Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iBaba

şu an ios 7.1 için jb yok ve jb çıkmasını bekleyeceğine 6 yı bekle daha iyidir.

Ben de kararsızım 5s ve 6 arasında. Iphone 6 için de eylül-ekimi beklemek uzun sürecek Bu arada jailbreak çıktı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.Tekel Şahıs

Arkadaşlar bu sorunun aynısını LG başlığında da sorucam ve biliyorumki iki başlıktada farklı cevaplar alıcam.

Yarın telefon alıcam. Belki ekran olsun, özellikler olsun çok farklı telefonlar ama kısa ve net bi soru sorucam.

Para olayını boşverin. Varsayalım para b.k.

LG G2 mi alırdınız iphone 5s mi?

Telefonum düştü ve pert oldu yarın kesin alıcam. Aranızda aylardır kullananlar vardır. Cevabınızı bekliyorum.

dostum bende aynı kararsızlıktayım hatta lg bölümüne sorudm tam burayada sormak için gelmiştim mesajını görüdm. hangi telefonu aldınız. ve memnun musunuz
  • Arkadaşlar ios 6 kullanıyorum 5'Te güncellemek istediğimde itunes üzerinden şu hatayı alıyorum neyi yedeklemem gerekiyor ? Zaten cihaz kendisi yedek almıyor mu ? Bu hatadan nasıl kurtulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burock26

Arkadaşlar ios 6 kullanıyorum 5'Te güncellemek istediğimde itunes üzerinden şu hatayı alıyorum neyi yedeklemem gerekiyor ? Zaten cihaz kendisi yedek almıyor mu ? Bu hatadan nasıl kurtulabilirim.

Gel cihazlari takas edelim benim ki 64luk beyaz i5 anlasiriz ozele gel

• Beyler arkadasin telefonu iphone 5 itunes ekraninda kaldi bana sordu anlamadim bir yardimci olurmusunuz.

• Arkadaşlar düşünen olursa 5 TL'ye IPHONE 5-5S Kılıfları satıyorum.
    İsteyenlere Spigen Kılıflarımda var.
    Ürünlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Link

• mrb arkadaşlar ipad den facetime ıle bu aralar ıp 5'e bağlanamıyorum mobil net olsun evdeki wifii olsun calıyor cevaplayınca görüntü yok.Ayarlardamı sıkıntı var anlamadım gitti.Başka ark.ıp 5 ıle ıpade facetıme ıle arama yapabılıyoruz ama bnım ıp 5 e yıne olmuyor malesef sızce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-PLAYER

Beyler elimde xperia z var ve teklif oalrak iphone 5 veriyorlar takas yapayımmı iphone 5 şarzı ne kadar gidiyor

benim arkadaşta z var,şarzı su gibi akıyordu.Eger arkadaşımın z 'sinde sorun yok ise ip5'in şarzı çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 26 Haziran 2014; 10:10:55 >
  • arkadaşlar 8 aydır iphone 5 16gb siyah kullanıyorum...bu kasa soyulması derdine bir çözüm var mı???
  • buna çozum oldugunu sanmıyorum.aksı halde kasayı değiştirmek gerek.oda baya pahalı bişey olur healde.umraım apple yaptıgı bu hatayı zamanla düzeltir.hepsi oyle
  • peki tuş bozukluluğundan dolayı garantiye gönderirssek beyazını gönderirler mi?
  • Ios 8 kullanan varmi iphone 5'de? Kasma cok oluyor mu? Bariz bir sekilde yavaslama var mi?

• İphone 5 için beyaz renk kulakiçi mikrofonlu kulaklık önerisi olan varmı? Kullanım amacı iş görüşmesi için müzik felan değil önemli olan görüştüğümüzde sesin dışarıya az gitmesi
  • Merhaba

Babam Iphone 5 kullanıyor 6 alacakmis, o yüzden 5i sana veriyim dedi bende de Note 2 var onu benden alip Iphone 5 verecek iste fakat ben 5.5 inç ekrandan 4 de gecmeye korkuyorum pisman olurum diye.

Ip5 e gecersem ne avantajlarim olur. Suan kullandigim tel de stabil ve sorunsuz aslinda genel olarak memnunum ama ekranin sag al kosesi catlak o yüzden elden cikariyim diyorum.

Onun disinda kulaklik sesi nasil. Yorumlarini bekliyorum, teşekkürler.

• Herkese merhaba arkadaşlar.

Iphone 4/4s/5/5s/5c için ekran koruyucu jelatinler vardır elimde donanımhaber.com'a özel olarak kargo ücretide bana ait bir şekilde gönderim yapmaktayım.

İlgilenirseniz ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_96812432/f_//tm.htm#96812432

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Merhaba

Babam Iphone 5 kullanıyor 6 alacakmis, o yüzden 5i sana veriyim dedi bende de Note 2 var onu benden alip Iphone 5 verecek iste fakat ben 5.5 inç ekrandan 4 de gecmeye korkuyorum pisman olurum diye.

Ip5 e gecersem ne avantajlarim olur. Suan kullandigim tel de stabil ve sorunsuz aslinda genel olarak memnunum ama ekranin sag al kosesi catlak o yüzden elden cikariyim diyorum.

Aynı şeyi babamda bana smyledi onda da iphone 5 var 6 alacak bende şuan s4 var ve ufak bir çatlak var ne karar verdiniz note 2 ile devam mı yoksa iphone 5 i alacak mısınız diğer arkadaşlarında önerisini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zknbora

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Merhaba

Aynı şeyi babamda bana smyledi onda da iphone 5 var 6 alacak bende şuan s4 var ve ufak bir çatlak var ne karar verdiniz note 2 ile devam mı yoksa iphone 5 i alacak mısınız diğer arkadaşlarında önerisini bekliyorum

Alacağım. Bekliyorum 6 almasini.

• ip5 e ios 8 güncelledim, şimdi pc ye taktığımda resimleri aktarmak için görmüyor, ios 7 deyken pcye bağlar bağlamaz şak diye açılıyodu, sebebini bilen varmı
  • 1) Arkadaşlar ip 5 için ios 8.0.2 yükleyelim mi ne diyorsunuz?

Geçen bir arkadaşla test yaptık onunki ip 5s ios 8
    Vallahi benim telefon uygulamaları az farkla da olsa daha hızlı açıyordu. Çok mutlu oldum

2) İos 7 kullanıcısıyım 12 tane uygulama güncellemesi geldi hepsi ios 8 için yazıyor. Bir tek facebooku güncelledim o da rezalet pişman oldum
    Yahu bu ios 8 güncellemeleri bende gözükmemesi lazım nasıl olur böyle bir şey?
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.