Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
403.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın note2'yi verip iphone 5 alacağım kafa kafaya takas edeceğiz. Yalnız iphone 5 yurtdışı ve kayıtsız bu benim için sorun değil kaydını ben yaparım ancak bunun sim kilitli olup olmadığını nasıl anlarız ? Kendi hattımı taksam belli olur mu ki? ( Cihaz kayıtlı değil )
  • Arkadaşlar iPhone 5 ile uyumlu EarPods dışında ses açma kapama müzik değiştirme özellikleri olan kulaklık var mıdır acaba? EarPods kulaklıkları çok beğeniyorum ama gürültülü ortamlarda yalıtımı biraz zayıf kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitalpgur

arkadaşlar iphone 5 almayı düşünüyorum ama tek kafama takılan konu şarj konusu
    0 dan 100 e kaç saatte doluyor?
    ve ben kullanımımı yazayım 5 saat 3g açık olacak geri kalanda wifi açık olacak günlük 45 dakika telefon görüşmesi 3-5 mesajlaşma 10 dakika face
    bu kullanımda kaç saat gider şarjım ?

Bu şekilde bir günü rahat çıkarırsın bence. Hele hele 3g değil de edge ile bağlanırsan bir buçuk gün falan rahat kullanırsın. Bende edge sürekli açık, evde yada bir mekanda wifi bağlı, günlük yaklaşık 30 dk telefon görüşmesi, arada sms ve mail kontrolü vs 2 günü buluyorum. Ama lüzumsuz şeyleri kapatıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

ve ben kullanımımı yazayım 5 saat 3g açık olacak geri kalanda wifi açık olacak günlük 45 dakika telefon görüşmesi 3-5 mesajlaşma 10 dakika face

Bu şekilde bir günü rahat çıkarırsın bence. Hele hele 3g değil de edge ile bağlanırsan bir buçuk gün falan rahat kullanırsın. Bende edge sürekli açık, evde yada bir mekanda wifi bağlı, günlük yaklaşık 30 dk telefon görüşmesi, arada sms ve mail kontrolü vs 2 günü buluyorum. Ama lüzumsuz şeyleri kapatıyorum.

sağolun hocam telefonu aldığım zaman gereksiz programları direk sorarım :)

• quote:

5 saat 3G kullanımı bitirir sarjı. 1 gün 1 buçuk gün yazmış arkadaş ama o galiba telefonu izliyor kullanmıyor. Wifi az yiyor ama 3G sömürüyor hocam o 5 saati 2 yaparsan 1 gün çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: keremocak96

quote:

5 saat 3G kullanımı bitirir sarjı. 1 gün 1 buçuk gün yazmış arkadaş ama o galiba telefonu izliyor kullanmıyor. Wifi az yiyor ama 3G sömürüyor hocam o 5 saati 2 yaparsan 1 gün çıkar

5 saat 3g açık olacak demek illa kullanılacak demek değil. Ayrıca açık olsa bile browser ile 9 saat kullanım süresi sunuyor iphone ki aslında daha önemli olan husus şu. 3g açık seyahat halindemi kullanılıyor yoksa sabit olarak iyi çekim kalitesi olan bir yerde mi kullanılacak. Ben sürekli seyahat ediyorum işim icabı. Şarjı sömüren en büyük etken 3g açık olarak dolaşım sonucu operatörün sürekli 3g bağlantı araması. İyi çeken bir yerde pil süresi de her zaman daha uzundur. Ben onun için seyahatlerimde sadece edge açarım ve hızlı internet lazım olduğunda 3g'ye geçerim. Bu şekilde gerçekten de iyi kullanım sürelerine ulaşıyorum. Ama bende kullanmadığımda konum servisleri kapalıdır ve parlaklık da yarının biraz altındadır.

• Arkadaslar iPhone 5 imi aldım bugün note 2 ıle takasladım ancak aldığım kışı sım free olup olmadıgını bılmıyordu benım model numarasının sonu LL/A dıye bıtıyor sım free mıdır bu ? Aldık ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Arkadaslar iPhone 5 imi aldım bugün note 2 ıle takasladım ancak aldığım kışı sım free olup olmadıgını bılmıyordu benım model numarasının sonu LL/A dıye bıtıyor sım free mıdır bu ? Aldık ama

Up

• salihbocX S kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajinizi bugün gördüm ve 5 alma arefesindeyken kararimdan vazgeçirdiniz sabirsizlikla bir kasimi bekliyorum ve Şubat gibi 2200 e geriler mi turkcell'de tatil kampanyasi falan ?

• İos 7.0.3 güncellemesi çıkmış.İlk iphone'um telefon kendi mi güncelleyecek yoksa ben elle mi güncelleyeceğim ?

Zorunlu mudur bu güncellemeleri yüklemek ?
  • Kendi güncellemez. Sen istersen güncellersin ve bu bir zorunluluk değil ama güncel kalmakd a iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

Bende androidden ilk ios telefonum olarak 5 almayı düşünüyorum tabi fiyatların daha düşeceğini tahmin ederek.
    Ancak ios6 ne kadar kalite duruyorsa ios7 o kadar çakma, o kadar yansanayi duruyorki yakıştıramıyorum. Acaba ios6 da kalma sansımız yokmu ip5 de.

hocam ilgilenirsen bende iOS 6.0.2 sürümlü iphone 5 var. aldığım günden beri sürüm güncellemesi yapmadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ios-6.0.2-surumlu-genpa-garantili-kiz-gibi-iphone-5-141082068/detay/

http://www.sanalpazar.com/Ios-6.0.2-Surumlu-Genpa-Garantili-Kiz-Gibi-Iphone-5__isp11604007

• Güncellemeye aldı.Sonra cihaz factory unlocked mı değil mi bilmediğimden wifi kapayıp durdurdum güncellemeyi.

Cİhazı aldığımda içinde sim kart yuvasından kart çıktı.Bende onu söküp avea hattımı taktım çalıştı.3 haftadırda sıkıntı yok.Ama itunes'a bağlamadım hiç.Bağlayıp unlocked mi edecektik ?

Güncellemden korktum kitlenir kalır telefon diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

quote:

Bende androidden ilk ios telefonum olarak 5 almayı düşünüyorum tabi fiyatların daha düşeceğini tahmin ederek.
    Ancak ios6 ne kadar kalite duruyorsa ios7 o kadar çakma, o kadar yansanayi duruyorki yakıştıramıyorum. Acaba ios6 da kalma sansımız yokmu ip5 de.

hocam ilgilenirsen bende iOS 6.0.2 sürümlü iphone 5 var. aldığım günden beri sürüm güncellemesi yapmadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ios-6.0.2-surumlu-genpa-garantili-kiz-gibi-iphone-5-141082068/detay/

http://www.sanalpazar.com/Ios-6.0.2-Surumlu-Genpa-Garantili-Kiz-Gibi-Iphone-5__isp11604007

Teşşekkür ederim teklifinize ancak henüz ne yapacağıma karar vermedim sağolun.

• 3g nın açık olmasından ziyade internet kulanımı daha önemlı..gun aksama kadar 3g acık olsun..ama ınternet kullanma ..bu durumda sarj yemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremocak96

quote:

hocam benim 3g açık olacak ama sadece whatsapp için yani browser vs kullanmak için değil. bu durumda nasıl gider

• Sadece whatsapp için 3G ye gerek yok edge yeterli. Bu yorumu telefondan edge üzerinden yapıyorum mesela edge bana yetiyor.

• arkadaşlar dün ıphone5 aldım gğüncelleme var dedi cihaz yüklüyordu ıtunes a baglayın tarzı bir resim çıkıyor ürün o şekilde duruyor açılmıyorda 502 diye bir hata veriyor ıtunes da ne yapacağımı bilemedim var mı bi teklifi olan
  • quote:

quote:

Hocam cİhazın 16 mı 32 gb mı olduğunu göremedİm alacak arkadaşlar İçİn yazsanız daha İyİ olurdu aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

quote:

Hocam cİhazın 16 mı 32 gb mı olduğunu göremedİm alacak arkadaşlar İçİn yazsanız daha İyİ olurdu aslında

16 gb siyah renk..ayrıca ilginiz için tşk ederim :)

• 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.