Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Babek

cevaplarınız için teşekkür ederim.peki bu güncelleme ile wifi ne gibi değişikliklere uğradı?

çekim alanı genişledi ve bağlantı kopmaları düzeltildi daha resmi romu yükleyemedim ama u1pro nun romunu yüklediğimde gördüğüm kadarıyla böyleydi bundada böyle arkadaşlarında dediği gibi
  • Yeni rom'da HDMI ayarları mevcut mu, ayarlar altında ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wileecoyote

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

Yeni konu hayırlı olsun. Hazır yeni konu acılmısken bende birsey sorayım. Yeni rom sonrasında, BlueVPN ile internete baglanmayı deneyen, basarılı olabilen var mı acaba?

Bu arada ben de tableti bizdehesaplı.com'dan aldım, siparisin ertesi günü elimde idi. Tabletin gayet basarılı oldugunu ve performance acısından 7'' tablet almayı düsünen bir cok arkadası memnun edecegini düsünüyorum.

Bu konuyu merak eden, kullanmak isteyen bir çok kişi var ama başarabilen yok sanırım. Ben de takipteyim ama sonuç yok.

Bu arada, arkadaşta Samsung Galaxy ACE 5830i var, ona yükledim BlueVPN programını. Benim N73 ile bluetooh eşleştirmesi yaptım, bağlandı, interneti de aldı. Ama sayfa açılmadı ben de fazla uğraşmadım. O program tam manasıyla çalışmıyor galiba.

Ama WLAN olmayan cihazlarda ve yerlerde hızlıca 3G internet paylaştırmak için çok iyi bir seçenek aslında. Bir de çalıştı, yaptım dese birisi

Ainol flame ve asus transformer prime üzerinde bluevpn'in çalıştıgını ve nette surf yapıldıgını gördüm. Aynı ayarlar ile denememe ragmen bizim cihazda, bir sonuc alabilmis degilim. Bu son ROM'dan umutlu idim aslında, ancak bu da olmadı. Bakalım belki birileri, bir yolunu bulur.

Bunu duymak da güzel bir haber. En azından o program çalışıyor demek ki. O zaman programın o cihazdaki yapılandırma ayarlarını edinmek lazım bir de o cihazın ROM sürümünü. Valla alacağım tablette bu işlev benim için çok önemli. Bu konuda bilgi edindiğinde paylaşırsan sevinirim, seviniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

cevaplarınız için teşekkür ederim.peki bu güncelleme ile wifi ne gibi değişikliklere uğradı?

çekim alanı genişledi ve bağlantı kopmaları düzeltildi daha resmi romu yükleyemedim ama u1pro nun romunu yüklediğimde gördüğüm kadarıyla böyleydi bundada böyle arkadaşlarında dediği gibi

peki çekim gücü laptopla kıyasladığımızda arasında baya faark var mı? Örneğin 2 kat yukardaki modeme sıkıntısız bağlanabilirmiyim suan ki haliyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabletim geldi gençler. Yukarıdaki listeye adımı eklerseniz sevinirim.
  • Beni de ekleyebilirsiniz. Bende hala pipo romun guncel versionunu kullaniyorum, daha artesin cikardigi romu denemedim. Sanirsam eski konu ustunden verilen bi romun oynanmis hali artesin yaptigi.
    Wireless logosu sari renk mi? Eger oleyse dedigim gibi sanirsam
    Ana ekran screenshot atabilecek var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, birkaç gündür tablet almak için araştırma yapıyorum tam bütçeme göre bu d712 tablet. sormak istediğimbi kaç soru var cevaplayabilirseniz çok sevinirim;
    amacım arabada kullanmak bu tableti
    1: Tablette gps yok navigasyon olarak kullanmanın biçözümü varmıdır,
    2: 7 inç olupta gps li bu tablete alternatif bu fiyatlarda başka tablet varmıdır,
    3: bu tablette fm verici varmı? eğer yoksa bu fiyata başka bu özelliklerde fm vericili tablet varmıdır?
    4: bizdehesapli.com da ARTES D821 8.0" HDMI/Wifi/16Gb/Android 4,0 isimli hemen hemen aynı fiyata bir tablet daha var hangisi avantajlıdır farkları nerdir?

Biraz fazla soru sordum ama kusura bakmayın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Pil 3250 mi 4400 mü ?http://www.sanalpazar.com/Artes-D712-1.6ghz-Ips-1gb-16gb-7-Blueth-Siyah__isp5665871

3250, Artesin resmi sitesinde yazan yani.

Sanalpazar denilen sitede nedense tüm D712 modellerine 4400 yazmışlar.Evet bende baktım şimdi resmi sitesinde 3250 yazıyor.Şimdilik bu tablet ilk sıramda.Birde sormak istiyorum aldığınız sitede kapıda ödeme yada havale seçenekleri varmıdır ? Kredi kartım yokta.

bizdehesaplıda kargo seçeneğini seçerken bir normal kargo 7 tl birde yurtiçi kargo kapıda ödeme 17 tl yazıyordu bir bak istersen.. az önce aldım bende bir adet bizdehesaplıdan kargo ile beraber 296tl ye kredi kartı tek çekim... benide ekliyebilrsiniz d712 kullanalara

Evet baktım şuan kapıda ödeme seçeneğide varmış.Fakat havale ile 15lira üstüne vermek yerine 12lira indirip oluyor.Havale hertürlü daha mantıklı.Neyse sepetimde dursun biraz daha araştırıp olmazsa bu tablette karar kılıcam.

KARDES PİL LİON BASKA PİLİN 5000İNLE EŞİT TUTDERİM

• EET ŞU YENİ ÇIKAN İŞLEMCİLERİNİ BİLMEM AMA İŞLEMCİSİ AMLOGİCDEN İYİ EKRAN KARTIDA İYİ EGER 4 ÇEKİRDEKLİ MODELLERİNDE G1000 KULLANCAKLARSA 4 ÇEKİRDEKLİLERİNDEN GPU SU DA İYİ MALİ QUAD AMA TEKRAR SÖYLÜYORUM BÜTÜN OYUNLAR DENENDİ SADECE HEROES OF OREDER AND CHAOS DA EKRAN SORUNU PİKSEL OTURMUYOR VE ASPHALT 7 SENSÖR GÖRMÜYOR SENSÖR GÖREN ARSA APKDOSYASINI PAYLAŞABİLİRMİ
  • ARkadaslar ben tarz tabletlerle playstation, atari gibi oyn konsollarını oynatabilirmiyim.
  • Cihazı biraz test ettim. Oyun performansı mükemmel ama wirelessda hala sorun var. Eski romla wireless az çekiyordu ama yakından sorunsuz giriyordu. Yeni romu yükledim. Şimdi çok daha iyi çekiyor ama bu sefer sürekli bağlantı kesiliyor. Eski rom daha iyiydi hiç dokunmasaydım keşke.
  • quote:

peki çekim gücü laptopla kıyasladığımızda arasında baya faark var mı? Örneğin 2 kat yukardaki modeme sıkıntısız bağlanabilirmiyim suan ki haliyle?

sanmıyorum hocam aynı ev içerisinde anca çekebilecek gücü var dediğim gibi tablet elimde değil şuan onun için tam inceleyemedim en son halini ama aynı evin içinde zor çekiyor başka dairelerdekini çekeceğini sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiqeL

Beni de ekleyebilirsiniz. Bende hala pipo romun guncel versionunu kullaniyorum, daha artesin cikardigi romu denemedim. Sanirsam eski konu ustunden verilen bi romun oynanmis hali artesin yaptigi.
    Wireless logosu sari renk mi? Eger oleyse dedigim gibi sanirsam
    Ana ekran screenshot atabilecek var mi?

Dediğin gibi sarı gösteriyor wifiyi.
  • gamepad aynı işlemciyi kullanan bi modelde görmüştüm dark evo pad de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 4 Ocak 2013; 1:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

sanmıyorum hocam aynı ev içerisinde anca çekebilecek gücü var dediğim gibi tablet elimde değil şuan onun için tam inceleyemedim en son halini ama aynı evin içinde zor çekiyor başka dairelerdekini çekeceğini sanmıyorum

çekmez kardes örn bizim komşununkini çekmiyor
  • Playstation yükledim sorun yok. Oynatıyor bütn oynları. Şuanlık TEKKEN 3, WE TURKEY, V-RALLY,METAL SLUG, CRASH(HEPSİ) bu oyunlar sorunsuz oynanıyor. GAMEPAD TAKMADIM YALNIZ SUAN ELİMDE YOK YARIN ARTK.
  • Wİ-Fİ göstergesinin kendi rengi sarı sanırım sarı dan baska bir renk görmedim ayrıca kasa metal oldukça bu sorun olacak gibi.Yazılımla çözülmez, fiziksel bir sorun.
  • Az önce bizdehesaplıdan sipariş ettim ürünü, kağıt üstünde çok iyi görünüyor, fiyatı da Çin den getirtmekten çok farklı değil. Youtubeda Pipo nun var ama d712nin videosu yok sanırım; tablet gelince bir video yapayım diyorum videoda olmasını, denememi istediğiniz şeyler varsa söyleyin ona göre hazırlayayım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni konu hayırlı olsun. Hazır yeni konu acılmısken bende birsey sorayım. Yeni rom sonrasında, BlueVPN ile internete baglanmayı deneyen, basarılı olabilen var mı acaba?

Bu arada ben de tableti bizdehesaplı.com'dan aldım, siparisin ertesi günü elimde idi. Tabletin gayet basarılı oldugunu ve performance acısından 7'' tablet almayı düsünen bir cok arkadası memnun edecegini düsünüyorum.

Bu konuyu merak eden, kullanmak isteyen bir çok kişi var ama başarabilen yok sanırım. Ben de takipteyim ama sonuç yok.

Bu arada, arkadaşta Samsung Galaxy ACE 5830i var, ona yükledim BlueVPN programını. Benim N73 ile bluetooh eşleştirmesi yaptım, bağlandı, interneti de aldı. Ama sayfa açılmadı ben de fazla uğraşmadım. O program tam manasıyla çalışmıyor galiba.

Ama WLAN olmayan cihazlarda ve yerlerde hızlıca 3G internet paylaştırmak için çok iyi bir seçenek aslında. Bir de çalıştı, yaptım dese birisi

Ainol flame ve asus transformer prime üzerinde bluevpn'in çalıştıgını ve nette surf yapıldıgını gördüm. Aynı ayarlar ile denememe ragmen bizim cihazda, bir sonuc alabilmis degilim. Bu son ROM'dan umutlu idim aslında, ancak bu da olmadı. Bakalım belki birileri, bir yolunu bulur.

Bunu duymak da güzel bir haber. En azından o program çalışıyor demek ki. O zaman programın o cihazdaki yapılandırma ayarlarını edinmek lazım bir de o cihazın ROM sürümünü. Valla alacağım tablette bu işlev benim için çok önemli. Bu konuda bilgi edindiğinde paylaşırsan sevinirim, seviniriz.

transformer prime'da:
    phone number : *99#
    access point: internet
    authentication: none
    primary-seconary dns: 0.0.0.0 (oldugu gibi bırakıyoruz yani)
    tüm ayar böyle ve calıstı.

ainol flame'de ise settings biraz daha farklı, ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama paylasayım, bunuda denersiniz. Ben denedim, bir sonuc alamadım.

connection options'dan bluetooth insecure socket tik'li.
    phone number : *99#
    access point: internet
    authentication: password authantication
    user:vodafone
    password:vodafone
    primary dns: 208.67.222.222
    secondary dns:8.8.8.8

not: ainol flame kullanan arkadas, hemen baglanmıyor cok denemek gerekebiliyor. Olmadık bi anda baglanabiliyor dedi. Beraber denerkende, baya bir deneme sonrasında baglandı. Gerci transformer prime'da da 3-5 kere denedik.Yani hicbir sekilde, tek tık ile baglanmıyor.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.