Şimdi Ara

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
20
Favori
94.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bide ben bişey sormak istiyorum.Mesela bu tabletten simcard desteği olmamasına rağmen whatsapp ı kullanabilir miyim ? Yada simcard desteği olan bir tablette kullanılır mı ?

Ben araştırdım ama sim kart girişi olması gerekiyormuş, zaten uygulamanın açıklamasında tabletlerde kullanılamaz yazıyor.

quote:

Android İçin WhatsApp Mobil Mesajlaşma Uygulaması
    Onur Şendere Son güncelleme 4 hafta önce WhatsApp Messenger, aynı uygulamayı kullanan diğer mobil cihazlarla çok kullanışlı bir şekilde mesajlaşmanızı, ses kaydı göndermenizi, resim dosyaları göndermenizi ve dosya paylaşmanızı sağlayan bir iletişim uygulamasıdır.

Telefon numaranızı girmenizle birlikte WhatsApp Messenger, listenizdeki bu uygulamayı kullanan diğer kişilerle iletişim kurmaya başlamanızı sağlar. Mevcut internet bağlantınız üzerinden işlevlerini yerine getiren WhatsApp Messenger, mobil cihaz kullanıcıları arasında en popüler iletişim uygulamarından biridir.

WhatsApp Messenger kapalı olsa bile size gönderilen iletişim nesnelerini saklar ve daha sonra size sunar. Bu sayede çevrimiçi mesajlaşmadan bir adım öteye gitmiş olursunuz.

* İlk yıl ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamayı 1 yılın sonunda $0.99 ücretle kullanımına devam edebilirsiniz.
    ** Tablet cihazlarda kullanılamamaktadır.

whatsapp programı çalışıyor cep tel. numaramı yazarak onay kodunu aldım ama hiç biriyle konuşmayı denemedim konuşulmuyor mu acaba? şimdi tablet elimde değil olsa denerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Bide ben bişey sormak istiyorum.Mesela bu tabletten simcard desteği olmamasına rağmen whatsapp ı kullanabilir miyim ? Yada simcard desteği olan bir tablette kullanılır mı ?

Ben araştırdım ama sim kart girişi olması gerekiyormuş, zaten uygulamanın açıklamasında tabletlerde kullanılamaz yazıyor.

quote:

Android İçin WhatsApp Mobil Mesajlaşma Uygulaması
    Onur Şendere Son güncelleme 4 hafta önce WhatsApp Messenger, aynı uygulamayı kullanan diğer mobil cihazlarla çok kullanışlı bir şekilde mesajlaşmanızı, ses kaydı göndermenizi, resim dosyaları göndermenizi ve dosya paylaşmanızı sağlayan bir iletişim uygulamasıdır.

Telefon numaranızı girmenizle birlikte WhatsApp Messenger, listenizdeki bu uygulamayı kullanan diğer kişilerle iletişim kurmaya başlamanızı sağlar. Mevcut internet bağlantınız üzerinden işlevlerini yerine getiren WhatsApp Messenger, mobil cihaz kullanıcıları arasında en popüler iletişim uygulamarından biridir.

WhatsApp Messenger kapalı olsa bile size gönderilen iletişim nesnelerini saklar ve daha sonra size sunar. Bu sayede çevrimiçi mesajlaşmadan bir adım öteye gitmiş olursunuz.

* İlk yıl ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulamayı 1 yılın sonunda $0.99 ücretle kullanımına devam edebilirsiniz.
    ** Tablet cihazlarda kullanılamamaktadır.

whatsapp programı çalışıyor cep tel. numaramı yazarak onay kodunu aldım ama hiç biriyle konuşmayı denemedim konuşulmuyor mu acaba? şimdi tablet elimde değil olsa denerdim.

Kullanılabiliyorsa çok iyi olur.Çünkü benim için gerçekten çok önemli.Bi kaç yerde araştırdım yapabildiği yazıyor fakat deneyen olupta buraya yazarsa sevinirim.

• Fenerliso senin tablet ne zaman geliyor. epey oldu göndereli.
  • quote:

Fenerliso senin tablet ne zaman geliyor. epey oldu göndereli.

pazartesi göndermiştim çarşamba ellerine ulaştı şimdi ne oldu bilmiyorum Artesteknik 'e mesaj attım cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 5 Ocak 2013; 14:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By1GKaL

bazı android tablet nokia telefonlarla yapılan wifi hotspot bağlatısını görmüyor artes d712 de böyle bi sorun varmı deneyen oldu mu?
    teknik servise sordum tablet üzerinde ayar yok falan dediler sanırım ne demek istediğimi anlamadılar.

Android addhoc bağlantı görmüyor. Wpa supplicant dosyasını bulup degistirmek gerekiyor ama ben d712 için bunu yapabilen görmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bizdehesaplıdan aldığım tableti açtım, ekranda fotoğraftaki gibi bozuk bir bölge var. O bozuk gibi görünen bölgenin üstünde yine de görüntü var. Ne olduğunu anlayamadım napabilirim değişim mi olacak, bizdehesaplıya mı gönderecem yoksa artese mi?

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmdlmn

Az önce bizdehesaplıdan aldığım tableti açtım, ekranda fotoğraftaki gibi bozuk bir bölge var. O bozuk gibi görünen bölgenin üstünde yine de görüntü var. Ne olduğunu anlayamadım napabilirim değişim mi olacak, bizdehesaplıya mı gönderecem yoksa artese mi?

Artes D712 Kullanıcıları,paylaşım,inceleme [Ana Konu] ...(EFSANE Tekrar stokta)

LCD panel hasarlanmış görünüyor. Keşke kargoyu teslim alırken açıp baksaydınız. bizdesesaplıyla geçin iletişime bence, eğer kargo paketinde hasar yoksa kargodan önce zarar görmüştür. Geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Az önce bizdehesaplıdan aldığım tableti açtım, ekranda fotoğraftaki gibi bozuk bir bölge var. O bozuk gibi görünen bölgenin üstünde yine de görüntü var. Ne olduğunu anlayamadım napabilirim değişim mi olacak, bizdehesaplıya mı gönderecem yoksa artese mi?

LCD panel hasarlanmış görünüyor. Keşke kargoyu teslim alırken açıp baksaydınız. bizdesesaplıyla geçin iletişime bence, eğer kargo paketinde hasar yoksa kargodan önce zarar görmüştür. Geçmiş olsun.

Saolun, bizdehesaplı ya mesaj attım, şu an haliyle ürün paketi açıldı bu durumda ürün değşikliği talep edebiliyor muyum bilginiz var mı?

• quote:

quote:

quote:

Saolun, bizdehesaplı ya mesaj attım, şu an haliyle ürün paketi açıldı bu durumda ürün değşikliği talep edebiliyor muyum bilginiz var mı?

Normalde kargodan kontrol ederek almanızı isterler. Tüm alışverişlerde geçerlidir bu. Kargo tutanağına bu yüzden imza atılır sağlam bir şekilde aldığınıza dair. Eğer kargo paketinde hasar yoksa onunda fotoğrafını çekip yollayın kargoda olmadığına dair. Müşteri Hizmetleri iyi bir firmadır inşallah. Sonuçları buradan paylaşırsanız süreçle ilgili tavsiyelerde bulnuruz.

• Bu arada benim tabletin 2 kez ekranı dondu. kapatma tuşuyla kapatamadım reset düğmesi ile kapatıp açtım. Akşam yeni ROM u yükleyeceğim bakalım sorun olucakmı aynı şekilde.
  • Açılışta ki programları yönetebileceğimiz bir yazılım var mı android dE ?
  • tabletim bizdehesaplıdan sipariş ettikten 2 gün sonra geldi ekranı sağı solu ve çalışmasında sıkıntı görünmüyor.. ama bir adet ölü piksel var oda benim için problem değil normalde görünmüyor varmı diye özel olarak yakından baktığımda anlayabildim 1milyon24bin pikselde bir yada bir kaçı problem değil.. şuan ilk geldiğindeki romu yüklü wireles çekim gücü arada 2 duvar olmasına rağmen 2 diş çekiyor 2 dişte donanımhaberdeki videoyu hd olarak izleyebiliyorum. daha yeni yeni uğraşmaya başladım yeni gelişmeler oldukça yazacağım
  • benim tabletinde ekranı dondu reset atmak zorunda kaldım yeni rom lu haliyle donup kaldı.(donma olayında şarjı azdı %14 flndı) zynga poker yüklemiştim geri tuşuna bastığımda geri tuşu parıltılı şekilde kaldı arkada zynga nın siyah ekranı yani bu donmalar bütün tabletlerde olabiliyor samsung tabletlerde de. reset atmak gerekiyor mecburen...
  • donma olayı rom lada alakalı galiba (birde ainol marka tabletlerde de donma olayları bayağı varmış ... ) orjial pipo u1 rom unu kullananlarda donma olayı yaşandımı hiç?
    orjinal pipo u1 , artes in son çıkardığı romdan daha mı iyi? acaba karşılaştırma açısından her iki romuda deneyenler cevaplarsa daha iyi andınlatılmış oluruz ona göre hangi romu kurup kullanacağımızı anlayabiliriz...(galiba orjinal pipo u 1 kuracam ertanx ve powerlogy üstat lar eğer buralarda iseniz birde sizlerin görüşlerini okusak rom ve kullanışlılık alamında hangisi daha stabil artesin rom u pipo nun 25 aralıktaki romunun kopyası gibi mi ? )
    yani uzun lafın kısası pipo u1 romunu kurup artes in sitesindeki romu kuranlar pipo u1 romu daha iyidi sanki diyiyolarmı acaba _? :) saçmaladım mı yoksa _?
  • sabah D712 kargodan geldi bizdehesaplıdan almıştım. üstündeki rom şu anki güncel rom sanırım zira wifi sıkıntısı yok evin en uç balkon kısmına gittim orda dahi wifi analyzer in metresini sarıya düşüremedim. optimus black telefonum var o sarıya düştü. cihazın şarj göstergesinde problem vardı dogru göstermiyordu fakat fabrika verilerine sıfırlayıp sorunu hallettim. az öncede rootladım cihazı şimdi TB ile gereksizleri silmeye geldi iş en can alıcı kısım
  • quote:

Normalde kargodan kontrol ederek almanızı isterler. Tüm alışverişlerde geçerlidir bu. Kargo tutanağına bu yüzden imza atılır sağlam bir şekilde aldığınıza dair. Eğer kargo paketinde hasar yoksa onunda fotoğrafını çekip yollayın kargoda olmadığına dair. Müşteri Hizmetleri iyi bir firmadır inşallah. Sonuçları buradan paylaşırsanız süreçle ilgili tavsiyelerde bulnuruz.

Bizdehesaplı dan mesajıma yaklaşık bir buçuk saat sonra cevap aldım, bence iyi. Ürünü onlara kargolamamı teknik desteğin ürünü inceleyip bir çözüm üreteceklerini söylediler. Kargo işi Pazartesiye kaldı tabi bakalım neler olacak.
  • quote:

quote:

Bizdehesaplı dan mesajıma yaklaşık bir buçuk saat sonra cevap aldım, bence iyi. Ürünü onlara kargolamamı teknik desteğin ürünü inceleyip bir çözüm üreteceklerini söylediler. Kargo işi Pazartesiye kaldı tabi bakalım neler olacak.

En baştan olumlu yaklaşmaları güzel, umarım sıkıntı olmadan yenisi ile değiştirirler. Firmaya bu konunun linkini gönderseydin keşke çok kişi o firmadan aldı bu konuya bakarak.

Bugün işyerinden bir bayan arkadaşıma dün aldığı tablet gelmişti. Maalesef Concord marka almış TV reklamında görüp. 289 TL ye. Demo video yuklu gelmis o videoyu bile takılarak oynatıyor FPS çok düşük, ekran mat renkler soluk ve hafif bir açı farkında görüntü çamur gibi oluyor. Bugün aradı iade etmek istediğini söyledi benim tableti görünce. İade işlemi bitince bizdehesapli.com dan onun adina sipariş vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 5 Ocak 2013; 19:58:24 >

• Arkadaşlar bu aletin Wifi sorunu çözüldümü firma tarafından ?
    Birde ağır grafikli oyunlarda nasıl başarı sağlıyor? Quad core Mali 400 gpu var ama daha önce android tablet almadım emin olamıyorum.

Eğer herhangi bir sorunu yoksa bu cihazı sipariş etmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Arkadaşlar bu aletin Wifi sorunu çözüldümü firma tarafından ?
    Birde ağır grafikli oyunlarda nasıl başarı sağlıyor? Quad core Mali 400 gpu var ama daha önce android tablet almadım emin olamıyorum.

Eğer herhangi bir sorunu yoksa bu cihazı sipariş etmek istiyorum.

Hocam wifi sorunu çözüldü diye belki bu yazılan 25. 30. belki 50. mesajdır

Yüksek permormans gereken oyunlarda bile rahatlıkla takılmadan çalışıyor. Bazı oyunlar çalışmıyor çözünürlük farkından sanırım ama Most Wanted Gta gibi oyunlar rahatlıkla çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: wileecoyote

quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni konu hayırlı olsun. Hazır yeni konu acılmısken bende birsey sorayım. Yeni rom sonrasında, BlueVPN ile internete baglanmayı deneyen, basarılı olabilen var mı acaba?

Bu arada ben de tableti bizdehesaplı.com'dan aldım, siparisin ertesi günü elimde idi. Tabletin gayet basarılı oldugunu ve performance acısından 7'' tablet almayı düsünen bir cok arkadası memnun edecegini düsünüyorum.

Bu konuyu merak eden, kullanmak isteyen bir çok kişi var ama başarabilen yok sanırım. Ben de takipteyim ama sonuç yok.

Bu arada, arkadaşta Samsung Galaxy ACE 5830i var, ona yükledim BlueVPN programını. Benim N73 ile bluetooh eşleştirmesi yaptım, bağlandı, interneti de aldı. Ama sayfa açılmadı ben de fazla uğraşmadım. O program tam manasıyla çalışmıyor galiba.

Ama WLAN olmayan cihazlarda ve yerlerde hızlıca 3G internet paylaştırmak için çok iyi bir seçenek aslında. Bir de çalıştı, yaptım dese birisi

Ainol flame ve asus transformer prime üzerinde bluevpn'in çalıştıgını ve nette surf yapıldıgını gördüm. Aynı ayarlar ile denememe ragmen bizim cihazda, bir sonuc alabilmis degilim. Bu son ROM'dan umutlu idim aslında, ancak bu da olmadı. Bakalım belki birileri, bir yolunu bulur.

Bunu duymak da güzel bir haber. En azından o program çalışıyor demek ki. O zaman programın o cihazdaki yapılandırma ayarlarını edinmek lazım bir de o cihazın ROM sürümünü. Valla alacağım tablette bu işlev benim için çok önemli. Bu konuda bilgi edindiğinde paylaşırsan sevinirim, seviniriz.

transformer prime'da:
    phone number : *99#
    access point: internet
    authentication: none
    primary-seconary dns: 0.0.0.0 (oldugu gibi bırakıyoruz yani)
    tüm ayar böyle ve calıstı.

ainol flame'de ise settings biraz daha farklı, ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama paylasayım, bunuda denersiniz. Ben denedim, bir sonuc alamadım.

connection options'dan bluetooth insecure socket tik'li.
    phone number : *99#
    access point: internet
    authentication: password authantication
    user:vodafone
    password:vodafone
    primary dns: 208.67.222.222
    secondary dns:8.8.8.8

not: ainol flame kullanan arkadas, hemen baglanmıyor cok denemek gerekebiliyor. Olmadık bi anda baglanabiliyor dedi. Beraber denerkende, baya bir deneme sonrasında baglandı. Gerci transformer prime'da da 3-5 kere denedik.Yani hicbir sekilde, tek tık ile baglanmıyor.

Kolay gelsin.

Hep sıkıntılı desenize :( Neyse artık, yeri zamanı gelince uğraşacağız. Teşekkürler takip ettiğin ve bilgi verdiğin için.

Rica ederim, keske bir cözüm olsaydı :)

Teknik altyapı var. Bir yolunu da bulan olur illa ki. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.