Şimdi Ara

ARTAN PARÇALARDAN BİLGİSAYAR TOPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, geçenlerde baktım yazlık evde bilgisayar parçaları kalmış sanırım geçen yıldan. Şu an kullandığım 3-4 tane sistemim var fakat parçalar boşa gitmesin diye eksikleri tamamlıyıp günlük kullanım için sistem kuruyum dedim. Sizlerden de ricam eksik kalan parçalar için marka tavsiyesi vermeniz.

Elimde olan parçalar:

Intel Pentium G3258 işlemci

4 GB 1333 MHZ ELİXİR RAM

ASUS H81M-D anakart (Bunu dün Vatan Bilgisayardan aldım)

WD CAVİAR BLUE 3.5" 500 GB HDD

Corsair VS serisi 450 watt psu var

Sapphire 5570 1 GB 128 Bit ekran kartı

Alacağım Parçalar Kasa, Ekran ve önerilerinize göre SSD, Su Soğutma... vs.
    Bu parçalar için ayırdığım bütçem 500 TL hepsini harcamak zorunda değilim keyfe keder bir durum. Yani su soğutmaya gerek var mı yok mu bilmiyorum dolayısıyla siz forumdaşlarımın tavsiyesine ihtiyacım var

Sistem tamamıyla eldeki parçaları değerlendirmek amaçlı toplandı belki satarım belki de kenara koyar Download için kullanırım

• Full hd olmayan ufak bir monitörde iş görür ama film falan için kullanacaksan fhd monitör alıabilir.

90 liralık deepcool tesseract kasaya bunları takarsın uygun m-atx ufak kasada güzel olabilir.

su soğutmaya ihtiyaç yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 13 Temmuz 2015; 15:28:31 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Film izlemiycem sadece download yaparim, o yuzden uygun fiyatli monitor isimi gorur.
    Onerdiginiz kasayi cok begendim tesekkur ediyorum diger onerileri de beklemeyi dusunuyorum ama buyuk ihtimal sizin dediginiz kasayi satin alacagim

Evet arkadaslar baska onerisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Toplama
    2 yıl önce açıldı
    BİLGİSAYAR PARÇALARI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.