Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2500TL nin altında olmaz zaten fiyat daha da fazla olabileceğini düşünüyorum açıkcası.
  • nano simcard nerden cıktı suanda türkiyede operatörlerinde varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahuu adam gibi bluetooth'u olmayan bilgisayara doğrudan veri aktaramayan bir telefonun nesini bekliyorsunuz :) bu basit işlemleri gerçekleştirmek için abuk sabuk programlara ve internet bağlantısına insanları mecbur eden apple zihniyet artık miadını doldurmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realknight

Yahuu adam gibi bluetooth'u olmayan bilgisayara doğrudan veri aktaramayan bir telefonun nesini bekliyorsunuz :) bu basit işlemleri gerçekleştirmek için abuk sabuk programlara ve internet bağlantısına insanları mecbur eden apple zihniyet artık miadını doldurmalı bence.

miadını doldurmalı????
    sen appleın sahibi olsan en çok satan telefonunu üretimden kaldırırmıydın.

• iPad tarafında işi iyi kıvırıyorlar ama phone tarafı için aynısını kesinlikle söyleyemem ki bu telefonunda 2500tl ve üzeri olacağı ve donanım adınada artı bir özellik katacamayacağı aşikar benim için yine ölü doğmuş bir cihaz tıpkı ip4s gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaltay01

quote:

Orijinalden alıntı: ozzycarpe

128 gb iphone 5 ? Dogrumu bu arkadaslar?

Evet Çok Büyük İhtimalle Ve Sanırım 16 GB lıklarda Gidiyo Gold'a Göre :)

Gold nerden biliyor bunlari ya? Turkiyede bir ilki gerceklestiriyor :))) yoksa apple gold`a kiyakmi geciyor .. 128 gb ipod touch fena durmaz gibi geliyor..!!

• ios 6 bekliyorum cıksın artık yaw
  • İphone 4s imi kullanmaya devam edebilirim görüldügü kadari ile yenisini almaya gerek yok.

• Bakalım ne görücez. Benim gibi bir android kullanıcısını vazgeçirebilecekler mi bakalım !!?? 4S ten çok farklı olması gerek çünkü 4S in yanında S3 ağır basmıştı.

Ayrıca bir satışçı olarak kolay satış günleri geri dönüyor
  • iphone 4s im olduğu için seni bu sene "es" geçiyorum apple, kusura bakma.
  • samsungta apple dava açcacakmış ip5'i yasaklatmaya çalışcakmış allahım ne güldüm yaa kopyacı bebe
  • Arkadaşlar, aşağıda "mesajım bulunsun" düğmesi varken, neden hala "mesajım bulunsun" mesajı yazıp duruyorsunuz anlamıyorum
  • Byler ztn bu cihaz trden alnmaz spotcudan alicaksin ondada 1500-1600 arasi olacaktir

• Beyler iddaa ediyorum yeni iphone ismi IPHONE 4G olucak.
  • Apple ters koseye yatircak mi merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

Bakalım ne görücez. Benim gibi bir android kullanıcısını vazgeçirebilecekler mi bakalım !!?? 4S ten çok farklı olması gerek çünkü 4S in yanında S3 ağır basmıştı.

Ayrıca bir satışçı olarak kolay satış günleri geri dönüyor

"kolay satış günleri geri dönüyor"

Süper olmuş üstad :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_a -- 12 Eylül 2012; 11:06:28 >
  • 6.nesil iPhone a lutfen iPhone 5 demeyin artik. Zaten aksam goreceksiniz neyin ne oldugunu. O davetiyedeki "5" ise iPhone un 5.yilini temsil ediyor bu arada.

Saygilar

• yav şu bluetooth ile pcye resim atamama geyigini kapatın artık
    mailine at kardesim resmini ıvırını zıvırını
    baska biyere upload et yani cok mu zor
    mailim yok falan diyosanda iphone kullanma zaten
  • Byler youtube a iphone 5 concept yzdm ve 1 video seyrettin lazer klavye die birsey vardi sizce dogrumudur

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.