Şimdi Ara

Arşiv Yapmanın İncelikleri - Teknikleri - Püf Noktaları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
4
Favori
66.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lord Westside

en fazla 5 dk farkeder yahu...ana rahminde nasıl sabrettiniz..

4x var 16x var hocam. 5 dakkadan fazla farkediyor.
    8x midir bunun makbulü?
  • altuğ

o yok olmamıştır..torrent programları filmin dl ı bittikten sonra bazen otomatik olarak başka yere taşıyor...hangi torrent programını kullanıyorsun...?

PHI

4x ten şaşma derim...en makbulu en sağlıklısı en güvenlisi 4x..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 12 Eylül 2008; 14:40:34 >
  • quote:

altuğ

o yok olmamıştır..torrent programları filmin dl ı bittikten sonra bazen otomatik olarak başka yere taşıyor...hangi torrent programını kullanıyorsun...?

PHI

4x ten şaşma derim...en makbulu en sağlıklısı en güvenlisi 4x..

16x'le yazdıklarımızın akibeti ne olur peki?

Bundan sonra 4x yazacağız artık. Napalım.
  • Lord

utorrent kullanıyorum da gitti hoca ne yaptımsa bulamadım..Dizini aç dedim yok, pc de arattım yok yok oğlu yok oldu.. Zaten yenisi bitmek üzere şöyle bir göz gezdirdim klaxxon öyle ahım şahım değil normal divxden biraz daha kaliteli sadece..
  • 16x ile yazdırdıklarımın akibeti bozulmuş bazılarının bende. Belki yazıcıdan dolayıdır ama bilmiyorum. Verbatim DVD+R kullanıyorum sanırım Tayland malı idi.. Bundan sonra 4x le yazdırayım bari
  • bende torrentde 4kbpsnin üstüne çıkmıyor hız daha önce yaşayan varmı torrentde bir sorun yok seed iyi..
  • bir kaç secenek var ya seed yoktur ya programa hız sınırı koymuşsunudur.yada güvenlik duvarı engelliyordur.Port açmayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

16x ile yazdırdıklarımın akibeti bozulmuş bazılarının bende. Belki yazıcıdan dolayıdır ama bilmiyorum. Verbatim DVD+R kullanıyorum sanırım Tayland malı idi.. Bundan sonra 4x le yazdırayım bari

Bendeki verbatim taiwan malı idi.
    Ben de 4x yazdıracağım artık.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 23 Eylül 2008; 19:02:13 >
  • Bu arada aman diyim torrent konularını fazla konuşmayalım bu konuda sonra konuyu uçururlar mazallah...paylaşım programları forumda yasak biliyorsunuz...

4x ten şaşmayın...özellikle orta kalite ürün kullanıyorsanız 8x te yazmak bile risklidir..mesela 16x seçeneği olan bazı DMS lerde 16 yla yazınca %10 oranında dvd yanma ihtimali görülmüştür...yani 10 dvd de 1 tanesi çöp...iyi kalite ürünlerde yanma ihtimali daha azdır ama bu seferde uzun vadede sorun çıkabilir..o yüzden 4x ten şaşmayın...
  • Öncelikle konu çok işime yarayacak bi konu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.

Sorularımın cevapları konuda mutlaka vardır ama affınıza sığınarak birkaç soru sormak istiyorum.

1.http://www.maxipaket.com/store/ProductDetails.aspx?productId=88404 Uzun süreli saklama için bu DVD nasıldır?
    2.Şeffaf DVD kutularını nerede ve ne kadara bulurum.
    3.Netten filmleri orjinal kaliteyle nereden indirebilirim? (PM' atarak cevaplarsanız sevinirim)
    4.DVD'leri kaliteli yazmak için hangi writerı almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enchantedd -- 13 Eylül 2008; 0:43:44 >
  • £mre,osstation

port açmayı denemedim ama daha önce her modemin port açma olayını resimli şekilde anlatan bi site görmüştüm bilen varsa PM gönderebilirmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 13 Eylül 2008; 5:02:25 >
  • Ben indirip siliyorum. Tekrar izliyebileceğim film sayısı çok az..Onları da kaydediveriyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Ben indirip siliyorum. Tekrar izliyebileceğim film sayısı çok az..Onları da kaydediveriyorum...

E bu da farklı bir bakış açısı tabii.
  • acfviolas

1-açıkçası 47 eurodan 15 euroya düşen bir ürün beni işkillendiriyor ama sonuçta verbatim ve verbatim iyi bir markadır...(ama ben maxell öneririm)
    2-büyük grossmarketlerin bilgisayar standlarında var.(kipa migros v.s.)
    3-paylaşım programlarını kullanabilirsin bunun için bir ön araştırma yapıp teknikleri öğrenmen gerekir..
    4-benim önerim toshiba, pionner, alternatif LG, çok param var diyorsan plextor (en iyisi denebilir)..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleepless^

£mre,osstation

port açmayı denemedim ama daha önce her modemin port açma olayını resimli şekilde anlatan bi site görmüştüm bilen varsa PM gönderebilirmi..

http://portforward.com/
  • quote:

acfviolas

1-açıkçası 47 eurodan 15 euroya düşen bir ürün beni işkillendiriyor ama sonuçta verbatim ve verbatim iyi bir markadır...(ama ben maxell öneririm)

Hocam 17 euro'dan düşmüş. 47 değil. 47 gibi görünüyor üzeri çizilince.
  • quote:

Ben indirip siliyorum. Tekrar izliyebileceğim film sayısı çok az..Onları da kaydediveriyorum...

Ben de böyle yapıyorum artık. Bir daha hiç bakmıcağım filmi yazmanın anlamı yok. İşin içinden çıkılamaz yoksa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Olaylara farklı bakma konusunda iyiyimdir.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Olaylara farklı bakma konusunda iyiyimdir.

En güzeli bu aslında ya, harbiden. Bak tuttum bunu bende bu tarz bi arşiv yapabilirim sadece en iyileri

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.