Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
403.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlar > Genel > Erişebilirlik > Renkleri Tersine Çevir
    deneyin.
  • Vay arkadaş ios 7 ekranı ne hale getirmiş pavyon ışığı gibi hertarafı bi ısınamadım şu ios 7 bi sevemedim.. Kaldım 6.1.4 te yahu!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar iphone 5 i satmak icin buradan ilan verilemiyormu. kendi konusundan yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur031

arkadaslar iphone 5 i satmak icin buradan ilan verilemiyormu. kendi konusundan yani.

2.el bölümünden ver bence. Hem daha çok ilgi görecektir. Burdan vermenin 15 gün uzaklaştırma cezası vardı sanırım.

• Bu kullanım süreleri bırakılıp ios 7 geçilirmi arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bostancı34 -- 30 Kasım 2013; 17:25:07 >
  • Valla ben ios 7'deyim ve edge açık olarak 2 gün kullanıyorum ama oyun falan yok. Telefon görüşmeleri biraz sms, biraz internet vs. işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: bostancı34

Bu kullanım süreleri bırakılıp ios 7 geçilirmi arkadaşlar.

hocam ben 5s kullanıyorum sürümüm 7.0.4
    kullanımım şöyle: 8-9 saat 3g açık mail whatsapp face... 20 dk faln oyun 1 saate yakın telefon görüşmesi çok az msjlaşma full ekran parlaklığı geri kalan zamanda wifi açık ve 15 saatin hep üstünde oldu sürem. bence geçmelisiniz hocam yani güncel kalmak iyidir

• 1 yıl genpa garantili iphone 5 ne kadar eder 1200 e buldum bi tane almalımıyım?
  • NarqozZ N kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: NarqozZ

1 yıl genpa garantili iphone 5 ne kadar eder 1200 e buldum bi tane almalımıyım?

Gerçekten çok iyi fiyatta dikkat edin bir şey olmasın gerçekten çok ucuz çünkü.
  • bimeks mağazasında %30 indirimliymiş apple iphone 5s 2250 5c 1700 4s 8gb 1270
  • arkdaşlar zedgeyi yükledim ama indirm yapamıyorum yardımzı olur musnuz
  • cümleten s.a elimde xperia z beyaz var. izmirden takas düşünen olursa üzerine bir miktar verebilirim.
  • bu siteyi bilen varmı 899 liraya satıyorlar.

http://applemagaza.org/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kitaphaber

bu siteyi bilen varmı 899 liraya satıyorlar.

http://applemagaza.org/

replika
  • jb olmadan şebeke üzerinden dns ayarlarını değitirmek mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

Ayrıca bu fotoğraflar iPhone 5S'e ait. bunu da unutmayın

bravo

• 5c mi kullananlar tavsiye ediyor mu acaba
  • Arkadaşlar telefonumun tuş kilidi bozuldu. Genpa garantili fakat işim dolayısıyla telefonu kapatmam ya da rehberi kullanamam büyük sıkıntı o yüzden de 1 haftalık kiralık ya da telefon rehberini iCloud üzerinden eksiksiz alıp kullanabileceğim bir cihaz lazım. Genpa 3 günde tamir edip veriyor yanılmıyorsam ama o 3 günü nasıl geçiştiririm aranızda iPhone kiralayan bir yer bilen var mı _? hani günlük 20 liradan falan 4S vs...
  • Merhabalar

28 Ağustos 2013 tarihinde Amerikadan bir adet iphone 5 black aldım. Ancak telefonun wifi si gri idi ve çalışmıyordu. Teli bir arkadaşımla birlikte Amerikaya geri gönderdim ve telefonu değiştirdler. İlk aldığım telefonu kaydettirmiştim ancak yeni gelen telefonu eki telimin üzerne kaydettirmeye çalışınca BTK bir evrağın eksik olduğunu söyleiler. Evrağın nasıl bir şey olduğunu sorunca eski telefonun imesi ve yeni telefonun imesi yazan pdf olduğunu söylediler. Şmdi ben bu pdf i nereden bulabilirim? Elinde örneği olan arkadaş varmı?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.