Şimdi Ara

Arşiv Yapmanın İncelikleri - Teknikleri - Püf Noktaları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
4
Favori
66.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Topal Yılan dvdleri en ucuzwww.maxipaket.com bulabilirsin dikkat et almadan önce dvdler ya Twain ya Japon Malı olsun.İdian Uzak dur

Benim liste pek ahımşahım bir şey degil ama bana yetiror

http://rapidshare.com/files/154359511/Emrebulgur.rar.html
  • Bugün iki tane WD My book aldım 1 Tb lık ve arşive başlıyorum.İnş. iyi yapmışımdır kullanan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: £mre

@Topal Yılan dvdleri en ucuzwww.maxipaket.com bulabilirsin dikkat et almadan önce dvdler ya Twain ya Japon Malı olsun.İdian Uzak dur

Benim liste pek ahımşahım bir şey degil ama bana yetiror

http://rapidshare.com/files/154359511/Emrebulgur.rar.html

internetten ve zaten o siteden almayı düşünüyordum nerden anlayacağım üretim yerini

• 96 lık Case Logic case ler teknosa da 16 ytl den satılıyor...Kesin kaçırmayın...Çok şık ve kullanışlı..Rengi kırmızı eve gidince resmini çeker koyarım...
  • Lord

Peki Pc indeki film listelerini nasıl yapıyorsun excelle filan yapanlar var da çok uğraştırır adamı o..Böyle müzik albümü gibi film afişini türünü yönetmenini oyuncusunu falan filan bulan bir prog var mı ?
  • Öyle programlar var fakat henüz daha tam gelişmemiş çoğunda sorun var o yüzden ben kendim excelde yapıyorum...biraz uğaştırıyor ama sonunda değiyor...fazla biriktirmeden her arşivine giren şeyi eklersen sorun olmaz...diğer türlü biranda yüzlerce bilgi girmek adamı sıkıyor...
  • İşte benim bir anda girmem lazım..Bir de aldığın şu case in fotoğraflarını bekliyorum.. Benimde ihtiyacım var..
  • bu case lerin kalite olup olmadığını nasıl anlarız? yani neye göre seçmeliyiz?
  • @дltuğ

yukarıda da yazdım bir daha yazayım Grieex adlı divx arşivleme programı çok güzel.filmin ismini filmin dosyasından alabiliyorsun.imdb beyazperde den konusunu oyuncularını türünü tek tıkla ekleyebiliyorsun.ayrıca isteren listelediğin fimleri exel'e atabilirsin tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

@дltuğ

yukarıda da yazdım bir daha yazayım Grieex adlı divx arşivleme programı çok güzel.filmin ismini filmin dosyasından alabiliyorsun.imdb beyazperde den konusunu oyuncularını türünü tek tıkla ekleyebiliyorsun.ayrıca isteren listelediğin fimleri exel'e atabilirsin tavsiye ederim.

Eyvallah.. görmemiştim bakıyorum hemen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

bu case lerin kalite olup olmadığını nasıl anlarız? yani neye göre seçmeliyiz?

şuan case konusunda en kaliteli marka Case Logic..o markayı gördünmü düşünmeden alabilirsin mesela...no name case lerde ise göz ve el ile kalite kontrol yapmak en mantıklısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: arseniCem

bu case lerin kalite olup olmadığını nasıl anlarız? yani neye göre seçmeliyiz?

şuan case konusunda en kaliteli marka Case Logic..o markayı gördünmü düşünmeden alabilirsin mesela...no name case lerde ise göz ve el ile kalite kontrol yapmak en mantıklısı...

işte benimde demek istediğim kontrolü yaparken nelerine dikkat edicezyumuşaklık sağlamlık gibi?
  • Yeni aldığım çantaların resmini koyucaktım işte resimler...

• Vay hacı,hayırlı olsun.

Ben de LG'nin GH22NP20 model bir DVD-RW'ını aldım.İyi etmişmiyim?
  • LG cd rw kullandım yıllarca hiç problemsiz..dvd rw ı hakkında da hep olumlu görüşler duydum..benim rw ım toshiba ve çok memnunum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

LG cd rw kullandım yıllarca hiç problemsiz..dvd rw ı hakkında da hep olumlu görüşler duydum..benim rw ım toshiba ve çok memnunum...

Teşekkür ederim.
  • Güncel.

Bu arada Lord'um(İskender mod on)dün Teknosa'dan 25'li Verbatim DVD+R aldım.İyi etmiş miyim?
    İlk Arşiv DVD'mi çektim.

• Benim de tablolama yöntemim;

Benimki üstlerde veren arkadaşınkine göre biraz basit ama olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eh®imeN

quote:

Orjinalden alıntı: kby

Arkadaslar bir tane HDD ihtiyacim var.
    500 gb civari dusunuyorum, tavsiye ettiginiz satici, site vs. var mi?

gg' de 1000 gb (1 tb) Maxtorun fiyati 229 YTL.
    160 gb philipsin fiyati 160 YTL.

İkisinin de garantisi var ama arsivin, emeklerin bosa gittikten, HDD yandiktan sonra garantinin ne onemi var?

Aradaki bu kadar fiyat farki neden? Neyi tavsiye edersiniz? Bunlarin disinda onerebileceginiz HDD' ler var mi?

Simdiden tesekkurler...

Philips 500 GB Öneririm.

Hepsiburada fiyatı KDV Dahil 192 YTL.

İncelemem ;http://forum.donanimhaber.com/m_22360387/tm.htm

İncelemelerinizi daha önce de görmüştüm, faydalı olmuş baya..
    Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
    Sanırım DVD' ye yazma olayına gireceğim.

Fiyat-Performans düşünüldüğünde ikisinde de açık ara DVD ön plana çıkıyor..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.