Şimdi Ara

[ARŞİV] ***iPHONE 5 TAKİP ANA KONU (TÜM YORUMLAR BURAYA!)*** [ARŞİV] (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.408
Cevap
78
Favori
403.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LETHALDOZE

quote:

Orijinalden alıntı: dememoki

quote:

Bende androidden ilk ios telefonum olarak 5 almayı düşünüyorum tabi fiyatların daha düşeceğini tahmin ederek.
    Ancak ios6 ne kadar kalite duruyorsa ios7 o kadar çakma, o kadar yansanayi duruyorki yakıştıramıyorum. Acaba ios6 da kalma sansımız yokmu ip5 de.

hocam ilgilenirsen bende iOS 6.0.2 sürümlü iphone 5 var. aldığım günden beri sürüm güncellemesi yapmadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ios-6.0.2-surumlu-genpa-garantili-kiz-gibi-iphone-5-141082068/detay/

http://www.sanalpazar.com/Ios-6.0.2-Surumlu-Genpa-Garantili-Kiz-Gibi-Iphone-5__isp11604007

Teşşekkür ederim teklifinize ancak henüz ne yapacağıma karar vermedim sağolun.

rica ederim..düşünürseniz ilandaki numaradan bana ulaşabilirsiniz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

quote:

quote:

Bende androidden ilk ios telefonum olarak 5 almayı düşünüyorum tabi fiyatların daha düşeceğini tahmin ederek.
    Ancak ios6 ne kadar kalite duruyorsa ios7 o kadar çakma, o kadar yansanayi duruyorki yakıştıramıyorum. Acaba ios6 da kalma sansımız yokmu ip5 de.

hocam ilgilenirsen bende iOS 6.0.2 sürümlü iphone 5 var. aldığım günden beri sürüm güncellemesi yapmadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-ios-6.0.2-surumlu-genpa-garantili-kiz-gibi-iphone-5-141082068/detay/

http://www.sanalpazar.com/Ios-6.0.2-Surumlu-Genpa-Garantili-Kiz-Gibi-Iphone-5__isp11604007

Hocam cİhazın 16 mı 32 gb mı olduğunu göremedİm alacak arkadaşlar İçİn yazsanız daha İyİ olurdu aslında

16 gb siyah renk..ayrıca ilginiz için tşk ederim :)

Rica ederim

• arkadaşlar aveadan 64 gb beyaz iphone 5s imi almış bulunuyorum
  • selam arkadaşlar; telefonu EVO bilgi teknolojileri tarafından garantili olup ta servise gönderen var mı? Benim iphone5 imde iphone 5 lerde kronik olan bu kilit tuşunun sağ tarafının çalışmaması sorunu başladı. firmaya göndermek istiyorum fakat değişim yapmıyor tamir yapıyorlarmış tabi buda benim işime gelmiyor çünkü iphonelarda tamir olayı diye birşey söz konusu değil özellikle yurt dışında herhangi bir apple mağazasına gidip yarım saat içerisinde telefonunuzu yenisi ile değiştiriyorlarmış. sizce ne yapmalıyım? Türkiye ye apple mağaza açılacak deniyor ocak ayında aceba beklesem mi? bu arada telefonu hepsiburada.com dan aldım.
  • tüketim çılgınlığımıdır nedir bilmiyorum ama. 5 kullanıyorum ve 5S'te beni çeken extra birşey yok. 5'ten 5S'e geçmeye değermi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

tüketim çılgınlığımıdır nedir bilmiyorum ama. 5 kullanıyorum ve 5S'te beni çeken extra birşey yok. 5'ten 5S'e geçmeye değermi sizce?

Bence kesinlikle değmez. Belki bir sonraki nesilde ekran felan biraz değişir ancak o zaman değer belki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: norton772

quote:

Orijinalden alıntı: GİGATURK

tüketim çılgınlığımıdır nedir bilmiyorum ama. 5 kullanıyorum ve 5S'te beni çeken extra birşey yok. 5'ten 5S'e geçmeye değermi sizce?

Bence kesinlikle değmez. Belki bir sonraki nesilde ekran felan biraz değişir ancak o zaman değer belki.

aynen bende öyle düşündüm ama dedim belki 5S'te ahım şahım bilmediğim birşey daha vardır diye, düşüncelerinizi almak istedim. en iyisi iPhone 6'yı beklemek. ekranın büyüyeceği kesin zaten.

• Elinde 5 olan asla 5S almamalı. Biraz maymun iştahlılık oluyor
  • Arkadaslar iOS7' ye gecmedim jailbreak halihazirda mevcut oldugundan. Ama telefon ses vermiyor donanimsal midir yoksa yazilimsal mi? Cok sacma soru oldu ikisi de olabilir tabii ama denememi istediginiz yontemler var mi tamire goturmeden ya da guncelleme yapmadan once?
    Edit: kulaklik takinca ses veriyor. Napmam lazim yardim lutfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herr18 -- 10 Kasım 2013; 18:33:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herr18

Arkadaslar iOS7' ye gecmedim jailbreak halihazirda mevcut oldugundan. Ama telefon ses vermiyor donanimsal midir yoksa yazilimsal mi? Cok sacma soru oldu ikisi de olabilir tabii ama denememi istediginiz yontemler var mi tamire goturmeden ya da guncelleme yapmadan once?

Telefonu bi aç kapat power tuşundan. Bazen böyle şeyler olabiliyor.

• quote:

quote:

Arkadaslar iOS7' ye gecmedim jailbreak halihazirda mevcut oldugundan. Ama telefon ses vermiyor donanimsal midir yoksa yazilimsal mi? Cok sacma soru oldu ikisi de olabilir tabii ama denememi istediginiz yontemler var mi tamire goturmeden ya da guncelleme yapmadan once?

Islemedi hocam maalesef. Aksam aksam dert cikti basima ya.

• quote:

quote:

quote:

Hocam o ses açma tuşunun üstündeki sesi kapatma tuşunu kontrol ettin mi? Bazen gözden kaçabiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam o ses açma tuşunun üstündeki sesi kapatma tuşunu kontrol ettin mi? Bazen gözden kaçabiliyor.

Kilidi diyorsun galiba kac kere acip kapattim hocam. iTunes'dan bir sey yapilabilir mi?

• @herr18, istersen itunes'ten cihazı tekrar restore yapıp yazılım yükle. Denemekten zarar gelmez.

• Yazilimi yukselteyim mi yani iOS7 ye

• quote:

Yazilimi yukselteyim mi yani iOS7 ye

Hmm, evet ben onu unutmuştum . Valla ne bileyim başka bir şey de aklıma gelmiyor.

• arkadaşlar belki daha önce sorulmuştur ama bi seferlik de benim için cevaplarsanız memnun olurum.1 yıl olan pasaportumun süresi 28 aralık 2013 te doluyor.şimdi ben son gün olan 28 aralıkta gürcistana giriş çıkış yapsam, bi sonraki gün pasaportun süresi bitecek diye aynı gün tüm işlemleri (maliye + e-devlet vs.) halletmek zorundamıyım yoksa pasaport süresi bittiği halde 27 ocak 2014 e kadar 30 günlük sürem devam eder mi?
  • a.turkanoglu kullanıcısına yanıt
    @a.turkanoglu aynı sorun bende vardı servise gönderdim 3 günde geri geldi telefonl aradılar ilgilendiler 4 aydan beri kullanıyorum sorun yok ben derim servise gönder
  • I PHONE 5 in gözünü seveyim herşeyi anında ve hızlı ulaşıyorum yapana helal olsun
  • Arkadaşlar benim yukardan aşağıya inen bildirim ekranının rengi değişti onu nasıl düzeltebilirim siyah oldu Normalde böyle olması gerekirken
  • 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.