Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
402.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 2,5 yıllık iphone 5 aldım 1 aydır kullanıyorum. En kaliteli oyunlarda bile kasmıyor , 4,5g destegi var , ekran kalitesi de kendi fiyat grubunun gayet ilerisinde. Batarya hakkında yorum yapamayacagım bana satan adam bataryayı yeni değiştirmiş o yüzden batarya performansından çok memnunum. Tek kötü yanı şu: ios 9.2.1 yüklü. Keşke yüklenmeseymişde ios 8 de yada 7 de felan kalsaymıs , arayüz arada bir takılıyor , klavye takılmaları da nadir olsada var. Hayatımız saliselerle ölçülmüyor ben önemsemiyorum pek. Elime bikaçyüz nakit geçerse bunu satarım üstüne paramı koyar 5s alırım en fazla.. 6s verseler iterim elimin tersiyle aşığım 5in tasarıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerada ışık yansıması var arkadaşlar hem fotoda hem videoda gece cekimindede böyle sorunla karşılaşan varmi
    [ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV]
  • LG G3 beyaz 2GB Ram Modelli iphone 5 ile takas olur
    Eskişehir Carrefour'dan Alınma 15 Ay garantisi var
    çatlama sorunu yüzünden garantiye gitti garantiden ön panel değişip geldi kasa ile arka kapak rengi uyumsuz
    aldığımdan beri düşürmedim her özelliği sağlam eksiksiz hiç bir problemi yoktur.Sadece garantiden geldiği için kasa rengi uyumsuz olduğu için takas ediyorum(satiyorum)
    garantili ve sorunsuz iphone 5 ile takas olur
  • Arkadaslar ip5 kullaniyorum ve memnunum acikcasi iphone 7 ciktignda degisdiricegm ip6 falan alicagm alicaksaniz alin ama en fazla 1 yil daha idare eder diye dusunuyorum ondan sonra hem wakinolur hem eski perfomansi olmaz bence..

• Arkadaşlar tüm tarayıcılarda google'da arama yaptırdıgım zaman cıkan sonuclara tıklayamıyorum.Mesela sahibi...n yazıyorum altta sitenin linki cıkıyor ama tıklayamıyorum. Bu sorunla karsılasan var mı ne yapabilirim
  • Selamlar,

iPhone5'i vodafone hattım ile kullanıyorum, fakat 4G, LTE desteklemiyor. Vodafone ve apple arasındaki bir konuymuş sanırım frekanslardan kaynaklanan. Ama vodafone hattına sahip olup iPhone 5 varsa 4g ye geçiş yok, çok saçma
  • mediamarkttan yenilenmiş iphone 5 alınır mı sizce hala ? akıcı mıdır telefon kasma var mı
  • donma falan yoksa almayı düşünüyorum media markttan ne dersınız
  • iPhone 5 cihazimin surum dusurmeden 8.4.1 jailbreak nasil kaldirabilirim PC olmadan ?

• Arkadaşlar merhaba. Ekran sararması olan iPhone 5 ne kadar eder acaba? Birkaç yerde boy atması var onun dışında herhangi bir yerinde sorunu yok.
  • Arkadaşlar yeni aldım iphone 5.Arka kamera yakın çekimde odaklama yapmıyor.Nasıl çözülür bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Connor Davenport

donma falan yoksa almayı düşünüyorum media markttan ne dersınız

Fiyat ne diyorlar
  • quote:

Ben de ciddi ciddi düşünüyorum. LG G3 alacaktım 1000 liraya, 800'e bunu görünce alsam mı diye düşündüm. Ne dersiniz arkadaşlar? Kutu içeriği yok yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zuko

quote:

Ben de ciddi ciddi düşünüyorum. LG G3 alacaktım 1000 liraya, 800'e bunu görünce alsam mı diye düşündüm. Ne dersiniz arkadaşlar? Kutu içeriği yok yalnız.

valla ben bunun yerine g4 beat aldım mutluyum
  • quote:

quote:

quote:

Ben de 5S aldim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de 5S aldim.

hayırlı olsun memnun musun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de 5S aldim.

hayırlı olsun memnun musun

Memnunun hocam. Tertemizdi aldığımda, 950'ye aldım.

Seninki de hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 15 Mayıs 2016; 22:37:44 >

• iphone 5 kullanıyorum 16 gb silver yakında iphone 7 kullanıcısı olacağım :)
  • Anneme.hediye olarak iP5 almayi dusunuyorum garantisiz ciziksiz sorunsuz 550tl almali miyim? iPhone un tus bozulma sikintisi var diye biliyorum garantisiz olmasi aklimi celiyor. Ne yapmaliyim sizce birde fiyati nasil?

• iphone5 alınır mı 2.el,550 tlye?mağazadaki oyunlarda sıkıntı olur mu?
    fifa 15,black ops,lara croft hitman vs?Ü
  • 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.