Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (363. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İ5 kullanıyorum, geçenlerde şarjımı %7 gördüm, şarj etmek üzere kabloyu taktığımda bir anda %38 yazısı belirdi,

Son zamanlarda telefonun şarjının çabuk tükendiğini fark ettim. Acaba ne gibi bir problem olabilir?

Böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreaM0707

Arkadaşlar merhaba,

İ5 kullanıyorum, geçenlerde şarjımı %7 gördüm, şarj etmek üzere kabloyu taktığımda bir anda %38 yazısı belirdi,

Son zamanlarda telefonun şarjının çabuk tükendiğini fark ettim. Acaba ne gibi bir problem olabilir?

iOS 7.0.4 mü kullanıyorsunuz?

Bu sürümde benim de şarjımın dayanma süresi ciddi anlamda düştü. 7.1'le çözüleceğini umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Dumbledore

quote:

Arkadaşlar merhaba,

iOS 7.0.4 mü kullanıyorsunuz?

Bu sürümde benim de şarjımın dayanma süresi ciddi anlamda düştü. 7.1'le çözüleceğini umuyorum.

Evet 7.0.4 e geçtim ilk yayınlandığında.

Sorunun donanım kaynaklı olmamasını umuyorum. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ankarada İphone 5S in siyah deri case kılıfını nerden temin edebiliriz, varmı bi bilgisi olan ?
  • Bende ilginc bisey oldu. Yeni iphone 5s aldim. 5 deki bilgileri icloud ile 5s e aktardim. Aktarmanin sonunda yazilim guncellemesi geldi.7.1 beta. Bu nasil oluyor ? Ben gelistirici sertifikasi felan girmedim hic bu zamana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki iphone5 de , youtube programından Thrift shop şarkısını kulaklık ile dinlerken bass seslerini alamıyorum ama laptopdan firefoxdan youtube sayfasında aynı şarkıyı kulaklıkla dinlerken iphone kulaklığıyla acayip güzel bass geliyor bu neden acaba laptopda alıyorum bass sesini ama telefonun kendindeki programda aynısı olmuyor program ile mi alakalıdır yoksa telefonla ilgili mi sizce?
  • Bugün genpa'dan telefonumun ekran değişimi için 470tl fiyat aldım.Telefonumun 12 ay daha garantisi devam ediyor.Genpa'da yaptırıp garantiyi kurtarıyım mı?Yoksa dışarda 250 300 tl ye yaptırıp yakıyımmı garantiyi?Karar veremedim.(Telefonum iphone 5)yukarda fotosuda var.
  • arkadaşlar 5s almayı düşünüyordum biri projeksiyon özelliği var dedi karar verdim ama gerçekten varmı bu özellik? sadece duvara yansıtma olsa yeter
  • arkadaşlar iphone 5 almaya karar verdim 16 gb alsam performanstan yana sıkıntı ceker miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt_18

Arkadaşlar İyi günler. Bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.Gözüm gibi baktığım iphone5 im dün itibariyle metro köprüsünde elimden fırlayıp asfaltın ortasına düştü tabii bende hemen aşağıya koşup arabaları durdurup telefonumu aldım.neyseki üzerinden araba geçmedi.Elime aldığımda bir yandan sevindim bir yandan içimde o ekran gibi parçalandı.Dış ekranım tuzbuz olmuş durumda ama içteki ekranda hiçbir sıkıntı yok kullanabiliyorum telefonumu.Şimdi ben bu ekranların iç-dış ikisi bir arada değiştiğini öğrendim.Normal bir telefoncudan fiyat aldım işte iki kalite var biri 350 ,birebir aynı olanıda 450 ye yaparım dedi.Tabi çat diye telefonu oraya bırakmadım.vatan bilgisayara gittim yapamıcaklarını söylediler.Bu arada telefonum kvk garantili.Ancak kvk da ilgilenmiyomus galiba.İzmirde sadece teleservice var sanırım garantili yaptırabileceğim.Orayıda aradım biraz önce bana telefonda fiyat bilgisi veremiceklerini, telefonun teknisyen tarafından incelenmesi gerektiğini söylediler.Daha sonra bu firmayı internette araştırınca teleservice dende soğudum çünkü binlerce şikayet vardı. Başka biyerde İstanbul'da Saints Computer diye biyer olduğunu duydum ve inceledim sitesinde ve aradım 350 tl 1 yıl garantili yapabilceklerini söylediler.Vee son olarakda istanbul zorlu centerdaki app store un 4 şubatta açılacağı yazıyo internette.Burası açılana kadar beklesem yurtdışında olduğu gibi(Amerikada arkadasım ekranını kırdığı telefonunu 190 $ vererek sıfırıyla değiştirdi diğer avrupa ülkelerindeki apple storelardada boyle oldugunu biliyorum) 400-500 lira fiyat farkı verip telefonumumu değiştirebilir miyim? Uzun oldu biliyorum ama yardımcı olup fikir verirseniz çok sevinirim...

Durum bu

Hocam aynı sıkıntı bendede var benimki arabistandan alınma 1 sene uluslar arası garantisi var bide ben 130 $ biliyordum 190 dolarmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatron58 -- 20 Ocak 2014; 0:31:05 >

• İphone 5 imi batarya sorunu yüzüyle yarın servise gönderiyorum sonuçlarını buraya yazarım inşallah cihaz değişimi olur
  • Performans sıkıntısı olmaz ama depolama alanı sıkıntısı olabilir. Özellikle uygulama ve oyun biraz yüklersen kesinlikle yetmez. Tavsiyem en az 32 yada 64 gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Performans sıkıntısı olmaz ama depolama alanı sıkıntısı olabilir. Özellikle uygulama ve oyun biraz yüklersen kesinlikle yetmez. Tavsiyem en az 32 yada 64 gb

teşekürlr hocam 32 gb aldım zaten
  • Arkadaşlar merhaba,

Son zamanlarda iphone' umda (5 16 gb kullanıyorum) şarj seviyesinin düşük seviyelerde örneğin % 33 iken bir anda % 18 lere düştüğünü görüyorum ve şarjım çok az gidiyor ( genel bekleme/uygulama süresine göre).

Böyle bir problem yaşayan arkadaş oldu mu? Sizce donanımsal mı problem, yazılımsal olabilir mi?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar pazartesİ Turkcell'den 32 gb Iphone 5 alacağım 12 taksİt 1900 sİzce fİyat nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: PewDiePie

İphone 5 imi batarya sorunu yüzüyle yarın servise gönderiyorum sonuçlarını buraya yazarım inşallah cihaz değişimi olur

Nasıl bir problem yaşadınız acaba ?
  • quote:

quote:

İphone 5 imi batarya sorunu yüzüyle yarın servise gönderiyorum sonuçlarını buraya yazarım inşallah cihaz değişimi olur

Gece %100 olarak bıraktım sabah kalktığımda batarya bomboştu telefon tepki vermiyordu
  • quote:

quote:

quote:

Gece %100 olarak bıraktım sabah kalktığımda batarya bomboştu telefon tepki vermiyordu

Batarya problemi garanti kapsamında oluyor mu?
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Bazen de %10 civarında oyun oynarken kapanıyor.Tekrar açtığımda açılıyor.

Arkadaşım aynı sorunu 4S de yaşıyordu.Bataryasını değiştirdi telefoncu da şuan için sorunu kalmadı.Bana da aynı şekilde bataryan ölmüş olabilir garantiye ver diyordu.
  • Selamlar
    İ5 kullanmaya başladım. Instagram yükledim üyeliğimde var i5 teki resimleri görmüyor. Ilk yüklediğimde telefona ulaşsın mı dedi ben hayır dedim.sildim tekrar yükledim olmuyor. Wattsap içinde aynı durum var

• 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.