Şimdi Ara

Arşiv Yapmanın İncelikleri - Teknikleri - Püf Noktaları (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
4
Favori
66.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aldım o üründen. Güvenilir site kuşkun olmasın.
  • Ya burdaki msjlarmı silinmiş banamı öyle geldi..

Ekleme :

evet silinmiş gene hangi sebebtense...RİCA EDERİM BU KONUDA İLLEGAL PAYLAŞIM PROGRAMLARINI KONUŞMAYIN..modlar konuyu sildi geçenlerde uğraştırmayın beni sonra böyle abuk sabuk şeylerle sinirlerim tavan yapıyor sonra...

Bu konu Arşiv Sanatı ile ilgili bir konudur..Başka şeyleri konuşmayalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 30 Ağustos 2008; 0:41:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frotolkien

Verbatim alacak ve almayı düşünen arkadaşların dikkatine;
    Verbatimde üç üretim var Japon, Taiwan ve Indian üretimleri. Japon üretimi görürseniz fazlasıyla istifleyin derim piyasadaki bulabileceğiniz en kaliteli medyadır.. Taiwan orta kalitedir ve Indian üretimlerini hiç kimseye tavsiye etmem, uzak durun onlardan. Ucuz satılanda olsa ilk kriteriniz Verbatimler için üretim yerleri olsun.
    Hepsi verbatim demeyin. Sonuçta sadece üstündeki isimler aynı, üretimleri tamamen farklı kalitededir.

bu üçünün dışında ben Verbatim Çin üretimide gördüm o nasıldır acaba?

• bugün 25 spindle pack Maxell aldım. Taiwan üretimi bir sorun çıkarırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

bugün 25 spindle pack Maxell aldım. Taiwan üretimi bir sorun çıkarırmı?

iyi seçim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

bugün 25 spindle pack Maxell aldım. Taiwan üretimi bir sorun çıkarırmı?

iyi seçim..

sağol Lord, burdaki tavsiyeleride göz önüne alarak gaza geldim aldım 4 tane dvd yazdım içindeki divxlerde hiçbir ses kayması veya senkron sorunu yok 4x ile yazdım şüphede kalanlar düşünmesin

• Oyun kapaklarım ile dvd kutularım bugün geldi.
    1-2 gün içinde hepsini düzenleyip buraya resmini koyacam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

http://www.maxipaket.com/store/ProductDetails.aspx?productId=88404

Bumaxipaket.com 'un güvenilirliği hakkında bilgisi olan var mı? Bu üründen iki adet almak istiyorum da.
    Gerçi bu taiwan işi kafamı karıştırdı. Biraz daha beklesem mi diyorum.

Ben bugün adamların istanbuldaki yerine gittim biraz dvd aldım japon üretim var mı diye biraz stoklarınada baktım ama yok o yüzden taiwan aldım ama şöyle bir şey var benim baktığım ürünlerin çoğu Indian idi yani internetten alırsan Indian gelme olasılığı yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 1 Eylül 2008; 21:55:20 >

• Fly marka dvdlere formula1 arşivimi yazdırıp askere gittim. 6 ay sonra geldiğimde o tek tek kontrol edip arşivlediğim dvdlerin bir çoğu çalışmaz durumdaydı. Hala o videolara yanıyorum Anladım ki harddisk arşivlemek için eniyisi sistemimde 750 + 250 + harici 500gb harddisk var. Böylesi daha iyi
  • http://www.maxipaket.com/store/ProductDetails.aspx?productId=88404
    http://www.maxipaket.com/store/ProductDetails.aspx?productId=87769

DVD+R ile DVD-R arasındaki fark nedir?
    Bunlardan birinden sipariş vereceğim de 2 adet.
  • quote:

Bi yerde okumuştum DVD-R ler eski olduğu için üzerinde yeniden yazma yokmuş ama DVD+R de eğer boş yer varsa biraz daha eklenebilirmiş

Ben de şu oyun kapak işine başlasam iyi olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

Bi yerde okumuştum DVD-R ler eski olduğu için üzerinde yeniden yazma yokmuş ama DVD+R de eğer boş yer varsa biraz daha eklenebilirmiş

Ben de şu oyun kapak işine başlasam iyi olur.

Böyle bir farkı biliyordum. Acaba daha farkı var mı diye sorayım demiştim.
    +R alacağız artık.

• İçten dışa, dıştan içe diye bir olayda var sanırım onlarda. Önceki sayfalarda anlatıldı.
  • Herşey OK güzelde Princo da iyi bi DVD markası şu ana kadar 100 küsür DVD çektim hepsi sağlam çalışıyor...Yani yanından bile geçmeyin sözü ağır diğer markalar ile ilgili birşey söyleyemem ama bende Diamonddan memnun kalmadım birde TDKdan
  • Verilerinizi HDD ye nasıl bölüştürüyorsunuz? Mesela bende 160-160 ikiye bölünmüş 320gb harddisk var. Filmleri, oyunları, müzikleri d: ye geçici kullanacağım programları c: ye atıyorum. Tekrar biçimlendirip c: ye sadece 40 yada 50gb bırakmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Verilerinizi HDD ye nasıl bölüştürüyorsunuz? Mesela bende 160-160 ikiye bölünmüş 320gb harddisk var. Filmleri, oyunları, müzikleri d: ye geçici kullanacağım programları c: ye atıyorum. Tekrar biçimlendirip c: ye sadece 40 yada 50gb bırakmayı düşünüyorum.

250+250+500 hdd
    C:50 gb(sistem)
    D:200 gb(depo[programlar, gerekli dosyalar, önemli arşivler vs vs])
    E:250 gb (mp3)
    G:500 gb( film dizi )

Benimkisi bu şekilde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: minmaster

Herşey OK güzelde Princo da iyi bi DVD markası şu ana kadar 100 küsür DVD çektim hepsi sağlam çalışıyor...Yani yanından bile geçmeyin sözü ağır diğer markalar ile ilgili birşey söyleyemem ama bende Diamonddan memnun kalmadım birde TDKdan

o zaman acilen arşivini daha kaliteli bir ürüne tekrardan kopyala..çünkü princo seni yarı yolda bırakıcak emin ol...
  • Arşiv işi dvdlerle olmuyor kimse boşuna kasmasın arkadaşımın 100 den fazla dvd si vardı hepsi ya kayboldu ya verdiğinden geri alamadı yada çizildi arıza yaptı tavsiyem paraya kıyıp 1 terabaytlık hdd alıp öyle arşiv yapmak zaten benim indirdiğim filmlerin çoğuda dvd ye sığmıyacak boyutta Saving private ryan var 720p görüntü 9gb pianist 11 gb en iyisi hdd de arşiv yapmak.
  • ccyborg

dvd arşivi yapmak bi ayrı oluyo coverlayıp kutuya koyması falan o zevki tatmayan bilemez

bende hem dvd arşivliyorum coverlarıyla kutularıyla hepsini kendim yapıyorum . ayrıca hdd var ayrı onada divx ve hd depoluyorum
  • Ben Dvd Arşivi Yapyıroum Suan 750 Tane Dvd İm.Başına Bir Şey Gelmedi Şu An İçin.Ama 2 3 Tane 1 Tb Disk Alacam Çok Kalabalık Olmaya Başladı.Genelde İndirdigim Fimler BlueRay yada 1080P 30 40 Gb Bölmesi Etmesi Çok Ugraştırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 7 Eylül 2008; 12:45:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.