Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 ay 10 gündür ben, 2 kardeşim ve babam kullanıyoruz tableti.. günde min. 3-4 saat genelde oyunla kullanılıyor.. piponun romu kullanıyorum cihazdaki yeni yeni akseden 2 problem var birisi cihaz sarjda iken kabloya elleyince ekranda dalgalanma, diğeri ise kardeşimin bir oyunu oyunu oynarken bazen dokunmatik ilşkiyi kesiyor reset atmak zorunda kalıyorum ama sadece o oyunda bana hiç denk gelmedi.. onun dışında önemli başka sorunu yok cihazın şuan, ama 2 yıllık garanti süresini çıkaramayacak gibi görünüyor.. acaba artes firması nasıl altından kalkacak satış oranına göre çok fazla servise gelen cihazlarla.. ayrıca yeni rom varmı arkadaşlar çin tatilini bekledik ama bitti sanırım tatil.. artesin ve piponun sitesine baktım yeni rom görünmüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

3 ay 10 gündür ben, 2 kardeşim ve babam kullanıyoruz tableti.. günde min. 3-4 saat genelde oyunla kullanılıyor.. piponun romu kullanıyorum cihazdaki yeni yeni akseden 2 problem var birisi cihaz sarjda iken kabloya elleyince ekranda dalgalanma, diğeri ise kardeşimin bir oyunu oyunu oynarken bazen dokunmatik ilşkiyi kesiyor reset atmak zorunda kalıyorum ama sadece o oyunda bana hiç denk gelmedi.. onun dışında önemli başka sorunu yok cihazın şuan, ama 2 yıllık garanti süresini çıkaramayacak gibi görünüyor.. acaba artes firması nasıl altından kalkacak satış oranına göre çok fazla servise gelen cihazlarla.. ayrıca yeni rom varmı arkadaşlar çin tatilini bekledik ama bitti sanırım tatil.. artesin ve piponun sitesine baktım yeni rom görünmüyor..

Bende piponun son romunu kullanıyordum yenisi çıktı mı bilmiyorumda işte tatilden öncekini. Baya kullandım yeni yeni donmalar felan başladı yavaşlamalar başladı bugün geri artesin romunu yükledim bundada sorun çıkana kadar kullanırım geri pipoyu yüklerim. Yeni rom çıkarsa haberim olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutaktav

benim cihazda bugün pert arkadaşlar 2. defa aynı sorunlardan gidişi ekran karıncalanma kapanıp bir daha açılmama ve wifi kopma kargoya vermeden önce okkalı bir mektup yazdım artese umarım okurlar bulaşmam bir daha çin malı tablete alacak olanların dikkatine ucuz diye mağdur olmayın biraz daha para koyup nexus alın başınızı taştan taşa vurmayın

Hocam evet paran varsa çin malı almayacaksın her şeyde böyle bu Allah'a şükür bizde bir sorun yok ama işte bazılarında böyle sorunlar olmuş geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

3 ay 10 gündür ben, 2 kardeşim ve babam kullanıyoruz tableti.. günde min. 3-4 saat genelde oyunla kullanılıyor.. piponun romu kullanıyorum cihazdaki yeni yeni akseden 2 problem var birisi cihaz sarjda iken kabloya elleyince ekranda dalgalanma, diğeri ise kardeşimin bir oyunu oyunu oynarken bazen dokunmatik ilşkiyi kesiyor reset atmak zorunda kalıyorum ama sadece o oyunda bana hiç denk gelmedi.. onun dışında önemli başka sorunu yok cihazın şuan, ama 2 yıllık garanti süresini çıkaramayacak gibi görünüyor.. acaba artes firması nasıl altından kalkacak satış oranına göre çok fazla servise gelen cihazlarla.. ayrıca yeni rom varmı arkadaşlar çin tatilini bekledik ama bitti sanırım tatil.. artesin ve piponun sitesine baktım yeni rom görünmüyor..

Bende piponun son romunu kullanıyordum yenisi çıktı mı bilmiyorumda işte tatilden öncekini. Baya kullandım yeni yeni donmalar felan başladı yavaşlamalar başladı bugün geri artesin romunu yükledim bundada sorun çıkana kadar kullanırım geri pipoyu yüklerim. Yeni rom çıkarsa haberim olsun

hepsini denedim birde custom rom var alttaki linkte onu indirdim yarın kuracağım bir sıkıntı olmazsa..

alttaki linkte sayfanın üst tarafındakiler stok rom alt tarafa inince custom romlar mevcut..

http://www.rockchipfirmware.com/pipo-rockchip-firmware

• quote:

quote:

quote:

hepsini denedim birde custom rom var alttaki linkte onu indirdim yarın kuracağım bir sıkıntı olmazsa..

alttaki linkte sayfanın üst tarafındakiler stok rom alt tarafa inince custom romlar mevcut..

Şimdilik bunla gidimde baya program yükledim geri uğraşamam ilerde artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam size bir soru soracaktım heralde lenovo y500 sli kullanıyorsunuz. Onun wifisi nasıl bu tabletteki gibi kötü mü bu tabletin çekmedigi yerlerde çekiyor değil mı? Bende haziranda bir laptop alacağımda bu aralar araştıriyorum. Buyuk ihtimal lenovo y500sli olacak alacağım laptop. Sorumu cevaplarsaniz sevinirim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar severek aldığım tabletimi kullanamadığım için satıyorum ilgilenen varsa pm atabilir.

Sahibinden ilan No :121800299

İlgililere duyurulur.
  • quote:

Hocam size bir soru soracaktım heralde lenovo y500 sli kullanıyorsunuz. Onun wifisi nasıl bu tabletteki gibi kötü mü bu tabletin çekmedigi yerlerde çekiyor değil mı? Bende haziranda bir laptop alacağımda bu aralar araştıriyorum. Buyuk ihtimal lenovo y500sli olacak alacağım laptop. Sorumu cevaplarsaniz sevinirim :)

pm attım kardeşim..
  • arkadaşlar 1 aydır tablet bakıyorum çok sıkıldım artık haftaya kardeşimin doğumgününde alıcaz.uzun incelemelerden sonra bu tablet hoşuma gitti. ben oyun ve film için istiyorum bir de şarjı dayansın istiyorum. bu tablet alınır mı çok kararsızım bütçe 300 lira önerileriniz varsa açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay7837

arkadaşlar 1 aydır tablet bakıyorum çok sıkıldım artık haftaya kardeşimin doğumgününde alıcaz.uzun incelemelerden sonra bu tablet hoşuma gitti. ben oyun ve film için istiyorum bir de şarjı dayansın istiyorum. bu tablet alınır mı çok kararsızım bütçe 300 lira önerileriniz varsa açığım

yeni tabletler çıktı onlara bakın bence bu tablet artık satılmıyor galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oktay7837

arkadaşlar 1 aydır tablet bakıyorum çok sıkıldım artık haftaya kardeşimin doğumgününde alıcaz.uzun incelemelerden sonra bu tablet hoşuma gitti. ben oyun ve film için istiyorum bir de şarjı dayansın istiyorum. bu tablet alınır mı çok kararsızım bütçe 300 lira önerileriniz varsa açığım

yeni tabletler çıktı onlara bakın bence bu tablet artık satılmıyor galiba

cevap için teşekkürler ben biraz daha araştırma yapıyım
  • Kayda geçsin diye yazıyorum, benim tabletin hoparlörü ses vermiyordu onun dışında kulaklıktan ses geliyordu. Servise gönderdim. 25 Mart'ta servisin eline geçmiş, hala tablet serviste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkashgari

Kayda geçsin diye yazıyorum, benim tabletin hoparlörü ses vermiyordu onun dışında kulaklıktan ses geliyordu. Servise gönderdim. 25 Mart'ta servisin eline geçmiş, hala tablet serviste.

hocam unutuldu mu ne yaptı aradınız mı hiç?
  • quote:

hocam unutuldu mu ne yaptı aradınız mı hiç?

Aramadım, eğer zaten unutulma diye bir durum yaşanabiliyorsa firmanın teknik servisi kötü demektir. Daha oturmuş firmalar teknik servise ürün gelince bir takip numarası veriyorlar, web sitesinden numarayı girip ürünün hangi aşamada olduğunu görebiliyorsunuz. Artes'de böyle bir şey yok, servisle ya email ya da telefonla haberleşmek zorundasınız. Bunu da not etmek lazım.
  • Bu Artes gibi onlarca model çıkarıp kullanıcıların kafasını karıştıran firmaları hiç ama hiç anlamıyorum! Bir arkadaşım benden tablet tavsiyesi istedi. Ben de bundan iki ay önce araştırmışım, Artes D712'de karar kılmışım, onu tavsiye ettim ama şimdi bakıyorum, bu model üretimden kalkmış. Ya kardeşim, ben iki ayda bir tablet araştırması yapmak zorunda mıyım?? Artes web sitesine giriyorum, D712 hala ürünler arasında yer alıyor. Onun yanında i698, i705, i709, d708... BU NE KARDEŞİM YAAA!?! Ben hangisini seçicem, nasıl karar vericem? İnsan hiç olmazsa bir karşılaştırma tablosu falan hazırlar, "ucuz hesaplı tablet istiyorsanız bu, şu özelliği istiyorsanız bunu tercih edin" der. Arkadaş, siz hiç Apple'a bakmıyor musunuz? Adamların bir iPad'i var 10 inçlik, bir de iPad minisi var, hepsi bu! Otur Artes, pazarlama ve marka stratejisinden SIFIR!
  • değerli dostlar...

bu konu hakkında bi çok yorum okudum... artes konusunda kafam allakbullak oldu... ve soğudum...
    böyle yorumlardan sonra insanın alası gelmiyor artık...

ayrıca bir kaç gündür incelediğim bi tablet daha var.

fiyatı inanılmaz. adamlar kampanya mı yapmışlar anlamış değilim...

http://www.incehesap.com/quince-8-tablet-fiyati-22520/

bu tablet hakkında bir fikri olan arkadaşımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalurjistanbul

değerli dostlar...

bu konu hakkında bi çok yorum okudum... artes konusunda kafam allakbullak oldu... ve soğudum...
    böyle yorumlardan sonra insanın alası gelmiyor artık...

ayrıca bir kaç gündür incelediğim bi tablet daha var.

fiyatı inanılmaz. adamlar kampanya mı yapmışlar anlamış değilim...

http://www.incehesap.com/quince-8-tablet-fiyati-22520/

bu tablet hakkında bir fikri olan arkadaşımız var mı?

Bahsettiğiniz cihazla bunun işlemcisi ve grafik çipi aynı sanırım. Rami de aynı. Ama dahili hafızası yarısı kadar, ekran çözünürlüğü HD demişler ama alakası yok yalan söylemişler daha düşük çözünürlük var, ekran bunun gibi IPS değil, kameraları da daha kötü sanırım. Hatta bluetooth bile yok gördüğüm kadarıyla. Yani hala bu fiyatlarda buna benzer özellikte bir tablet yapmadılar.

Ama ben hiç sorun yaşamadığım halde moralim bozuldu. Zaten androidten de soğudum artık satsammı bilemiyorum. Yeni ipad mini çıkınca alacağım büyük ihtimalle. Wifi çekimi benim evde iyi ama arkadaşa verdim 2 günlüğüne iyi çekmiyor dedi. Fiyatına göre yine iyi tabi ama önceliği internet olanlar için pek hoş değil. Ayrıca nadiren de olsa cihaz şarja takmadan uyanmama veya açılmama gibi bişey oluyor. Şarjı mı bitti diyorum ama şarja takınca hemen açılıyor bakıyorum %41 veya %73 arası oluyor genelde.

Özetle canımı sıkan 3 ana husus var. Uzun sürede şarjın dolması, ara sıra da olsa (hafatada veya 10 günde bir) uyanmama ve zayıf wifi çekimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 20 Nisan 2013; 18:13:05 >

• sımdıde dokunmatıgı bozuldu 3. gonderısım olcak bu
  • arkadaşlar bütün markalar arasında artes ve piranhada karar verdim.

artes'in d712 ve d821 modelleri
    piranha'nın ultra tab modelleri arasında kaldım.

ama artes konusunda da piranha konusunda da olumsuz yorumlar var.
    ne alacağıma karar veremedim. iyice kafam karıştı.
    başka marka da düşünmüyorum.

sizce hangisini almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

arkadaşlar bütün markalar arasında artes ve piranhada karar verdim.

artes'in d712 ve d821 modelleri
    piranha'nın ultra tab modelleri arasında kaldım.

ama artes konusunda da piranha konusunda da olumsuz yorumlar var.
    ne alacağıma karar veremedim. iyice kafam karıştı.
    başka marka da düşünmüyorum.

sizce hangisini almalıyım?

samsung apple asus gıbı markalara yonel lutfen elınde sonnda elınde patlar yoksa tabletın
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.