Şimdi Ara

Arteon neden pahalı ? Passat Son Paket Fiyatı Ve Arteon fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2017 1.5 motorlularına 350 bin lira istiyorlar
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Biz ailecek alman vw audi kokusunun hastasıyız hocam.

Fransız kokusunu bilen bilir

Alman kokusu bambaşka

Bende bir araba var vw 5 senedir sıfır kokusu üstünde inan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Biz ailecek alman vw audi kokusunun hastasıyız hocam.

Fransız kokusunu bilen bilir

Alman kokusu bambaşka

Bende bir araba var vw 5 senedir sıfır kokusu üstünde inan.
    Bu kokular istediği kadar kaliteli olsun çeşitli kimyasalların birleşimi sonuçta,kansere varan rahatsızlığa yol açabileceği deniyor.Hatta toyota bu kokuyu sıfıra indirmek için bi çalışma yapıyordu bilmiyorum sonucu ne oldu

Ayrıca fransız kokusu diye birşey yok ben ds7,508,talisman tarzı araçların plastik koktuğunu hiç sanmıyorum.301,symbol falan derseniz anlarımda ama fransız diyip genellemek yanlış olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bu kokular istediği kadar kaliteli olsun çeşitli kimyasalların birleşimi sonuçta,kansere varan rahatsızlığa yol açabileceği deniyor.Hatta toyota bu kokuyu sıfıra indirmek için bi çalışma yapıyordu bilmiyorum sonucu ne oldu

Ayrıca fransız kokusu diye birşey yok ben ds7,508,talisman tarzı araçların plastik koktuğunu hiç sanmıyorum.301,symbol falan derseniz anlarımda ama fransız diyip genellemek yanlış olur

Alıntıları Göster
    Hayatimda ilk defa sifir alman arabasina binmistim oyle guzel bir koku ki anlatilmaz yasanir o gun bugundur param yetmedi japon arac aldim ama evin yakininda alman araci satan bir bayi var telefonumu biraktim sagolsun her yeni arac geldiginde ariyor beni gidip aracin icine oturuyorum derin derin nefes alip o kokuyu cekiyorum bayiliyorum o kokuya bazen o kokuyu posete koyup kendi aracimda poseti aciyorum ama cabuk gidiyor kalmiyor bence siz de denemelisiniz 👌

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    Zaten bi insan neden kokusu için araba alsın ki

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam ben 508,3008,2008 hepsine bindim o berbat kokusu hala üstünde fransızların.

Almanın kokusunu alan parası varsa alman alır

Kokusu yeter

• 9 ay önce fiyat söylediğim gibiydi şuan yukseltmıs olabılırler
  • Talisman kullanmadım ama yeni megane kullandım. Baya oyuncaklı bir araçtı. Direksiyonu pamuk gibiydi ama tabii yapay. Ben zevk almıştım. Volkswagen marka 4 yıl araç kullandık jetta tdi, tövbe ettirdi, caddy vardı ondan önce o da dgs patladı.

Yani kısacası kokusu değişik diye, iç malzemesi biraz daha kaliteli diye volkswagen almam. Sıfır a3 te aldım zamandında, şimdi 5008 aldım yeni. Gayet güzel kokuyor ve kalite anlamında benim için tatminkar. Ben markaya değil, kullanışlığa bakarım. Hangisi işime yararsa onu alırım. Hele ki bir passata 350 milyar kesinlikle vermem. Verene saygı duyarım, kendi bütçesidir. 350 ye çıkacaksam biraz daha sıkar 100 daha koyar üstüne 320i alırım. Zevkler ve tercihler tartışmasızdır

• quote:

Hocam ben 508,3008,2008 hepsine bindim o berbat kokusu hala üstünde fransızların.

Almanın kokusunu alan parası varsa alman alır

Kokusu yeter

Alıntıları Göster
    Hastasiyiz dedeeeeeee

Arteon neden pahalı ? Passat Son Paket Fiyatı Ve Arteon fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: Onyargisiz

Hayatimda ilk defa sifir alman arabasina binmistim oyle guzel bir koku ki anlatilmaz yasanir o gun bugundur param yetmedi japon arac aldim ama evin yakininda alman araci satan bir bayi var telefonumu biraktim sagolsun her yeni arac geldiginde ariyor beni gidip aracin icine oturuyorum derin derin nefes alip o kokuyu cekiyorum bayiliyorum o kokuya bazen o kokuyu posete koyup kendi aracimda poseti aciyorum ama cabuk gidiyor kalmiyor bence siz de denemelisiniz 👌

Alıntıları Göster
    Iyi fikir bu,aracın içine binen şok olur ya.Bu kaliteli koku nedir diye

• quote:

Iyi fikir bu,aracın içine binen şok olur ya.Bu kaliteli koku nedir diye

Alıntıları Göster
    Alaman araclarin kokusunu oveni de gordu bu gözler ya yakinda alamanin dışkısını da savunurlarsa sasirmayin

• Şu fiyatlara bak arkadaş. Araba bakmak bile artık lüks olmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Passat CC yerine geldi. Bir nevi daha spor bir araba gibi iste. Bir ara Mercedes CLK vardi. Ozel bir seri gibi ama E Coupe oluyordu. Ayni olay.
  • quote:

Fransızların kokusu bile alman gibi değil

Almana binip fransızın plastik kokusuna dayanamazsınız.
    Cümleyi sanki fransızların kokusu daha güzel gibi kurmuşsun, daha dogru ve anlaşılır yorumlar yapmanı diliyorum.

Fransız arabalarındaki kötü plastik kokusu alman arabalarında bulunmamakta. Demen yeterli.

Ancak almanda olsa en üst paket haricinde plastik kokusu hepsinde var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi classlord -- 8 Nisan 2020; 21:51:56 >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt
    Tofaş şahin kokusu çekmemişler fransız araç kokusuna burun kıvırır olmuş.

• Yakında “Almanın egzoz kokusu bile bir başka” diyen, egzoz dumanını poşete doldurup evine götürenler çıkarsa hiç şaşırmam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VW'nin Almanya sitesinde de arteon passattan daha pahalı. Arteon passatın spor versiyonu olsa da arteon'un yalıtımı passattan daha iyiymiş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.