Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDİT: Ürün Orjinal adıyla piyasaya girmiş. Satış linki aşağıdadır.
    http://forum.donanimhaber.com/m_100583186/tm.htm

Herkese selam,

Bende 2 haftalık yoğun araştırmalarım sonucu ARTES D712 de karar kılıp üründen sipariş verdim. Fiyat/performans bazında piyasadaki en iyi tabletlerden olan bu ürüne ait resim, video , özellikler ve yorumları tek bir konuda toplayarak D712 sahibi olan ve almak isteyen arkadaşlara daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Ürün ARTES markasıyla Türkiye'de satılmaktadır. Çinde üretimi olan ürünün orijinal üretici marka ve modeli PIPO U1PRO'dur. Ürün orijinaliyle aynı üretim olup, yazılım olarak Türkiye'ye özel ROM ile beraber gelmektedir. Bu ROM da ilk etapta wireless çekim gücü ile ilgili problemli olup ARTES firması yeni ROM da sorunu bir nebze çözerek sitesinde paylaşmıştır. Eğer cihazınızda böyle bir problem varsa lütfen güncel ROM u indirin. Ayrıca PIPO firmasının kendi sitesinden yayınladığı U1PRO romlarınıda kullanabilirsiniz. Kullanan arkadaşların yorumlarına göre daha stabil çalışıyor.

Ürün siyah ve beyaz olmak üzere iki renk olarak üretilmektedir.

Özellikleri aşağıdaki gibidir.

Ürüne ait video ararken görüntü kalitesi en iyi olan videoyu ekledim (PIPO U1PRO). HD olarak izlemenizi tavsiye ederim.

Garanti süresi 2 yıl. Garantiyi ithalatçı firma olan ARTES CORPORATION LTD veriyor. Herhangi bir sorunda ücretsiz kargo yaparak firmaya ulaştırabilirsiniz. İthalatçı firmanın sitesi :http://www.artescorp.com . Ayrıca DonanımHaber forumda firma yetkilisi Artesteknik sağolsun her konuda yardımcı oluyor.

Hangi firmada hangi fiyat? Görmek için tıkla.

Not: Aşağıdaki kullanıcıların büyük çoğunluğuwww.bizdehesapli.com dan ürünü satınalmış olup şuana kadar bir problem yaşayan olmamıştır. Kargo ertesi gün veya bir sonraki gün teslim ediyor.

Tablet için ekran koruyucu almak istersen tıkla !

Standlı deri kılıf almak için tıkla!

GÜNCEL ROM (indirmek için tıkla)
    Güncel ROM alternatif Link !

Artes D9702 Root atma ve gameloft sorunu çözümü için tıkla (@kardiyolag'a teşekkürler)

ROM'u nasıl yükleyeceğinizle ilgili açıklama için tıkla

DESTEKLENEN MODEM MARKA VE MODELLERİ (RESMİ SİTESİNDEN ALINTIDIR);
    Turkcell Huawei E176G
    Turkcell Huawei E177u-1
    Turkcell Huawei E180
    Turkcell ZTE MF 190
    Vodafone Huawei K3520
    Vodafone Huawei K3770
    Vodafone Huawei K3715

Ayrıca @007combatant arkadaşımızın aşağıdaki mesajında yazdığı gibi yukarda adı olmayan modemleride uyumlu hale getirebilirsiniz.

quote:

@007combatant

Senin için biraz araştırdım ve 3g modem sorununu nasıl çözeceğini buldum. Aşağıdaki linkden modemin için firmware dosyasını indir içinde nasıl yapacağını anlatan bir word dosyası var orada anlatılanları yap. modemini artık kullanabileceksin.

http://disk.yandex.com.tr/public/?hash=0sA4H7W8CREd92VaCQs6U9M0gaimce6M5m3EDDfW6oQ%3D&final=true

Ayrıca modemin diğer firmware dosyalarını dcc-files sitesinden bulabilirsin ben kontrol ettim iki adet dosya var..

Başka modem sorunu yaşayan arkadaşlar varsa dc-files sitesinden kendi modemine uygun firmware dosyasını yüklesin.

Kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönleriyle yorumlarını yaparsa almak isteyenler için güzel bir rehber olur. Kullanıcıları ilk mesaja ekleyerek toplam kullanıcı sayısınıda görmüş oluruz. Bunun yanısıra hangi firmadan aldığınızı ve kaç günde teslim edildiğini yazarsanızda bu konuda soruların tekrarlanmasını engellemiş oluruz. En çok sorulan sorular cevaplarıyla beraber ilk konuya eklenecektir. Bunun haricinde konuda olmasını istediğiniz bilgileride eklerseniz daha verimli bir konu olacaktır.

@FA5T arkadaşımızın hazırladığı video, özellikle MOST WANTED performansını merak edenler için.

D712 ve Momo7 Ekran karşılaştırması (@FA5T arkadaşımıza teşekkürler);

Web browser üzerinden Youtube 1080P video performansı (@FA5T arkadaşımıza teşekkürler);

İyi forumlar.

D712 Kullanıcıları;

1- @fenerliso
    2- @HuRGeNeR@L
    3- @ertanx
    4- @wileecoyote
    5- @Elektrox
    6- @maviduvar
    7- @oguss23
    8- @RiqeL
    9- @bekow238
    10- @emreaavci
    11- @freestyler_07
    12- @Faivelley
    13- @ali277
    14- @leylimleylim
    15- @aliens
    16- @desing
    17- @M_e_G
    18- @ewwren
    19- @manovar
    20- @kahvebira
    21- @Atlantiel
    22- @kadirsel
    23- @kahvebira
    24- @cmdlmn
    25- @donanımcı123
    26- @N93
    27- @vefalim
    28- @karasal
    29- @aliali68
    30- @omaTR
    31- @Emodog35
    32- @sub0
    33- @alyildiz
    34- @vespapa41
    35- @rockerman1
    36- @ruslankaraev
    37- @upsmeh
    38- @akhan58
    39- @gkhAn...
    40- @FA5T
    41- @desing
    42- @safakea
    43- @awertr
    44- @oquzdag
    45- @Seaword
    46- @dincerZ
    47- @AlcazerBT
    48- @erdc
    49- @Logan35
    50- @viper75
    51- @coskun__1903
    52- @cs_hack05
    53- @Kocumca
    54- @yunuss.10
    55- @emreyunus43
    56- @rulascan
    57- @Saltunel
    58- @iyilgin
    59- @Zykon
    60- @Jinpachi
    61- @charliezy
    62- @fthgncc
    63- @Afterdarq
    64- @e_yaya
    65- @Dr.Bah
    66- @KSK_istayfa
    67- @007combatant
    68- @AnGets
    69- @biolog_hakan
    70- @coconut55
    71- @acokes
    72- @oguzhan61
    73- @white_predator
    74- @furki30
    75- @32hergele32
    76- @ahmetacar35
    77- @burock2010
    78- @plus17
    79- @dürüst06
    80- @beatles33
    81- @ozturk.maras
    82- @mkashgari
    83- @emrEvo8
    84- @kesbi
    85- @deliyar_kou
    86- @vollverine
    87- @djcehennet
    88- @maverick6600

Eğer gözden kaçırdığım arkadaş varsa PM ile bildirsin ekleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 22 Aralık 2014; 19:38:06 >

• Yeni konu hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi sorunun çözülmesiyle birlikte piyasada bu fiyata alınabilecek bence en iyi tablet. Ekranda sorun oluştuğu için servise göndermiştim. Gelince hemen yeni romu yükleyip keyfe devam edeceğim.
    Ben 2 hafta önce bizdehesapli.com dan almıştım kargo ile birlikte 297tlye. 3 gün içinde elime ulaşmıştı kargo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bizdehesapli.com dan aldim axess 6 taksit 309 TL + 7 TL kargo. Cuma elimde olur insallah. 2 haftageceli gündüzlü arastirdim bu fiyata daha iyisi yok.
  • Paylaşımlar buradan devam edecek galiba. İlk mesajı arkadaşların istediği gibi düzenler, geliştirirsiniz artık. Sorunlar aşılıyor mu takipteyim, karar sürecindeyim ben de hala.
  • Hayırlı olsun Ana Konu..

1. Hocam listeye benide ekle.

2. Firmanın resmi rom dosyası için alternatif link. (İlk mesaja eklersen sevinirim):
    https://dc2.safesync.com/FfpDbFl/Artes_d712_20121228.zip?a=t3eR68rktY4

3.http://forum.donanimhaber.com/m_69159801/mpage_1/f_/key_//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_69138277/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Yukarıdaki verdiğim linklerdeki konuların kilitlenip buraya yönlendirme yapılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 3 Ocak 2013; 9:04:45 >

• Yeni konu hayırlı, uğurlu olsun.
    Buyrun ilk soru:
    Usb hub kullanabilen oldu mu (Aynı anda hem mouse hem klavye bağlayıp HDMI ile TV ye bağlamayı düşünüyorumda) ?
    Hama USB 2.0 4 port Hub çalışmadı...
    Sistem dosyasında vs bir yerlerde izin filan mı vermek gerekiyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam Arkadaşlar. Bir tablet düşünüyorum. Galiba bu model olacak. S2 kullanıyorum. Kullanım yönünden telefonumu aratmaz dimi bana. Çoğu özelliği aynı (mali 400 çift çekirdek vs.)

Düzeltme: En önemli soruyu unutmuşum. Pil performansı ne durumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 3 Ocak 2013; 9:57:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Selam Arkadaşlar. Bir tablet düşünüyorum. Galiba bu model olacak. S2 kullanıyorum. Kullanım yönünden telefonumu aratmaz dimi bana. Çoğu özelliği aynı (mali 400 çift çekirdek vs.)

telefonunuzu aratmaz tabiki Pil full oyun oynayarak 4 saat civarı gidiyor. 4-6 saat kullanıma bağlı gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Selam Arkadaşlar. Bir tablet düşünüyorum. Galiba bu model olacak. S2 kullanıyorum. Kullanım yönünden telefonumu aratmaz dimi bana. Çoğu özelliği aynı (mali 400 çift çekirdek vs.)

telefonunuzu aratmaz tabiki Pil full oyun oynayarak 4 saat civarı gidiyor. 4-6 saat kullanıma bağlı gider

Normal kullanımda 10 saati geçer. Pek oyun oynayan birisi değilim zaten. Nadiren oynarım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Normal kullanımda 10 saati geçer. Pek oyun oynayan birisi değilim zaten. Nadiren oynarım

mali 400 4cekirdek kards bu

• Yeni konu hayırlı olsun 7 tablet düşünenlere bu ürünü tavsiye ediyorum

• Yeni konu hayırlı olsun. Hazır yeni konu acılmısken bende birsey sorayım. Yeni rom sonrasında, BlueVPN ile internete baglanmayı deneyen, basarılı olabilen var mı acaba?

Bu arada ben de tableti bizdehesaplı.com'dan aldım, siparisin ertesi günü elimde idi. Tabletin gayet basarılı oldugunu ve performance acısından 7'' tablet almayı düsünen bir cok arkadası memnun edecegini düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wileecoyote

Yeni konu hayırlı olsun. Hazır yeni konu acılmısken bende birsey sorayım. Yeni rom sonrasında, BlueVPN ile internete baglanmayı deneyen, basarılı olabilen var mı acaba?

Bu arada ben de tableti bizdehesaplı.com'dan aldım, siparisin ertesi günü elimde idi. Tabletin gayet basarılı oldugunu ve performance acısından 7'' tablet almayı düsünen bir cok arkadası memnun edecegini düsünüyorum.

Bu konuyu merak eden, kullanmak isteyen bir çok kişi var ama başarabilen yok sanırım. Ben de takipteyim ama sonuç yok.

Bu arada, arkadaşta Samsung Galaxy ACE 5830i var, ona yükledim BlueVPN programını. Benim N73 ile bluetooh eşleştirmesi yaptım, bağlandı, interneti de aldı. Ama sayfa açılmadı ben de fazla uğraşmadım. O program tam manasıyla çalışmıyor galiba.

Ama WLAN olmayan cihazlarda ve yerlerde hızlıca 3G internet paylaştırmak için çok iyi bir seçenek aslında. Bir de çalıştı, yaptım dese birisi

• D712 için ekran koruyucu satılmıyor. D702 ya da D708 için üretilen ekran koruyucuları buna olur mu acaba deneyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguss23

D712 için ekran koruyucu satılmıyor. D702 ya da D708 için üretilen ekran koruyucuları buna olur mu acaba deneyen var mı?

http://www.artescorp.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85962&ttype=Details#pt

Buradan isteyebilirsiniz. Firma temin ediyor fakat satış noktalarında görünmüyor. Üzerinde gelen ekran koruyucuyu kullanıyorum..

Düzeltme:
    Burada varmış

http://www.ucuzcity.com/asp/product/26332/ARTES-LP-D712-EKRAN-KORUYUCU-ARTES-D712-TABLET-ICN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 3 Ocak 2013; 12:39:33 >

• En uygun bizdehesaplı.com görünüyor. Siteden daha önce alışveriş yaptım. Gayet hızlı ve sorunsuz bir site. Daha ucuz bulabilen var mı?
  • İlk mesaj güncellenmiştir arkadaşlar. Kullanan arkadaşlar isimlerini belirttikçe ilk mesaja ekleyeceğim.
  • merhaba arkadaşlar yeni konumuz hayırlı olsun. uzun zamandır takipteyim D712 yi şuan bizdehesaplı sitesindeyim sepete attım ürünü satın alayımmı ikilemde kaldım (Aklıma takılan daha ucuza biyerden bulabilirmiyim yada yakın zamanda alınası bundan daha iyi bir tablet çıkarmı ve verdiğim paraya pişman edermi ürün... )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

merhaba arkadaşlar yeni konumuz hayırlı olsun. uzun zamandır takipteyim D712 yi şuan bizdehesaplı sitesindeyim sepete attım ürünü satın alayımmı ikilemde kaldım (Aklıma takılan daha ucuza biyerden bulabilirmiyim yada yakın zamanda alınası bundan daha iyi bir tablet çıkarmı ve verdiğim paraya pişman edermi ürün... )

Ben ne kadar satan firma varsa dün kontrol ettim, en uygun Bizdehesaplı da var. Çoğu kişide ordan almış. Dün siparişi verdim bugün kargoya teslim edilmiş. Şuan taşınma durumunda.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.