Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellikle 8.0.2 performansını merak ediyorum. yukleyen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
  • Arkadaslar selamlar 5s ios 8.0.2 kullaniyorum cevapsiz cagri yada mesgule attigimda iki kere ekran donuyor alt ve ust bildirim ekranlari assastivetouch filan calisiyor ama ekrana donmuyor telefon ayni sikintiyi yasayan arkadas varmi yada cozum bilen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim anlamadığım,kararsız kaldığım konu şu. Param var fakat 5Se bu para verilir mi 1899 lira nedir arkadaş. 1600 olmalıydı
  • arkadaslar tabı telefnlaro kullanalı 2 seneyı gectı.bataryalar yavas yavas döküldü..yakın zamanda internetten 50 lira cıvarında olan batarya alıp kuıllanan varmı.
  • Vatanbilgisayardan almıs oldugum iphone5 camerada sıkıntı oluyor garantıye gonderecemde dırek vatana mı vermelıyım?yoksa kendımmı gondermelıyım hangısı daha sağlıklı olur?
  • Kutulu faturalı garantili beyaz 16gb temiz lumia 925'm var eğer takas yapmak isteyen olursa pm atabilir anlaşabiliriz.Uzerine fark verebilirim 4S veya 5 olabilir.

• Beyler ben dün yeni iphone aldım içinden çıkan air pods kulaklıkların kutusu çizikti bu durumla karşılaşan var mı ya da ne yapmalıyım

• Arkadaşlar bu yaza Iphone 5 32gb siyah modelini almayı düşünüyorum fakat internette 4s sıfırı satılırken 5i bulmakta güçlük çekiyorum.Kolay bulabileceğim yer var mı?İnternetten bulamassam Aydın'da daha zor işim :( Ayrıca son bir soru daha İstanbul'daki Apple Store'da 5'i bulabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomertcan -- 19 Mayıs 2015; 12:54:14 >
  • arkadaşlar merhaba
    ben iphone 5s kullanıyorum, bataryası artık çabuk bitiyor, %15 ken kapanıyor, %5 te şarja takıyorum birden %20 gösteriyor vs yani bildiğiniz klasik anormallikler gösteriyor

ben şimdi bu sebeplerden dolayı telefonu yetkili servise götürsem en fazla ne yaparlar? telefonu yenisiyle değiştirme şansım varmı? ya da 300-500 bir miktar verdiğimde yenisini verme ihtimalleri varmı? çünkü daha garantim devam etmekte..

sağda solda okuduklarımdan bu fikirleri edindim, ama telefonlarla alakalı çok fazla bilgim olmadığından sizlere danışmak istedim.. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darksahon -- 5 Temmuz 2015; 3:10:35 >
  • Arkadaşlar elimde IPhone 4 8 gb var salı günü IPhone 5 16 gb alma durumum var 2. El ve guvendiğim bir yerden 5 i önerirmisiniz almalımıyım yoksa hiç gerek yok mu dersiniz ? Acil cevaplarınızı bekliyorum

• ip 5' e 5s kasası olurmu. space gray kasası alcam ona göre olursa. birde 5s home tuşu aldıkmı tamamdır.
  • Eşime geçen hafta uygun fiyatlı bulunca 5 aldık ana konuya bakayım dedim buralar dutluk olmuş :)
  • 2.el İphone 5 ile aranıza katıldım. Kulaklık ve uygulama önerileri alalım. :)
  • Konu ölmüş

• Konu ölmüş evet biraz hort yapalım.
    Hala severek kullandığım 5 in ekran cami dışarıya doğru çıkıyor
    Kenarlardan içindeki ışık görünüyor. Nasıl yapıştırırım bunu bilen gören varmi yardım edebilecek ???

• emre the king kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun vardı. Batarya şişmesindenmiş hocam. Randevuyla zorluya gittim, değişim yapıldı. Bilgin olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

Üstteki arkadaş 3-5 ay kullanıyorsun, android olduğu için çöp oluyor demiş. Hangi dünyada yaşıyorsunuz merak ettim doğrusu. Ios gibi sandınız herhalde android'i. Android'de rom yani yazılım kurabilirsiniz, format atabilirsiniz. Ki bunların hiçbirini yapmayıp stok romla bile kullansanız böyle bi sorun olmaz. Android'de özgür bir şekilde istediğinizi yapabilirsiniz telefonla, ios'un kölesi olup sadece apple'ın izin verdiği kadar kullanma gibi bir rezillik yok. Android'e laf eden adamların neyin kafasını yaşadığını gerçekten çok merak ediyorum, aklım almıyor. Bana ios'un androide göre en ufak bir artısını söylersiniz inanabilirim belki. Telefonu alıp menüler arası geçiş yapmak için kullanan takıntılı iphone fanboyları hariç zaten androidden daha doğrusu galaxy s3'ten memnun olmayan adam görmedim ben. Gerçi menüler arası geçişteki milim saniyelik hız farkı da 4.1.1 versiyonu ile gitti, takıntılı arkadaşlara duyurulur.

Annemin s3 cayır cayır kasıyor. Benim ip5 yağ gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Aynı sorun vardı. Batarya şişmesindenmiş hocam. Randevuyla zorluya gittim, değişim yapıldı. Bilgin olsun.

Hocam garanti bitti bende,zorlu ta gitsem ne kadar masraf çıkarırlar ?

• emre the king kullanıcısına yanıt
    Hocam benim garantim de yoktu. Hatta elaman milattan önce bitmiş diye kendi çapında bir espri yaptı, 10dk sonra yeni cihazı getirdi. Kesinlikle başka yere gitme zorlu'yu denemeden.
    Olur da böyle bir işlem yapmazsa 250₺ batarya değişim ücreti. Şahsen ne idüğü belirsin pili böyle hayatın merkezinde olan bir cihaza taktırma derim.

• En kısa zamanda götüreceğim o Zaman
    tsk ettim hocam

• 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.