Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şurdaki konu ile d712 rahatça root 'lanıyor. Konu başlığına eklenirse kullanışlı olur.

@ertanx 'e teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Şurdaki konu ile d712 rahatça root 'lanıyor. Konu başlığına eklenirse kullanışlı olur.

@ertanx 'e teşekkürler.

Eklenmiştir, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Pil 3250 mi 4400 mü ?http://www.sanalpazar.com/Artes-D712-1.6ghz-Ips-1gb-16gb-7-Blueth-Siyah__isp5665871

3250, Artesin resmi sitesinde yazan yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Pil 3250 mi 4400 mü ?http://www.sanalpazar.com/Artes-D712-1.6ghz-Ips-1gb-16gb-7-Blueth-Siyah__isp5665871

Sanalpazar denilen sitede nedense tüm D712 modellerine 4400 yazmışlar.Evet bende baktım şimdi resmi sitesinde 3250 yazıyor.Şimdilik bu tablet ilk sıramda.Birde sormak istiyorum aldığınız sitede kapıda ödeme yada havale seçenekleri varmıdır ? Kredi kartım yokta.

• quote:

quote:

quote:

Sanalpazar denilen sitede nedense tüm D712 modellerine 4400 yazmışlar.Evet bende baktım şimdi resmi sitesinde 3250 yazıyor.Şimdilik bu tablet ilk sıramda.Birde sormak istiyorum aldığınız sitede kapıda ödeme yada havale seçenekleri varmıdır ? Kredi kartım yokta.

bizdehesaplıda kargo seçeneğini seçerken bir normal kargo 7 tl birde yurtiçi kargo kapıda ödeme 17 tl yazıyordu bir bak istersen.. az önce aldım bende bir adet bizdehesaplıdan kargo ile beraber 296tl ye kredi kartı tek çekim... benide ekliyebilrsiniz d712 kullanalara

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

quote:

quote:

quote:

bizdehesaplıda kargo seçeneğini seçerken bir normal kargo 7 tl birde yurtiçi kargo kapıda ödeme 17 tl yazıyordu bir bak istersen.. az önce aldım bende bir adet bizdehesaplıdan kargo ile beraber 296tl ye kredi kartı tek çekim... benide ekliyebilrsiniz d712 kullanalara

Evet baktım şuan kapıda ödeme seçeneğide varmış.Fakat havale ile 15lira üstüne vermek yerine 12lira indirip oluyor.Havale hertürlü daha mantıklı.Neyse sepetimde dursun biraz daha araştırıp olmazsa bu tablette karar kılıcam.

• benimde ilgimi çekti yeni mi çıktı bu tablet 4 çekirdek diyor mali gpuya ainollardan iyidir ozmnn ?
  • Listeye beni de ekler misiniz
  • Bu uygulamalar ekranında (Ana sayfada değil onlar kaldırılıyor) WidgetS ler o kadar çok ki.. Bunları oradan nasıl kaldıracağız. Tablet rootlu acaba bu widget lerde bir apk mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 3 Ocak 2013; 15:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: wileecoyote

Yeni konu hayırlı olsun. Hazır yeni konu acılmısken bende birsey sorayım. Yeni rom sonrasında, BlueVPN ile internete baglanmayı deneyen, basarılı olabilen var mı acaba?

Bu arada ben de tableti bizdehesaplı.com'dan aldım, siparisin ertesi günü elimde idi. Tabletin gayet basarılı oldugunu ve performance acısından 7'' tablet almayı düsünen bir cok arkadası memnun edecegini düsünüyorum.

Bu konuyu merak eden, kullanmak isteyen bir çok kişi var ama başarabilen yok sanırım. Ben de takipteyim ama sonuç yok.

Bu arada, arkadaşta Samsung Galaxy ACE 5830i var, ona yükledim BlueVPN programını. Benim N73 ile bluetooh eşleştirmesi yaptım, bağlandı, interneti de aldı. Ama sayfa açılmadı ben de fazla uğraşmadım. O program tam manasıyla çalışmıyor galiba.

Ama WLAN olmayan cihazlarda ve yerlerde hızlıca 3G internet paylaştırmak için çok iyi bir seçenek aslında. Bir de çalıştı, yaptım dese birisi

Ainol flame ve asus transformer prime üzerinde bluevpn'in çalıştıgını ve nette surf yapıldıgını gördüm. Aynı ayarlar ile denememe ragmen bizim cihazda, bir sonuc alabilmis degilim. Bu son ROM'dan umutlu idim aslında, ancak bu da olmadı. Bakalım belki birileri, bir yolunu bulur.

• bluetooth ile dosya aktarmayı beceren oldumu? bi türlü görmüyor cihazları benim tablet, diğer cihazlarda tableti görmüyor bluetooth açık olmasına rağmen tabletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyunus43

bluetooth ile dosya aktarmayı beceren oldumu? bi türlü görmüyor cihazları benim tablet, diğer cihazlarda tableti görmüyor bluetooth açık olmasına rağmen tabletin

telefonumdan tablete müzik göndermiştim sorun yok yani bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 3 Ocak 2013; 17:06:08 >
  • quote:

bluetooth ile dosya aktarmayı beceren oldumu? bi türlü görmüyor cihazları benim tablet, diğer cihazlarda tableti görmüyor bluetooth açık olmasına rağmen tabletin

diğer cihazlara görünür olarak işaretlemeniz lazım ama o şekilde bile belli bir süreden geri sayım yapar... O arada eşleştirin oluyor.
    Ben eşleştirdim ama telefondan tablete apk gönderemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afterdarq

quote:

diğer cihazlara görünür olarak işaretlemeniz lazım ama o şekilde bile belli bir süreden geri sayım yapar... O arada eşleştirin oluyor.
    Ben eşleştirdim ama telefondan tablete apk gönderemedim...

hocam apk dosyaları gönderilemiyor heralde ama diğer dosyalar sorunsuz gönderiliyor
  • bende bu cihazdan almayı düşünüyordum ama birkaç yerde wifi sorunu olduğunu okudum ve vazgeçmek üzereyim.acaba cihazda wifi sorunu var mı? vardı da güncelleme ile falan düzeltildi mi? durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Babek

bende bu cihazdan almayı düşünüyordum ama birkaç yerde wifi sorunu olduğunu okudum ve vazgeçmek üzereyim.acaba cihazda wifi sorunu var mı? vardı da güncelleme ile falan düzeltildi mi? durum nedir?

İlk mesajda yazıldığı gibi wi-fi sorunu çözülmüştür. Güncel ROM u sitesinden yüklemeniz gerekiyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Babek

bende bu cihazdan almayı düşünüyordum ama birkaç yerde wifi sorunu olduğunu okudum ve vazgeçmek üzereyim.acaba cihazda wifi sorunu var mı? vardı da güncelleme ile falan düzeltildi mi? durum nedir?

wifi sorunu yeni rom ile düzeltildi. kesinlikle öneririm bu fiyata bu performansı başka cihazda bulamazsınız
  • beyler rom boster ile game boster bunların ikisini birden açınca örn
    most wantedi iki programdada beyaz listeye ekleyin. sonra geme bosterdan ram bosteri ekliyip açın rom bosterdanda game bosterı beyaz listeye ekleyin sonra boster tusu var onu görünür yap diyin tekrar game bostere gelip ikisinide işaretleyin ve most wanted ı game bosterden açın aoyun açılırken koydugunuz boster simgesi olucak yukarda ona basın her program birbiri içinde beyaz listede oldugu için etkilenmeyecek ve tablet bu 2 program ve oyuna yogunlaşacak oyunu bi normal açıp bide bu sekilde deneyin ve yukarda geçen saniyelerin farkına bakın
  • cevaplarınız için teşekkür ederim.peki bu güncelleme ile wifi ne gibi değişikliklere uğradı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.