Şimdi Ara

Arşiv Yapmanın İncelikleri - Teknikleri - Püf Noktaları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
4
Favori
66.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada'dan 100'lük verbatim DVD+R siparişi verdim. Maxell'in 100'lüğü yokmuş. Olsaydı onu alacaktım.
    Lord Westside'ın tavsiyesi üzerine Verbatim aldım.
    Çarşambaya elimde olur sanırım. Gelir gelmez hdd'leri boşaltmaya başlayacağım. Zira yer kalmadı download yapamıyorum.

Ekleme:
    Ürün şu
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=542&productid=bs5837

Yorumların hepsi olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 8 Eylül 2008; 20:54:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CCYBORG

Arşiv işi dvdlerle olmuyor kimse boşuna kasmasın arkadaşımın 100 den fazla dvd si vardı hepsi ya kayboldu ya verdiğinden geri alamadı yada çizildi arıza yaptı tavsiyem paraya kıyıp 1 terabaytlık hdd alıp öyle arşiv yapmak zaten benim indirdiğim filmlerin çoğuda dvd ye sığmıyacak boyutta Saving private ryan var 720p görüntü 9gb pianist 11 gb en iyisi hdd de arşiv yapmak.

3000 den fazla dvd im var...hiçbirine bişey olmadı...düzgün bakarsa adam gibi muhafaza ederse asla birşey olmaz...kimseyede vermesin bu tamamen onun insiyatifi...

sana sorayım o zaman diyelimki bütün arşivin 1 tb lık hdd de...olduda bozuldu ve içindekilerin hepsi gitti...napıcaksın...oturup ağla derim başka bişi demem...

ayrıca blueray yazıcılar ucuzlayınca dvd ye sığmama derdide kalmıycak...

• bir dvd bir de kitap yanlış anlamayın ama kimseye vermeyin.eğer isteyen arkadaşlarınız varsa gelsin kendi dvd ye kopyalasın , hd'ye atsın.yoksa evin yolu bulunmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

Verilerinizi HDD ye nasıl bölüştürüyorsunuz? Mesela bende 160-160 ikiye bölünmüş 320gb harddisk var. Filmleri, oyunları, müzikleri d: ye geçici kullanacağım programları c: ye atıyorum. Tekrar biçimlendirip c: ye sadece 40 yada 50gb bırakmayı düşünüyorum.

250+250+500 hdd
    C:50 gb(sistem)
    D:200 gb(depo[programlar, gerekli dosyalar, önemli arşivler vs vs])
    E:250 gb (mp3)
    G:500 gb( film dizi )

Benimkisi bu şekilde.

Hocam baya sistemliymiş seninki. Benim laptop olduğu için fazla imkanım yok, şuanda da feci şekilde verimsiz. 160gb boş yere c: de duruyor, her an format atabileceğim ihtimaliyle c: de arşiv yapmak istemiyorum. Birde hem laptop recovery, vista format, xp driver bulma sorunları olunca da içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

bir dvd bir de kitap yanlış anlamayın ama kimseye vermeyin.eğer isteyen arkadaşlarınız varsa gelsin kendi dvd ye kopyalasın , hd'ye atsın.yoksa evin yolu bulunmuyor.

Arkadaşlarım artık film falan istediklerinde ellerinde dvd ile geliyorlar. O kadar emek var işin ucunda..
  • www.hergunucuz.com sitesinden WD Mybook Essential 500GB 7200rp WD MYBOOK ESSENİAL 500 GB 7200 RP hdd siparişi verdim 115 YTL. 100lük verbatim de aldım mı, yaklaşık 1 TB daha alanım olacak. Belli süre idare eder artık Blu ray döneminde arşivciler daha rahat olacak. Gerçi 1-2 sene sonra da hep yüksek çözünürlüklü indiririz
  • Beyler Ben Hdd Olarakhttp://forum.donanimhaber.com/m_24053910/tm.htm Bunu Almayı Düşünüyorum 2 Tane Herhangi Bir Yorumunuz Yada Başka Öneriniz Varmıdır.Şu An Harcilerler Dahaliler Aynı Aşşagı Yukarı.Fakat Genelde Pc Nin Yanında Duracak.Harici Almanın Mantıgı Yok Heralde
  • Verbatim 100'lük geldi. Taşınabilir HDD'yi boşaltabilirim artık.

Ve download'a kaldığım yerden devam edebilirim.

Arşiv Yapmanın İncelikleri - Teknikleri - Püf Noktaları

• Hocam ayıptır sorması kaça aldın? Ben 25'lik 16 ytl'ye almıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Hocam ayıptır sorması kaça aldın? Ben 25'lik 16 ytl'ye almıştım.

Yukarda linkini vermiştim. hepsiburada'dan aldım. 100'lük DVD+R kargo dahil 40 ytl'ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 10 Eylül 2008; 15:48:25 >
  • Çok iyi fiyat. Ben de yakın zamanda sipariş veririm.
  • @PHI

Hocam iyi haber ettin ya. Benim 100'lükte tam bitmek üzereydi sanırım bi indirim gibi birşey var? Neyse hepsiburada'ya gideyim bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

@PHI

Hocam iyi haber ettin ya. Benim 100'lükte tam bitmek üzereydi sanırım bi indirim gibi birşey var? Neyse hepsiburada'ya gideyim bari

İndirimde imiş. Öyle yazıyor.
  • Su An 33 Ytl Gayet Uygun Fitayı.Hepsiburadada kargo sınır varmı 100 ytl sonrası kargo filan ücretsiz
  • yeni yeni başladım bende.46 film var.4-5 tane tam tüm sezonlarıyla diziler
  • Niye Okadar Para Veriosunuzki Ben Princo Alıyorum 2 ayda 1 50 tane 15 ytl kaliteli cok iyi fiyat ısımıde görüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßyCaNeR

Niye Okadar Para Veriosunuzki Ben Princo Alıyorum 2 ayda 1 50 tane 15 ytl kaliteli cok iyi fiyat ısımıde görüyor

İlerde görürsünüz kaliteliyi

Şu ana kadar Memorex yüzümü kara çıkarmadı bi tane daha 100 lük aldım 10unu çektim 20 lik daha çekilmeyi bekliyor

Ama case almam lazım en kısa sürede case alana kadar silindirlerin içine koydum çektiklerimi elimden geldiğince temiz tutmaya çalışarak ama çok fazla dayanamazlar sanırım

hoş 8 senedirbüyük bir silindirde duran cdler var taş gibiler

• quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

Niye Okadar Para Veriosunuzki Ben Princo Alıyorum 2 ayda 1 50 tane 15 ytl kaliteli cok iyi fiyat ısımıde görüyor

Şu ana kadar Memorex yüzümü kara çıkarmadı bi tane daha 100 lük aldım 10unu çektim 20 lik daha çekilmeyi bekliyor

Ama case almam lazım en kısa sürede case alana kadar silindirlerin içine koydum çektiklerimi elimden geldiğince temiz tutmaya çalışarak ama çok fazla dayanamazlar sanırım

Ben de şimdilik silindirde muhafaza ediyorum. Ama bi çanta almam lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

Ben de şimdilik silindirde muhafaza ediyorum. Ama bi çanta almam lazım.

Elimden geldiğince sağlam bir şekilde muhafaza etmek istiyorum ama zor oluyor gerçekten..

Yüzlük caselere bakmıştım teknosa da 22 lira mı ne yazıyordu oldum

• Ben D&r İnternet Magzasında 208 Case Logic Aldım 24 Liraya 2 Tane Su An İçin Memnunum.Onlar Dolunca 3 Tane Daha Alacam Şimdili
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.