklı olarak donanım olarak biraz daha geliştirmeleri. Apple'dan donanım anlamında çok büyük şeyler beklemek biraz hayal olur zaten. iOS 6 'nın üç aşağı beş yukarı neler getirdiğini takip edenler bilir. Yalnız bana göre yeni iPhone lansmanında Apple'ın üzerinde yoğunlaşacağı yeni bir yazılımı tanıtacağı düşüncesindeyim. Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: publicenemies48

Eğer beklediğimiz yeni iPhone aylardır prototipini gördüğümüz cihaz ise beklentilerin altında bir cihaz olur diye düşünüyorum. Ön tarafın neredeyse aynı olacağı zaten belli arka kısımda biraz değişiklik beklenebilir ama yayınlanan görseller en azından benim için pek tatmin edici değil. iPhone 4 kullanıcısı olarak ekranın büyümesinden yana da değilim. Hele ki sadece yukarıya doğru bir büyüme ise. 3.5" ekran birçok kullanıcı için ideal.Benim beklediğim ip4/4s ten farklı olarak donanım olarak biraz daha geliştirmeleri. Apple'dan donanım anlamında çok büyük şeyler beklemek biraz hayal olur zaten. iOS 6 'nın üç aşağı beş yukarı neler getirdiğini takip edenler bilir. Yalnız bana göre yeni iPhone lansmanında Apple'ın üzerinde yoğunlaşacağı yeni bir yazılımı tanıtacağı düşüncesindeyim. Saygılar

Aynı fikirdeyim. İOS 6 ve donanım yükseltmesiyle kurtaramaz bence Apple. (Apple her zaman kurtarir da beklentilerin altında kalır satışı)

• LG optimus 4x tasarımı gibi gelse harika olur. Adamlar 4.7" ekran yapmış ama kullanımı iphone kadar rahattı. (mediamarktta denedim)

Eğer ekran çok az büyür ve sadece donanım yükselirse ben iphone'u bırakacağım veya 4le devam edeceğim. Ama apple yapar bir şeyler diye düşünüyorum bakalım 2 gün kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Orijinalden alıntı: publicenemies48

Eğer beklediğimiz yeni iPhone aylardır prototipini gördüğümüz cihaz ise beklentilerin altında bir cihaz olur diye düşünüyorum. Ön tarafın neredeyse aynı olacağı zaten belli arka kısımda biraz değişiklik beklenebilir ama yayınlanan görseller en azından benim için pek tatmin edici değil. iPhone 4 kullanıcısı olarak ekranın büyümesinden yana da değilim. Hele ki sadece yukarıya doğru bir büyüme ise. 3.5" ekran birçok kullanıcı için ideal.Benim beklediğim ip4/4s ten farklı olarak donanım olarak biraz daha geliştirmeleri. Apple'dan donanım anlamında çok büyük şeyler beklemek biraz hayal olur zaten. iOS 6 'nın üç aşağı beş yukarı neler getirdiğini takip edenler bilir. Yalnız bana göre yeni iPhone lansmanında Apple'ın üzerinde yoğunlaşacağı yeni bir yazılımı tanıtacağı düşüncesindeyim. Saygılar

Aynı fikirdeyim. İOS 6 ve donanım yükseltmesiyle kurtaramaz bence Apple. (Apple her zaman kurtarir da beklentilerin altında kalır satışı)

Apple severler tarafından mutlaka tercih edilecektir. Yalnız piyasada ki rakipler de yenilir yutulur cinsten değil. Gerek işletim sistemi olsun gerek malzeme kalitesi ve tasarımını pek beğenmediğim SGS3 ün satış rakamları gayet de başarılı düzeyde. Nokia'nın yeni hamlesi Lumia 920 de kendine özgün tasarımı malzeme kalitesi yazılım ve donanım anlamında piyasada adından söz ettireceğe benziyor. Apple yükselişini devam ettirmek istiyorsa ip4 gibi sükse yapacak radikal bir tasarımla gelmeli. 3D haritalar şebeke destekli görüntülü görüşme daha gelişmiş bir siri kullanıcıların beklentilerini karşılamayacağını söylemek yanlış olmaz herhalde. Bekleyip görelim umarım Apple bizleri şaşırtacak hamleler yapar

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.