Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acı Biber

quote:

Orijinalden alıntı: DreaM0707

Arkadaşlar merhaba,

İ5 kullanıyorum, geçenlerde şarjımı %7 gördüm, şarj etmek üzere kabloyu taktığımda bir anda %38 yazısı belirdi,

Son zamanlarda telefonun şarjının çabuk tükendiğini fark ettim. Acaba ne gibi bir problem olabilir?

Böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşımız var mı?

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Bazen de %10 civarında oyun oynarken kapanıyor.Tekrar açtığımda açılıyor.

Arkadaşım aynı sorunu 4S de yaşıyordu.Bataryasını değiştirdi telefoncu da şuan için sorunu kalmadı.Bana da aynı şekilde bataryan ölmüş olabilir garantiye ver diyordu.

Aynı sorun bendede vardı günlerce kovaladım forumlarda felan ,her yolu denedim bir türlü düzelmedi servise gönderdim garantisi vardı , pili değiştirip geri göndermişler sorun ortadan kalkmıştı süper olmustu .. Size tavsiyem garantisi varsa direk restore edip servise yollayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

İ5 kullanıyorum, geçenlerde şarjımı %7 gördüm, şarj etmek üzere kabloyu taktığımda bir anda %38 yazısı belirdi,

Son zamanlarda telefonun şarjının çabuk tükendiğini fark ettim. Acaba ne gibi bir problem olabilir?

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Bazen de %10 civarında oyun oynarken kapanıyor.Tekrar açtığımda açılıyor.

Arkadaşım aynı sorunu 4S de yaşıyordu.Bataryasını değiştirdi telefoncu da şuan için sorunu kalmadı.Bana da aynı şekilde bataryan ölmüş olabilir garantiye ver diyordu.

Aynı sorun bendede vardı günlerce kovaladım forumlarda felan ,her yolu denedim bir türlü düzelmedi servise gönderdim garantisi vardı , pili değiştirip geri göndermişler sorun ortadan kalkmıştı süper olmustu .. Size tavsiyem garantisi varsa direk restore edip servise yollayın..

Teleservise gönderdim 1 haftadır orada.Sitesinde sorguladığımda şunlar çıkıyor;

YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR,CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !,CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.,3G, WIRELESS, BLUETOOTH ve KONUM SERVISLERI vs GIBI UYGULAMALARIN,ACIK TUTULMASI BATARYA KULLANMA SURENIZI AZALTABILIR.,BATARYA SURESI KULLANIMA BAGLI OLARAK DEGISIKLIK GOSTEREBILIR.,CIHAZINIZIN BATARYA SURESI STANDART DEGERLER ICINDEDIR.
    Durum: Kapalı(son test yapıldı)

Bizim bataryayı bile değiştirmemiş adamlar.Bir süre daha kullanır tekrar yollarız artık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Teleservise gönderdim 1 haftadır orada.Sitesinde sorguladığımda şunlar çıkıyor;

YAZILIM GUNCELLEME AYAR GENEL BAKIM YAPILMISTIR,CIHAZINIZ AKTIF TEST EDILMISTIR !,CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISTIR.,3G, WIRELESS, BLUETOOTH ve KONUM SERVISLERI vs GIBI UYGULAMALARIN,ACIK TUTULMASI BATARYA KULLANMA SURENIZI AZALTABILIR.,BATARYA SURESI KULLANIMA BAGLI OLARAK DEGISIKLIK GOSTEREBILIR.,CIHAZINIZIN BATARYA SURESI STANDART DEGERLER ICINDEDIR.
    Durum: Kapalı(son test yapıldı)

Bizim bataryayı bile değiştirmemiş adamlar.Bir süre daha kullanır tekrar yollarız artık.

kanka ılk gonderdıgımde banada aynısını yapmışlardı bataryayı bıle degıstırmemıslerdı 2. gönderdıgımde deıstırdıler

• quote:

kanka ılk gonderdıgımde banada aynısını yapmışlardı bataryayı bıle degıstırmemıslerdı 2. gönderdıgımde deıstırdıler

Teşekkür ettim işime yarayacak tecrübelerin :)
  • quote:

quote:

Teşekkür ettim işime yarayacak tecrübelerin :)

Ne demek lafimi olur

• selam dostlar birşey sormak istiyorum kız arkadaşım aldı 5s eskiden androiddi ve androidde advanced task killer diye bir program vardı arkada açık kalan programları tek tuşla kapatabiliyordu şimdi bu ios için boyle bir program varmı bide bu home tusuna 2 kere basınca son kullanılanlar cıkıyor onları yukarı dogru itince arkadaki uygulamalar kapanmış oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

selam dostlar birşey sormak istiyorum kız arkadaşım aldı 5s eskiden androiddi ve androidde advanced task killer diye bir program vardı arkada açık kalan programları tek tuşla kapatabiliyordu şimdi bu ios için boyle bir program varmı bide bu home tusuna 2 kere basınca son kullanılanlar cıkıyor onları yukarı dogru itince arkadaki uygulamalar kapanmış oluyormu

i5 de arkada program çalışmaz şayet çalışır secenegını tıklamamıssan.kaldiki arkada kalan uygulamar iphone yı kasmaz..arasıra temızlekte fayda var tabı.
  • arkadaşlar facebook sohbet baloncukları bende çıkmıyor neden olabilir ios 7.0.6 kurulu
  • Arkadaşlar merhaba,3 gün önce İphone 5s Gold aldım ve herşey yolunda giderken,bugun bir sorunla karsılastım,wireless cektiği halde internete baglanamadım,3g hücresel acık oldugu halde internete baglanamadım.Ardından internet ayarlarını 0 ladım,telefon kapanıp acıldı ve düzeldi.Sizce sorunun kaynagı nedir?Gözümde büyütmelimiyim,teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: █Teoman█

Arkadaşlar merhaba,3 gün önce İphone 5s Gold aldım ve herşey yolunda giderken,bugun bir sorunla karsılastım,wireless cektiği halde internete baglanamadım,3g hücresel acık oldugu halde internete baglanamadım.Ardından internet ayarlarını 0 ladım,telefon kapanıp acıldı ve düzeldi.Sizce sorunun kaynagı nedir?Gözümde büyütmelimiyim,teşekkür ederim...

wifiye baglı iken 3g'nin açik olmasının bir anlamı yok

ayrıca wifiye baglı olmak ayrı bir durum internete baglı olmak ayrı bir durum dolayısıyla wifiye baglı iken internetin olmaması normal

internetiniz anlık kesilmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 10 Mart 2014; 9:13:14 >
  • Beyler elimde xperia z var ve teklif oalrak iphone 5 veriyorlar takas yapayımmı iphone 5 şarzı ne kadar gidiyor
  • arkadaşlar telefonda whatsapp skype ve line var. tuş kilidi olduğunda (ekran kapalıyken) sadece whatsup bildirimleri geliyor. diğer uygulamalarda tuş kilidini açınca yada programı acınca farkedebiliyorsun. çözüm yolunu bilen varmıdır

not: uygulamaların bildirimleri açık
  • Arkadaslar ios 7.1 e guncelleyeyimmi sarj felan aikinti laflarini okuyorum bu guncellemede.. Bilgi verecek olan varmi acaba..

• Vay arkadas lan bi soru soruyoruz ortalik sus pus kimse kullanmiyo zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

Arkadaslar ios 7.1 e guncelleyeyimmi sarj felan aikinti laflarini okuyorum bu guncellemede.. Bilgi verecek olan varmi acaba..

güncelle performans artışı var. ayrıca şarj ilk güncellediğinde sıkıntı oluyor. bir kere tam şarj yaptığın zaman düzeliyor.
  • Arkadaslar varmi guncelleyip fikir verecek olan performans olarak yoksa guncellemeyecegim

• Güncelleme gayet başarılı bir de şarj konusunda kesinlikle sıkıntı yaşanmıyor.
  • arkadaşlar bende yaklaşık 45 gün önce beyaz iphone 5s aldım.fakat benim sorunum,benim telefonumun diğer arkadaşlarımın telefonlarından yavaş olması.benim telefon nerdeyse boş fakat onlarınki epey dolu olmasına rağmen arada hız farkı var.hızdan kastım mesela açık uygulamaları kapatmak için yuvarlak düğmeye 2 kere bastığımızda benim telefon belirgin bir şekilde geride kalıyor.bilgisi olan var mı acaba?
  • cnr.kh kullanıcısına yanıt
    ben güncelledim hocam eleştirilen pil performansında olumsuz bir gelişme yaşamadım henüz. aşağı yukarı aynı. ama hızlanma olduğu gerçek. arama menüsü gibi bir takım yenilikler var.
  • 7.1 den sonra telefonun dokunmatiğinde sıkıntı çekenler var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.