Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abderalı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burhann06

arkadaşlar ikinci el iphone 5 64 gb alınır mı memnun musunuz
    veya 32 gb g2 hangisi beni memnun eder artık ios kullanmak istiyorum
    hız olarak nasıl

iPhone 5 64gb parasına iPhone 5s 16gb alırsın. Biraz daha 250-300TL daha ekle, iPhone 5s 32gb al,3 sene tepe tepe kullan,4. sene de idare etsin seni. 5 kasmaya başladı artık 5s ise çok hızlı 5s=küçük bir iPhone 6

Kasmasinin sebebi ios 9.0.2 yeni surum gelince tum sorunlar biter kasmayla ilgili ama ios 10 icin herhangi bir garanti verilemez.. İphone5 su an piyasada en cok aranan apple telefonlarindan biridir..

Niye? Kaç senelik telefon artık alınır bir telefon değil.

Sanirim sen iphone4s'ten bahsediyorsun. Ben ip5'ten :)

Cok da bir fark yok.

4 kat daha iyi islemci, iki kat daha fazla ram cok daha guclu gpu cidden fark yokmus, ios 9lu iphone 5 ios 7li 4s e bile fark atar hizda

4 kat işlemci :)

3 kat olacaktı yazım hatası olmuş onamı takıldın ? kıçı kırık 4s i 5 ile bir tutman bi hayli komikmiş kullanmasak inanacaz

O dönem için hiç fark yoktu. O dönemde iPhone 5 çıktığında 4s almıştım,aynı yaz 5'e geçtim hiç bir şey değişmemişti. Kullanım yönünden söylüyorum. Şimdi elbette bir fark olacak.

O zaman ios 6 efsanesi vardı, ios 6'lı bir iphone 5 şuan bile dünyanın en hızlı telefonudur ama önemli olan geçmiş değil şuan ve şuandaki sistemlerle 5 4s'i parçalar hızda

• Merhaba arkadaşlar
    İphone 5 4g uyumlu bir cihaz değil mi
    Lte band sürümü olarak ülkemizde sorun çıkarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

Merhaba arkadaşlar
    İphone 5 4g uyumlu bir cihaz değil mi
    Lte band sürümü olarak ülkemizde sorun çıkarmaz

Evet lte destekli,bu 4,5G geldiğinde de catir catir çalışacak.

• emre the king kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

• tarifeye ek 5s almamı tavsiye eder misiniz ? yoksa kampanyalı 5s falan var mı bildiğiniz hepsiburada , vatan falan.
  • Arkadaşlar iosun en son güncellemesini yaptım.artık 3gyi kullanamıyorum 3Gyi açınca telefon aşırı ısınıyor ve şarj yiyor çözümü nedir acaba ?

• Yıllar geçtikçe tecrübe ettim ki telefonu hangi sürümde alıyorsan onda bırakacaksın. App güncellemeleri dışında telefonu 1000 sene kullanırsın.

Bu mesaj bir iOS 6 yakarışıdır. Gerek şarj gerek stabilite.

• quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

tarifeye ek 5s almamı tavsiye eder misiniz ? yoksa kampanyalı 5s falan var mı bildiğiniz hepsiburada , vatan falan.

Kliksa'da 1649 lira bilginiz olsun. Word kart var ise 50 tl de puan geliyor...
  • Arkadaşlar 2 el iPhone 5 aldım şuan günlük 4 saat kullanım süresi aliyorum yenı batarya tAktırdım. Sizce telefonu güncelleyeyim mi 9.2 ye şuanki sürüm 9.1 ?Yüklenmesi gerekli dediğiniz uygulamalar var mı

• .Tolga . kullanıcısına yanıt
    Ios 6 gerçekten bir efsaneydi! Jailbreak ile iphone ve ios'dan aldığım tadın tarifi yoktu. Ios 9 resmen Steve Jobs'a yapılmış bir hakaret adamcağız mezarında ters dönmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali.Cevik -- 20 Ocak 2016; 10:11:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali.Cevik

Ios 6 gerçekten bir efsaneydi! Jailbreak ile iphone ve ios'dan aldığım tadın tarifi yoktu. Ios 9 resmen Steve Jobs'a yapılmış bir hakaret adamcağız mezarında ters dönmüştür.

Komik ama adam hakli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı planlıyorum.Ortalık 4 ve 4s kaynarken 5 i bulmak zor.Telefonun kronik sorunları var mı varsa neler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnylmz71

Bende almayı planlıyorum.Ortalık 4 ve 4s kaynarken 5 i bulmak zor.Telefonun kronik sorunları var mı varsa neler ?

Kronik sorun yok ama artik alinmaz.

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Yaza kadar sadece sosyal medya kullanma amacıyla almak istiyorum.Yazın duruma göre 6 alabilirim.
  • Merhaba iphone 5 alınır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: yellowred81

Merhaba iphone 5 alınır mı

alınmaz
  • yellowred81 kullanıcısına yanıt
    Bence alınır hocam. Elimde sorunlu iPhone 5 var ama ona rağmen kullanılabilir.
  • neden alınır neden alınmaz?

xperia m2 kullanıyorum bu arada

• merhaba

iphone 5 in pilini değiştirmek istiyorum. Kaç lira tutar pil? Bakırköy Başarı servise gitmeyi düşünüyorum. Anında değiştiriyorlar mı pili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemila

merhaba

iphone 5 in pilini değiştirmek istiyorum. Kaç lira tutar pil? Bakırköy Başarı servise gitmeyi düşünüyorum. Anında değiştiriyorlar mı pili?

Dün Bursa'da değiştirttim 130 ₺ dedi orijinal pile.
    Pek inanmadım orijinal olduğuna ama performansından memnunum.

• 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.