Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vakit azaldıkça merak katsayısı da artıyor şimdi...
  • Kesinlikle heyecandan uyuyamıyorum

İnşallah şu anda piyasadaki tasarımla gelmez yoksa Apple kendini batırır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Kesinlikle heyecandan uyuyamıyorum

piyasadaki tasarımıyla dediğinizden videosu dönen telefondan bahsediyorsunuz diye algılıyorum. o telefonu çıkartırsa peynir ekmek gibi satacağına bir gram şüphem yok. ayrıca daha önce de yazmıştım en kötü tasarımla çıksın karşımıza, yine satacaktır. elma logosu yeterli. bazı kullanıcılar sırf bu yüzden alıyor. hadi hepsini geçelim apple markasının nakit parası bile yeterli. adamlar koskoca ekonomiyi yönetiyor nerdeyse.

değinmek istediğim nokta, apple kendini bile batıramaz tabi herkesin fikrine saygım var o ayrı...

i tunes ile deli gibi kazanıyor. mac serisinden deli gibi kazanıyor. kazandığı davalardan kazanıyor... daha böyle sayılacak çok şey var diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojannn -- 12 Eylül 2012; 5:27:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

quote:

piyasadaki tasarımıyla dediğinizden videosu dönen telefondan bahsediyorsunuz diye algılıyorum. o telefonu çıkartırsa peynir ekmek gibi satacağına bir gram şüphem yok. ayrıca daha önce de yazmıştım en kötü tasarımla çıksın karşımıza, yine satacaktır. elma logosu yeterli. bazı kullanıcılar sırf bu yüzden alıyor. hadi hepsini geçelim apple markasının nakit parası bile yeterli. adamlar koskoca ekonomiyi yönetiyor nerdeyse.

değinmek istediğim nokta, apple kendini bile batıramaz tabi herkesin fikrine saygım var o ayrı...

Apple batmaz, doğru

Samsung batsa gitsede kurtulsak ya

• Tasarim falan degilde, bu sefer iphone 5 amerika icinde sadece sprint'e ozel cdma seklinde cikabilir. Gecen sene sprint apple ile bu konu hakkinda 20 milyar dolarlik buyuk bir anlasma yapti diye haberler cikmisti. Tipki att'in ilk basta ozel satici olmasi gibi. Boyle bir durum olursa amerikadan ucuza iphone 5 getirtmek biraz yalan olacak gibi. Bugun att gun boyu bedava telefon teklifi emailleri gonderdi durdu. Belki dogrudur.

Ingilizce kaynak;http://news.softpedia.com/news/Apple-Strikes-20-Billion-iPhone-5-Contract-with-Sprint-Rumor-225278.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 12 Eylül 2012; 6:08:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heyecanlıyız
  • beklemedeyiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trojannn

quote:

Apple batmaz, doğru

Samsung batsa gitsede kurtulsak ya

Samsung dunyadaki en son batıcak sirketlerden biri adamlar her sektördeler ve her butçeye her kişiye uygun telefonlar yapıyorlar.apple ın fan boyları çok işte iphone çoğu kişi ablemi yuzunden alıyor.

• İphone fanıyım

ama şöle bi gerçek var

GALAXY S3 iphone u balon etti
  • özellik bekliyorum diyenler allahaşkına ne bekliyorlar yazabilir mi? çok merak ediyorum...

• eger dızayn o ıse leş
  • Samsung`un batip batmayacagi yine apple`in cikaracagi model karar verecek.. Ben samsung`u hic sevmiyorum ama S3 cidden guzel bir alet, tasarim donanim harbiden guzel.m ciddi olarak samsung`u sevmiyorum, yigidi oldur ama hakkini ver demisler.. Samimi soyluyorum iphone sadece uzamis haliyle cikarsa,yine satar buna hic suphem yok ama zannetmiyorum iphone`un busekilde kimsenin gonlunde taht kuracagini.. Hele 4 cekirdekle gelmeyeckse apple bence butun herseyi VESTEL`e devretse daha ii olur :))))

• aynı tasarım olacak ve birçok intahar yaşanacak....
  • Biraz sabredin, Apple adalet dağıtacak bu aksam..

• 4S çıktığında çoğu kişi ''bu telefon satmaz, Apple batacak vs.'' diyordu.
    Yani şimdi bi bakıyorumda 4S milyonlar satmış, yeni gelecek iPhone isterse 4SLX olsun yine milyonlar satacak.
    Ama hayal kırıklığı yaratacak bende ve kuşkusuz birçok forum üyesinde(ortada gezen görsellerdeki telefon çıkarsa)
    Ama ama ama yinede hayal kırıklığı yaratan bizde almak için 40 takla atacağız o ayrı dava
    bekleyelim, görelim...

10 saat 52 dakika!!
  • Maliyenin yeni zam paketi hazırmış... Yakında iphone da nasibini alır...

http://www.haberilan.com/maliyenin-zam-paketi-hazir.html
  • Ya birakin palavrayi iphone 4 icinde aynisini soyluyordunuz,yok tugla gibi dumduz,koşa koşa aldiniz,iphone5 icin de atip tutuyorsunuz. 2.el basliklarinda gorururum sizi pasaport kayitli kaca olur abi sorularinizi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

ben yine ters köşe bekliyorum appledan. Yine bizleri şaşırtacak kadar iyi bir telefonla geleceklerdir. Sonuç olarak ana bir ürün geliyor.

APPLE ne zaman şaşırttı ki abi... 4s in 4 ten ne üstünlüğü var şimid kamera felan var deme... 8 megapixel kamera 4s ten önce en az 20 modelde vardı... işlemci zaten hepsinden gerideydi... ee yeni özellik ne vardı hiç boştu yani tel... şimdi bence yarın iphone tanıtacağından bile şüpeliyim kaldı ki yarın tanıtım yapacağını bile söylemedi... gizli gizli kendi aralarında tanıtacaklar heralde... kimsenin haberi yokta...

Adam ana urun demiş sen ara urun demişsin

Tamam senide kirmim peki bana 3gs ile 4s in arasindaki ozellik farklarini yazarmisin... Donanimi arttirdi kamera islemci hee siz diyorsaniz bende onu bekliyorum apple yapsin 5 te 12 megapixel farkini anlayamadigim kamera, sonra yapsin 4s in hizi yetmiyormus gibi daha hizli telefon diyorsaniz bilemiyorum hocam ben oZellik bekliyorum....

Bide 4 ile 4s arasinda fark yok diyenlere guluyorum diyen telefondan anlamayan arkadaslar acaba telefonu sanki program gelistirmeye kullabiyormus havalarina girmesinde farki anlatsin... Bundan bir ay once 4s kullaniyordum bugun 3 gs kullaniyorum inanin 4s ten hicbir ekaigini gormedim abartiyor diceksiniz ama hiz farki bile hissetmiyor diyebilirim...

• Arkadaslar hatirlayan varmi? Iphone la birlikte yeni ipodlarda tanitiliyormuydu Yoksa bir hafta sonra miydi? Bilgisi olan lutfen cevaplayabilirmi.. Vede ipod classic ne olacak fikri olan?

• Classic artık üretilmiyor mevcutları satıyorlar diye duymuştum.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.