Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
403.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozzycarpe

Arkadaslar hatirlayan varmi? Iphone la birlikte yeni ipodlarda tanitiliyormuydu Yoksa bir hafta sonra miydi? Bilgisi olan lutfen cevaplayabilirmi.. Vede ipod classic ne olacak fikri olan?

Beklenti yeni İpod modellerinin de tanıtılacağı yönünde. Bekleyip göreceğiz. Az kaldı.
  • çıksın artık yaa :D valla çok heycanlıyım
  • apple 4 teki tasarıma benzer bir tasarımla gelecek galiba çünkü 4 tede tasarım önceden internete düşmüştü hiçbir firma engelleyemiyor bunu sonuçta yüzlerce fabrikada üretiliyor bi yerden sızıyor bir şekilde 5 in teknik özellikleri öne çıkacak bu durumda ekranı deyiştirip farklı bir ekran kullandıkları söyleniyor retinada oldugu gibi bakalım bekliyoruz umarın 6.nesilde tasarım deyişir gerçi tasarımdada çok köklü bir deyişiklik mümkün olmuyor 3.nesilden 4 e geçerken de sadece kare şeklini yaptılar biraz incelttiler yani tasarım konusu çokta geniş bir alan deyil yapacakları şeyler sınırlı 6.nesilden önce 5s çıkarırlar artık ''S'' modelleride vazgeçilmez oldu gibi geleneyi 5 tede sürdürürler bence bakalım artık bekliyoruz canlı yayını
  • takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Orijinalden alıntı: ozmon

ben yine ters köşe bekliyorum appledan. Yine bizleri şaşırtacak kadar iyi bir telefonla geleceklerdir. Sonuç olarak ana bir ürün geliyor.

APPLE ne zaman şaşırttı ki abi... 4s in 4 ten ne üstünlüğü var şimid kamera felan var deme... 8 megapixel kamera 4s ten önce en az 20 modelde vardı... işlemci zaten hepsinden gerideydi... ee yeni özellik ne vardı hiç boştu yani tel... şimdi bence yarın iphone tanıtacağından bile şüpeliyim kaldı ki yarın tanıtım yapacağını bile söylemedi... gizli gizli kendi aralarında tanıtacaklar heralde... kimsenin haberi yokta...

Adam ana urun demiş sen ara urun demişsin

Tamam senide kirmim peki bana 3gs ile 4s in arasindaki ozellik farklarini yazarmisin... Donanimi arttirdi kamera islemci hee siz diyorsaniz bende onu bekliyorum apple yapsin 5 te 12 megapixel farkini anlayamadigim kamera, sonra yapsin 4s in hizi yetmiyormus gibi daha hizli telefon diyorsaniz bilemiyorum hocam ben oZellik bekliyorum....

Bide 4 ile 4s arasinda fark yok diyenlere guluyorum diyen telefondan anlamayan arkadaslar acaba telefonu sanki program gelistirmeye kullabiyormus havalarina girmesinde farki anlatsin... Bundan bir ay once 4s kullaniyordum bugun 3 gs kullaniyorum inanin 4s ten hicbir ekaigini gormedim abartiyor diceksiniz ama hiz farki bile hissetmiyor diyebilirim...

O kadar da değil... Retina ekran bile başlı başına birşeydir...

• quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Arkadaslar hatirlayan varmi? Iphone la birlikte yeni ipodlarda tanitiliyormuydu Yoksa bir hafta sonra miydi? Bilgisi olan lutfen cevaplayabilirmi.. Vede ipod classic ne olacak fikri olan?

Beklenti yeni İpod modellerinin de tanıtılacağı yönünde. Bekleyip göreceğiz. Az kaldı.

Ok!! Tesekurler, ozman dahada heyecanlandim.. Ogrendigim kadariyla bu yil apple farkli bir ses cipi kullanacakmis tum ipod ve new iphone de.. Tabi Steve olunce muzige degermi verecekler tabikide ipod classic de olecek ..! :(

• 128 gb iphone 5 ? Dogrumu bu arkadaslar?

• ya nokia lumia 920 yada iphone 5.
    artık android kullanmak istemiyorum.

• Tkp

• Yav her sene aynı ürünü süsleyip püslyeip satıyolar bu telefon çıkıncada iphone 4 e mi destek vermiycekler artık? Bir insanın iphone alması için çok zengin olması lazım iphone para verdin birde uygulamasına para oooo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

GOLD gaza gelmiş

siteye iphone 5 koymuş

http://www.gold.com.tr/urunlisteleme.aspx?urungrupid=54211&sayfano=1&kbilesen_id=1528649

ohaaaa yaniiiiiii
  • quote:

GOLD gaza gelmiş

siteye iphone 5 koymuş

http://www.gold.com.tr/urunlisteleme.aspx?urungrupid=54211&sayfano=1&kbilesen_id=1528649

Yurdum insanı uyanıklığı

• quote:

GOLD gaza gelmiş

siteye iphone 5 koymuş

Kesinlikle bu tasarim.. Artik inaniyorum.. Isin kotu tarafi seneye yine ayni kasayi gorecegiz yani apple 4 yil boyunca ayni kasayi kullanmis olacak.. Yaw arkadas millet kusacak artik..Cok komik ya..! Bence hemen bir tasarimciyi ise almalari gerekiyor.. Ben gonulluyum simdiden..!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

quote:

GOLD gaza gelmiş

siteye iphone 5 koymuş

ohaaaa yaniiiiiii

şaşırmışlar yaa...10000000 tane ön sipariş verdim bakalım ne diyecekler

• dikkat ederseniz birde 720p ön kamera dio o zmaan arka kamera 1080p , ve görüntüşü konusma war
  • Nerden izlicez peki?
  • Takip :)
  • quote:

128 gb iphone 5 ? Dogrumu bu arkadaslar?

Evet Çok Büyük İhtimalle Ve Sanırım 16 GB lıklarda Gidiyo Gold'a Göre :)
  • TR içinde her nekadar bugün lanse edilecek olsa da ön sipariş alan yerler var mı acep erken ama belli mi olur ; burası Türkiye
    fiyatta ortalama 2500Tl ile gelir gibime geliyor demiştim ki gold İP5 32gb için 4228TL fiyat vermiş yuuuuoohhhaa derler ne kadar gerçekçi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 12 Eylül 2012; 10:43:10 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.