Şimdi Ara

Arşiv Yapmanın İncelikleri - Teknikleri - Püf Noktaları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
4
Favori
66.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Verbatim iyidir hoştur güzeldir ama üretildiği ülke önemlidir..hangi ülkede üretilen daha kaliteli onu önceki sayfalarda bulabilirsin...ben doğuştan maxell ciyim...altın sarısı rengi görmeden rahat edemiyorum..

listeleme içinde sana kendi listemden bir resim koyayım..

Arşiv Yapmanın İncelikleri - Teknikleri - Püf Noktaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 3 Kasım 2008; 22:01:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

@@@mrtbrc6378

Verbatim iyidir hoştur güzeldir ama üretildiği ülke önemlidir..hangi ülkede üretilen daha kaliteli onu önceki sayfalarda bulabilirsin...ben doğuştan maxell ciyim...altın sarısı rengi görmeden rahat edemiyorum..

bayağı uğraşıyorsunuz sanırım siz birşeyler eklerken arşive. ben "where is it" programını kullanıyorum. dvd'yi yazdırdıktan sonra taratıp (birkaç saniye) işlem tamamlanmış oluyor.

• quote:

@@@mrtbrc6378

Abi ben hiç anlamam IMDB falan filanBenimki iyi mi değil mi onu söyle.:)
    Tayvan malı kaliteliymiş.Kağıdını attığım için bilmiyorum.

• sağol ben de arşiv yapan biri olarak bunların çoğunu uygulasam da yararlı bilgiler yazmışsın
  • Boş DVDler acayip pahalılanmış ben 100lük memorexi 41liraya alırken 50likler 35e çıkmış
  • Ben dvd arşivleyemiyormuşum bunu anladım geçen ex hdd aldım dvd kileri hdd ye atayım dedim dvdlerimin yüzde 30 u gitmiş kullanılamaz veri olmuş..Ayrıca Hd film indirdiğim için dvd nin 4.37 gb lık kapasitesi yeterli gelmiyordu..Tüm bunların sonucunda artık dvd ile işim olmaz diyorum yazdırmaydı carttı curttu derken zaten yeterince vaktimi ve yerimi alıyordu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Boş DVDler acayip pahalılanmış ben 100lük memorexi 41liraya alırken 50likler 35e çıkmış

Hacı Verbatim ya da Maxell al.
    2 hafta önce 25'lik Verbatim'i 17 YTL'ye aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbrc6378

quote:

Orjinalden alıntı: smd

Boş DVDler acayip pahalılanmış ben 100lük memorexi 41liraya alırken 50likler 35e çıkmış

Hacı Verbatim ya da Maxell al.
    2 hafta önce 25'lik Verbatim'i 17 YTL'ye aldım.

Elim alışmış hep Memorexe gidiyor.

Bir de Verbatimleri bulduğum zaman bakıyorum üretim yeri kötü oluyor almak istemiyorum

• Buda benim hazırladığım arşiv listesi filmin ismine tıklayınca direk imdb sayfası açılıyor. Birde excel'de tablo olarak hazırladığım için en üstteki sütundan süzgeç özelliğini
    kullanarak istediğiniz özelliğe göre sıralama yapılabiliyor. Tabi böyle bir liste oluşturmak için bolca zamana ve sabıra ihtiyacınız var.

• Ben de arşivlemeye 3-4 yıl önce başladım. Harddisk alamadığımdan dvd kullanıyordum (genelde princo kullandım 4x olarak çektim ve sorun yaşamadım) evde bir kutu dvd doldu. 1 sene önce 500gb pata ile başlamıştım dvdler sığmayınca harddisk kutusu alıp tekrar 500gb sata olarak dvm ettim. ve listeleme şeklim de resimlerde. Her dizinin bölümünü indirdikten sonra imdb sitesinin episode listinden film dosyasına isim veriyorum. (tabi altyazı dosyalarının adı da aynı olacak şekilde.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragomuay -- 24 Kasım 2008; 11:28:37 >

• @@ragomuay

hangi şehirdesin merak ettim...takasa müsaitsen seninle güzel bir takas tecrübesi yapabiliriz...gördüğüm kadarıyla arşivinde ben olmayan diziler mevcut...sende olmayıp bende olan dizilerde var...takasa girmek istersen pm den bildirirsin bana...kolay gelsin..
  • Benim kullandığım DVDler Memorex.Nasıl bir markadır,iyi midir?
  • kocaeli de oturuyorum.
    önceden çok takas yaptım tabi.
    olaki sen de kocaelideysen harddisk ile yaparız, en rahatı
  • Up.
  • quote:

Orjinalden alıntı: £mre

Up.

boşver uplama..yakında bu konumuda silerler...diğer dizi konusunu 3.kez sildiler (2 kere açtırdım mail atarak) insanların işi gücü yok acizce hareketler yapıp forumdan konu siliyorlar...açılalı 1 seneden fazla olmuş 5 sayfalık konudan ne istersiniz...hemde 3. sayfaya gerilemiş...işte buna kıskançlık, çekememezlik, fesatlık diyorlar... daha öncede dedim herzaman diyeceğim bu tip zihniyetli insanlar en fazla foruma yönetici olur..gerçek hayattada bir baltaya sap olamaz...

diğer forumlarda baştacı ediliyoruz burda bir ..tir git demedikleri kaldı...helal olsun hepsine...
  • DVD yazmak için nero kullanıyorum ama yazma hızını nerden ayarlayacağım? DVD kopyalarken hızını seçebiliyorum ama veri dvd si yaratta öyle bir seçenek olmuyor.
  • DVD nin markasıyla alakalı bir durum olabilir...bazı DVD markaları 8x bazılarıda 4x ten yukarı hızlarda yazılamıyor...kaliteli markalar 16x e kadar çıkabiliyor...
  • quote:

DVD nin markasıyla alakalı bir durum olabilir...bazı DVD markaları 8x bazılarıda 4x ten yukarı hızlarda yazılamıyor...kaliteli markalar 16x e kadar çıkabiliyor...

Amacım konuda önerildiği gibi 4x te yazmak. 16x te yazıyor seçme ekranı gelmiyor. DVD kopyalarken sorun yok seçebiliyorum ama veri dvdsi yaratı seçerek dosyalarımı yedeklerken seçemiyorum hızı.
  • Arkadaşlar yeri olmayabilir ama;

Bugün bizim burda DIA'da orjinal nostaljik fimler 2.99 YTL'den satılıyor,bunların neredeyse hepsini topladım?Peki ben nerden bulabilirim başka ucuza orjinal eski filmleri?
  • Şuana kadar hiç doğru düzgün bi arşivim olmadı. En son kaliteli denebilcek bi arşivim formattan sonra yok oldu. ):
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.